» » » » » Προγνωστικά στοίχημα Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβέντους


Προγνωστικά στοίχημα Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβέντους
21:45 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

ΓΗΠΕΔΟ: «ΣΑΝΤΙΑΓΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ»

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Γιουβέντους. Οι Μαδριλένοι στην Ευρώπη τα πηγαίνουν πολύ καλά αφού έχουν κάνει το 2στα2 ενώ έχουν σκορπίσει εκτός τη Γαλατασαράι με 6-1 για τη πρώτη αγωνιστική των ομίλων και με 4-0 τη Κοπεγχάγη στο «Μπερναμπέου». Στο πρωτάθλημα επικράτησε με 2-0 της Μάλαγα εντός έδρας, με την Ρεάλ να χάνει πάρα πολλές ευκαιρίες. Τα ευχάριστα όμως ήρθαν από αλλού, αφού οι πρωτοπόρες Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης στραβοπάτησαν και η Ρεάλ τους πλησίασε πλέον στους τρεις και δύο βαθμούς αντίστοιχα. Πέρα από το δύσκολο σημερινό παιχνίδι η Ρεάλ αντιμετωπίζει το Σάββατο τη Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» στο clasico του Ισπανικού πρωταθλήματος. Μοναδική απουσία στο σημερινό παιχνίδι αυτή του αμυντικού χαφ Τσάμπι Αλόνσο που αντιμετωπίζει σοβαρό τραυματισμό.



ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Δε τα πάει καθόλου καλά η Γιούβεντους σε Ιταλία και Ευρώπη δείχνοντας πολλά προβλήματα η άμυνα της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το τελευταίο παιχνίδι της Μεγάλης Κυρίας στο πρωτάθλημα όπου ηττήθηκε με 4-2 εκτός έδρας από τη Φιορεντίνα. Η Γιουβέντους πραγματικά αυτοκτόνησε αφού κατάφερε και προηγήθηκε με 2-0 πριν το πρώτο ημίχρονο. Όμως για 15’ λεπτά έχασε το φώς της αφού οι «Βιόλα» κατάφεραν να ανατρέψουν αυτό το 0-2 σε 4-2 από το 66’ έως το 81’ αφήνοντας τη Γιουβέντους πέντε βαθμούς από τη κορυφή. Και στην Ευρώπη τα πράγματα δε πάνε καλύτερα με τη Γιουβέντους να έχει δύο γκέλες. Τη πρώτη αγωνιστική έφερε ισοπαλία 1-1 στη Κοπεγχάγη ενώ στο Τορίνο έφερε 2-2 με τη Γαλατασαράι. Χωρίς τον επιθετικό Κουαλιαρέλα στο δύσκολο σημερινό παιχνίδι ενώ αμφίβολος είναι ο χαφ Βιδάλ καθώς και ο μπακ Λιχστάινερ με τον επιθετικό Βούτσινιτς.

Προγνωστικά στοίχημα : Αναμένω ένα κλειστό παιχνίδι, με τη μεν Ρεάλ Μαδρίτης να κρατάει δυνάμεις για το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα ενώ η Γιουβέντους να κοιτάει πρωτίστως την άμυνα της φοβούμενη τα χειρότερα μετά τα τελευταία στραπάτσα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. UNDER 2.5 γκολ (2,40 Novibet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση