» » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Premier League: Σε οριακό σημείο η Κρίσταλ Πάλας


Προγνωστικά Στοίχημα Premier League: Σε οριακό σημείο η Κρίσταλ Πάλας
22:00 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΦΟΥΛΑΜ

Προϊστορία: 1-1-4
Πέρυσι: -

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Η κατηφόρα των νεοφώτιστων συνεχίστηκε και στο Άνφιλντ, όπου έχασε εύκολα από τη Λίβερπουλ με 3-1. Το παιχνίδι είχε ουσιαστικά τελειώσει στο ημίχρονο, όπου βρισκόταν μονίμως στην άμυνα και μάζεψε τρεις φορές τη μπάλα από τα δίχτυα (13’, 17’, 38’ πεν.). Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με γυριστή κεφαλιά του Γκέιλ, από εκτέλεση φάουλ του Καμπάνια, αμφότεροι είχαν περάσει στο 2ο μέρος ως αλλαγή. Τέταρτη σερί ήττα, 7η συνολικά σε 8 αγωνιστικές, έχοντας κερδίσει μέχρι τώρα μόνο τη Σάντερλαντ (3-1). Επιπλέον έχει τη 2η χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (5) και τη 2η χειρότερη άμυνα (13). Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, παρά τις δυνατές μεταγραφές το καλοκαίρι, αλλά και την υποστήριξη του κόσμου της,
που έδωσε δυνατό παρών και στο Άνφιλντ. Εκτός ο αμυντικός Χαντ, ο μέσος Γουίλιαμς (3 συμμ.) και ο επιθετικός Μάρεϊ. Αμφίβολοι οι αμυντικοί ΜακΚάρθι, Γκάμπιντον (6 συμμ./1 γκ.), λογικά διαθέσιμοι ο αμυντικός Ντιλέινι (6 συμμ./1 ασίστ) και ο μέσος Ντιγκακόι (5 συμμ.).

Εντός: 1-0-2
Γκολ: 3-4
Τελευταία 5: 1-0-4


ΦΟΥΛΑΜ: Σταμάτησε το πολύ κακό σερί της, επιστρέφοντας στις νίκες στο Κρέιβεν Κότατζ, επικρατώντας της Στόουκ με αρκετή δόση τύχης. Στο 16’ δε δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στους φιλοξενούμενους για μαρκάρισμα του Σεντέρος και στο 29’ ο Ρίτερ έδιωξε πάνω στη γραμμή καρφωτή κεφαλιά που πήγαινε για γκολ. Πιο ισορροπημένη η επανάληψη, όπου ο Γιόλ έβγαλε άσο από τον μανίκι, αλλάζοντας τον Μπερμπάτοφ με τον Μπεντ, ο οποίος τον δικαίωσε στο 83’. Στα 5 τελευταία είχε πάρει μόλις ένα βαθμό. Έχει τη 2η χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (5). Under τα 4 από τα 5 τελευταία. Σε καμιά από τις τρεις φετινές νίκες της δεν έχει δεχτεί γκολ. Εκτός ο αμυντικός Μπριγκς (2 συμμ.) και ο μέσος Ντεγιάγκα. Αμφίβολος ο αμυντικός Χιούζ (3 συμμ.) και ο μέσος Πάρκερ (5 συμμ.), πιθανότατα επανέρχεται ο τερματοφύλακας Στεκέλενμπουργκ (1 συμμ.).

Εκτός: 1-0-2
Γκολ: 1-3
Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά στοίχημα: Η Κρίσταλ Πάλας δε θα χάνει για πάντα και έχει την ευκαιρία να ανακάμψει κόντρα σε μια αντίπαλο, που ούτε καλά τα πηγαίνει, ούτε είναι φόβητρο, από άποψη μονάδων. 1Χ στο 1.43 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση