» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολο έργο για Ολυμπιακό


Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολο έργο για Ολυμπιακό
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάντσεστερ Σίτι: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές στη Ρωσία, ενώ δεν έχει πετύχει ούτε γκολ (450 λεπτά). Δεν έχει περιθώρια για γκέλα η Μάντσεστερ Σίτι, μετά την εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Μπάγερν Μονάχου την προηγούμενη αγωνιστική.


Άντερλεχτ - Παρί Σεν Ζερμέν: Πήρε νίκη την Παρασκευή για το πρωτάθλημα του Βελγίου η Άντερλεχτ, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν «καθαρίζει» τους πάντες εντός και εκτός συνόρων.




Λεβερκούζεν - Σαχτάρ Ντόνετσκ: Συνολικά φέτος έχει η Λεβερκούζεν μετράει (10-2-1). Παίρνει τα πάνω της η Σαχτάρ Ντόνετσκ και θα είναι δύσκολο εμπόδιο για τους Γερμανούς. Αμφίρροπο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.


Μπενφίκα - Ολυμπιακός: 18/28 νίκες μετρά η Μπενφίκα στα τελευταία 28 εντός για το Champions League. 7/11 ήττες έχει μακριά από τον Πειραιά ο Ολυμπιακός.


Μπάγερν Μ. - Πλζεν: Στα τέσσερα από τα τελευταία έξι παιχνίδια της Μπάγερν Μονάχου εμφανίστηκε το 4-6 γκολ. Δεν αποκλείεται να δεχτεί τόσα σήμερα η Τσέχικη Πλζεν.


Γαλατάσαραϊ - Κοπεγχάγη: Δείχνουν να παίρνουν τα πάνω τους με τους νέους προπονητές οι δύο ομάδες, όμως η νίκη τόσο για την Γαλατάσαραϊ όσο και για την Κοπεγχάγη αποτελεί μονόδρομος αν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης.


Μάντσεστερ Γ. - Σοσιεδάδ: 6/7 goal/goal εμφανίστηκε στα πρόσφατα παιχνίδια της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένεση ηθικού η εκτός έδρας νίκη της Σοσιεδάδ στο «Μεστάγια» επί της Βαλένθια με 2-1.

Ρεάλ Μ. - Γιουβέντους: Στο «Μπερναμπέου» η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αήττητη στα 13 τελευταία ευρωπαϊκά με απολογισμό (11-2-0) και 43 γκολ ενεργητικό! Η Γιουβέντους θα πρέπει πρώτα να αφήσει πίσω της την απίστευτη ήττα με ανατροπή από την Φιορεντίνα με 4-2.

Ολ Μποϊς - Τίγκρε: Ένα γκολ στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές έχει σημειώσει η τραγική Ολ Μποϊς. Αήττητη στην πρόσφατη τετράδα αγώνων η Τίγκρε (2-2-0).



Ραφαέλα - Ρίβερ Πλεϊτ: Under έληξαν τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της Ραφαέλα. Δεν κερδίζει εδώ και τρία ματς η Ρίβερ Πλεϊτ, διάστημα που δεν σκόραρε καν!


Λανούς - Σαν Λορέντζο: No goal τα 7/8 πρόσφατα ματς της Λανούς, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. No goal εμφανίζει σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια και η Σαν Λορέντζο.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση