» » » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Super League: Μάχες σε όλα τα μέτωπα


Προγνωστικά στοίχημα Super League: Μάχες σε όλα τα μέτωπα
16:00 ΒΕΡΟΙΑ - ΑΡΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 2-0-1

ΒΕΡΟΙΑ: Τη συντριβή γνώρισε η Βέροια τη προηγούμενη αγωνιστική στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό με 6-0. Αυτή ήταν και η τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα της Βέροιας. Η διαφορά ποιότητας ήταν δεδομένη και οι πρωταθλητές καθάρισαν εύκολα το παιχνίδι. Το παιχνίδι δε χωράει κριτική, και η Βέροια με αφετηρία το σημερινό παιχνίδι θέλει να κάνει μια καινούρια αρχή. Ντεμπούτο στο πάγκο της Βέροιας θα κάνει απόψε ο Στέφαν Στόικα με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο ανακαινισμένο στάδιο της πόλης σε αντίθεση με το παιχνίδι με τον Εργοτέλη που είχε γίνει στο Καυτατζόγλειο. Η Βέροια βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας όπου ισοδυναμεί με τον ΟΦΗ, τον Πλατανιά και τον σημερινό της αντίπαλο Άρη οπότε το θετικό αποτέλεσμα είναι αναγκαίο. Στο αγωνιστικό κομμάτι το μόνο ερωτηματικό του Στόικα είναι ο Μπάρμπας με το προπονητή της ομάδας να μην θέλει να ρισκάρει με τη συμμετοχή του.


ΕΝΤΟΣ: 1-0-2
ΓΚΟΛ: 3-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

ΑΡΗΣ: Τη πρώτη νίκη του πέτυχε στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα του Άρη στη Νέα Σμύρνη. Με γκολ του Ουντόζι στο 88’ η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε επί του Πανιωνίου με 1-0. Με τη νίκη αυτή παρέμεινε στην ουρά της βαθμολογίας αλλά έφθασε τις υπόλοιπες ομάδες, που πλέον ισοδυναμούν όλες με πέντε βαθμούς. Η νίκη αυτή ήρθε ως επιβεβαίωση της δουλειάς του Μιλίνκοβιτς όπου φαινόταν ότι ο Άρης έχει ανέβει από τότε που ανέλαβε την ομάδα, ενώ διέψευσε και όλους αυτούς που είχαν την ομάδα του Άρη τελειωμένη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της επίδρασης του προπονητή στους παίκτες του Άρη είναι τα καλά λόγια που λένε όλοι σε κάθε συνέντευξη τους και πόσο τους έχει στηρίξει. Ο Άρης στη Βέροια θα έχει στο πλευρό του 2.000 οπαδούς που θα προσπαθήσουν να εμψυχώσουν την ομάδα. Μοναδική απουσία σήμερα για τον Άρη αυτή του αριστερού μπακ Τσουμάνη ενώ επιστρέφουν στην αποστολή ο αμυντικός Κυργιάς και ο μέσος Παπαδόπουλος.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-3
ΓΚΟΛ: 3-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

Προγνωστικά στοίχημα: Αμφίρροπη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να μη θέλουν να χάσουν. Θα κρατήσουν τις άμυνες τους στο πρώτο ημίχρονο γι’ αυτό Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (1,95 Stoiximan).




18:15 ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ - ΞΑΝΘΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: -

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ: Τη τρίτη συνεχόμενη ήττα της γνώρισε η ΑΕΛ Καλλονή στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στη Λειβαδιά, ενώ και σε αυτό το παιχνίδι όπως και στα άλλα δύο δε μπόρεσε να σκοράρει. Ηττήθηκε με 1-0 ενώ είχε μείνει με δέκα παίχτες μετά την αποβολή του Περόνε, ενώ στην ίδια φάση αποβλήθηκε και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ματζουράκης για διαμαρτυρία. Εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα αυτό ο Λεβαδειακός και πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Πάλι σε ουδέτερο γήπεδο θα αγωνιστεί η Καλλονή που το γήπεδο της δεν είναι έτοιμο, αλλά με μια αλλαγή, αντί του αχανές Ο.Α.Κ.Α αυτή τη φορά διάλεξε το γήπεδο του Άρη «Κλεάνθης Βικελίδης». Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι της Καλλονής μετά το θετικό δείγμα του Μανούσου στον έλεγχο ντόπινγκ. Περιμένουν τον δεύτερο έλεγχο ενώ αυτό που βγάζουν προς τα έξω είναι ότι δεν υπάρχει κάτι παράτυπο και ότι ο παίχτης απλά έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή. Από την εξέδρα θα κοουτσάρει σήμερα ο Γιάννης Ματζουράκης ενώ ο Περόνε τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές και θα λείψει από τη σημερινή αναμέτρηση.

ΕΝΤΟΣ: 1-0-2
ΓΚΟΛ: 1-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΞΑΝΘΗ: Με οδηγό την έδρας πηγαίνει η Ξάνθη, αφού σε ένα ακόμα παιχνίδι κατάφερε να κρατήσει το αήττητο, έχοντας πλέον τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα Πηγάδια. Αυτή τη φορά επικράτησε του Απόλλων Αθηνών με 3-2 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 25’ αλλά κατάφερε και αντέδρασε γρήγορα και πήγε στο ημίχρονο έχοντας ισοφαρίσει σε 2-2. Στο 84’ με γκολ του Εστεμπάν Σολάρι κατάφερε και πήρε τους τρείς βαθμούς της νίκης. Μεγάλοι πρωταγωνιστές της ανατροπής οι Σολάρι και Κάλβο με το πρώτο να πετυχαίνει δύο γκολ ενώ ο δεύτερος το άλλο. Ικανοποιημένος από την αντίδραση της ομάδας του δήλωσε ο προπονητής της Ξάνθης Ράινερ Μάουρερ στη συνέντευξη τύπου ενώ ζήτησε η ομάδα να βελτιωθεί περισσότερο. Οι Ακρίτες δεν έχουν πάρει ακόμα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας αφού μετράνε σε τρεις αγώνες ισάριθμες ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, από τη σημερινή αναμέτρηση με τη Καλλονή θα απουσιάσει ο δεξιός μπακ Κομεσίδης καθώς και ο Ντε Γκούζμαν.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-3
ΓΚΟΛ: 1-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

Προγνωστικά στοίχημα: Θα πέσουν κορμιά στην σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων. Η Καλλονή έχει πέσει πολύ τις τελευταίες αγωνιστικές, η Ξάνθη εκτός έδρας δεν πείθει, γι’ αυτό ΙΣΟΠΑΛΙΑ (3,05 Novibet).



18:15 ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ:0-0-3

ΑΠΟΛΛΩΝ: Αυτοκτόνησε η ομάδα του Απόλλων τη περασμένη αγωνιστική στα Πηγάδια που ενώ βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο 25’ κατάφερε να ηττηθεί με 2-3. Η ήττα αυτή προκάλεσε και την αλλαγή στο πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με τον Μπάμπη Τεννέ να παίρνει τη θέση του Αλέκου Βοσνιάδη. Ο Απόλλων κατάφερε και προηγήθηκε στο 11’ και στο 25’ με γκολ του Κόρμπου και του Γκουέλα αλλά δε μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της αυτό σκορ. Δέχθηκε δύο γκολ στο 32’ και στο 40’ και ισοφαρίστηκε ενώ σαν να μην έφθανε αυτό στο 84’ έγινε η πλήρης ανατροπή για την ομάδα της Ξάνθης. Αισιόδοξος για τη συνέχεια της ομάδας εμφανίστηκε ο Μπάμπης Τεννές που δήλωσε ευχαριστημένος με τη ποιότητα του ρόστερ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, στην αναμέτρηση με το Παναιτωλικό θα απουσιάσουν οι Πετρόπουλος και Μπλάζεκ που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

ΕΝΤΟΣ: 2-0-1
ΓΚΟΛ: 7-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αήττητος έμεινε για ένα ακόμα παιχνίδι ο Παναιτωλικός στην έδρα του όπου επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννενα με 2-0. Παρότι είχε μπει νωθρά στο παιχνίδι, και ο ΠΑΣ είχε τη κατοχή της μπάλας κατάφερε και προηγήθηκε με 1-0 στο 32’. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Καμαρά και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι, με το ΠΑΣ να μη μπορεί να αντιδράσει και να παραμένει αυτό το σκορ μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας ενώ δεν έχει καταφέρει ακόμα να φύγει με νίκη στις τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις που έχει δώσει. Πάντως έχει μείνει για τέταρτη αγωνιστική αήττητος και το ζητούμενο στη Ριζούπολη είναι να το διευρύνει κι’ άλλο. Πονοκέφαλος η απουσία του μεσοπειθετικού Μάουρο Πόι Μάκη Χάβο,ο οποίος Πόι ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Ακόμα θα λείψουν οι επίσης τραυματίες Κουτρουμάνος και Μύγα.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-2
ΓΚΟΛ: 1-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

Προγνωστικά στοίχημα: Με νέο προπονητή η ομάδα του Απόλλων και με ανεβασμένη ψυχολογία θα αντιμετωπίσει το Παναιτωλικό οποίος δε πείθει στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. ΑΣΣΟΣ (2,45 Mybet).




18:15 ΟΦΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 3-1-1

ΟΦΗ: Ενθουσιασμός στον ΟΦΗ με την έλευση του Πορτογάλου προπονητή Σα Πίντο στο πάγκο της ομάδας. Ο 41χρονος τεχνικός διαδέχτηκε το Παύλο Δερμιτζάκη στη τεχνική ηγεσία των Κρητικών και σε αυτόν βασίζεται η ομάδα του Ηρακλείου για την αναγέννηση της. Ούτε τη περασμένη αγωνιστική κατάφερε να πάρει του τρεις βαθμούς ο ΟΦΗ αφού έμεινε στο 1-1 στη Κομοτηνή με αντίπαλο τον Πανθρακικό. Η ομάδα του ΟΦΗ αγνοεί τη νίκη στις εφτά πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος όπου μετρά πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες. Βρίσκεται στο πάτο της βαθμολογίας μαζί με Πλατανιά, Άρη και Βέροια έχοντας πέντε βαθμούς η κάθε ομάδα. Ο Πανθρακικός προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο ΟΦΗ κατάφερε και ισοφάρισε στο 50’ με χέρι του Μακρή, κάτι που δεν είδε ο διαιτητής και έτσι μέτρησε κανονικά το τέρμα. Ο ίδιος παίχτης άφησε την ομάδα του με δέκα παίχτες στο τέλος του αγώνα αφού δέχτηκε δεύτερη κίτρινη και θα λείψει από τη σημερινή αναμέτρηση. Χωρίς κανένα άλλο αγωνιστικό πρόβλημα για την ομάδα της Κρήτης.

ΕΝΤΟΣ: 0-4-0
ΓΚΟΛ: 2-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-4-1

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία η ομάδα του Εργοτέλη που έμεινε αήττητη για ακόμα ένα παιχνίδι. Καθάρισε εύκολα την άλλη ομάδα της Κρήτης, τον Πλατανιά με 3-1 φθάνοντας έτσι στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μπήκε πολύ δυνατά ο Εργοτέλης στο παιχνίδι και εκμεταλλευόμενος την κακή εικόνα του Πλατανιά στο 36’ κατάφερε και προηγήθηκε με γκολ του Διαμαντάκου, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 με τον Πελέ. Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο έτσι ξεκίνησε το δεύτερο με το Ρομάνο στο 46’ να πετυχαίνει και τρίτο γκολ. Μετά το 3-0 το παιχνίδι ήταν τυπικού χαρακτήρα με τον Πλατανιά απλά να μειώνει σε 3-1 στο 66’. Τα χαμόγελα στο Ηράκλειο όμως πάγωσαν όταν άκουσαν τα νέα για το τραυματισμό του πολύτιμου μέσου της ομάδας Μπαμ-Μπαμ. Ρίξη χιαστών και μάλλον θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν. Χωρίς άλλο πρόβλημα στη σημερινή αναμέτρηση.

ΕΚΤΟΣ: 1-3-0
ΓΚΟΛ: 3-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-3-0

Προγνωστικά στοίχημα: Η ομάδα του ΟΦΗ θέλει πάση θυσία τη νίκη και πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει απέναντι σε μια ομάδα που ναι μεν πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής αλλά γενικότερα δε πείθει. ΑΣΣΟΣ (1,53 ChampionsBet).




20:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 2-1-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πήγε να κάνει την έκπληξη ο Παναθηναϊκός μέσα στη Τούμπα αλλά χωρίς να καταφέρνει όπου και τελικά την ήττα. Ηττήθηκε με 2-1 από το ΠΑΟΚ αλλά για άλλο ένα παιχνίδι έδειξε καλά στοιχεία ενώ θα μπορούσε να φύγει με τουλάχιστον έναν βαθμό αλλά ο Μπεργκ έχασε μοναδική ευκαιρία όταν έστειλε τη μπάλα άουτ από την άσπρη βούλας στο 83’. Στο 21’ κατάφερε και προηγήθηκε στο σκορ με κεφαλιά του Μπεργκ αλλά πέντε λεπτά ο Ρισβάνης λόγω απειρίας υπέπεσε σε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο του κέντρου και ο ΠΑΟΚ γινόταν όλο και πιο απειλητικός. Τελικά το πλήρωσε, ο Αθνασιάδης έκανε το 2-1 για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Μπεργκ έγινε ο μοιραίος παίχτης του αγώνα αφού πρώτα έχασε τετ α τετ απέναντι στο Χακόμπο ενώ δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ το πέναλτι που εκτέλεσε. Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας ο Γιάννης Αναστασίου που βλέπει την ομάδα να βγάζει καλά στοιχεία εντός αγωνιστικού χώρου. Μοναδική απουσία για το Παναθηναϊκό αυτή του Μπαϊράμι που θα μείνει εκτός δύο μήνες.

ΕΝΤΟΣ: 3-1-0
ΓΚΟΛ: 6-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αδικημένος νοιώθει ο Πανθρακικός στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στη Κομοτηνή, αφού είδε τον Μακρή να ισοφαρίζει σε 1-1 με αντικανονικό γκολ στο 50’. Ο μεσοαμυντικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το χέρι με το διαιτητή να μη το βλέπει. Είχε καταφέρει να προηγηθεί με το Ρομέου στο 26’. Είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια του αλλά το γκολ που δέχθηκε τον επηρέασε ψυχολογικά και μετά το 1-1 δεν κατάφερε να αντιδράσει ενώ δεν απειλήθηκε και ιδιαίτερα από έναν κακό ΟΦΗ. Ο Πανθρακικός πλέον βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας. Με πολλά προβλήματα στην αναμέτρηση της Λεωφόρου ο Πανθρακικός αφού ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει τον επιθετικό Ιγκορ, το μεσοεπιθετικό Μερίνο και τον Ζοσέ. Θα απουσιάσει επίσης και ο τιμωρημένος ακραίος επιθετικός Τζανής.

ΕΚΤΟΣ: 0-3-1
ΓΚΟΛ: 4-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-3-0

Προγνωστικά στοίχημα: Ο Παναθηναϊκός δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, και θα φτάσει εύκολα ή δύσκολα στους τρείς βαθμούς απέναντι σε έναν αντίπαλο που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. ΑΣΣΟΣ (1,57 GoalBet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση