» » » » » » Στοίχημα Super League: Λίγα γκολ στα Γιάννενα.


Στοίχημα Super League: Λίγα γκολ στα Γιάννενα.
19:30 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 0-1-2

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Την αδυναμία του στις εκτός έδρας αναμετρήσεις έδειξε για άλλη μια φορά ο ΠΑΣ Γιάννενα που γνώρισε για τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι την ήττα. Αυτή τη φορά ηττήθηκε από το Παναιτωλικό με 2-0 στο Αγρίνιο. Παρότι είχε την υπεροχή στην αρχή του παιχνιδιού δέχθηκε γκολ στο 32’ από εκτέλεση φάουλ. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου δέχτηκε και δεύτερο γκολ, κάτι που τον επηρέασε ψυχολογικά και δε μπόρεσε να αντιδράσει στη συνέχεια του παιχνιδιού, μένοντας το 2-0 ως το τέλος της αναμέτρησης. Στεναχωρημένος από την ήττα της ομάδας ο προπονητής των Γιαννιωτών Σάββας Παντελιάδης, που ήθελε το θετικό αποτέλεσμα βάση της εμφάνισης της ομάδας του. Πλέον το ζητούμενο είναι να κρατήσει το αήττητο των Ζωσιμάδων που από την αρχή της χρονιάς μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Πονοκέφαλος για τον Σάββα Παντελιάδη η σημαντική απουσία για δεύτερο παιχνίδι του Ντε Βισέντι ενώ θα απουσιάσει και ο έτερος πολύ καλός μεσοεπιθετικός Τσάβες.


ΕΝΤΟΣ: 3-0-0
ΓΚΟΛ: 5-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα για το Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, που μετά τον Ολυμπιακό, ηττήθηκε και από τον Άρη με 2-1. Πλέον συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες αναμετρήσεις μακριά από τη νίκη. Ο Πανιώνιος κατάφερε και προηγήθηκε με 1-0 στο 58’ με το Λεωνίδα Καμπάνταη αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα δέχθηκε την ισοφάριση. Παρότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίχτες στο 64’ ο Πανιώνιος δε κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό του στο παιχνίδι και στο 88’ το πλήρωσε αφού ο Ουντότζι με κεραυνό έδωσε τη νίκη στον Άρη. Την ευθύνη της ήττας αλλά και της κακής εμφάνισης την ανέλαβε ο τεχνικός τη ομάδας Νίκος Παντελής. Πολλά εσωτερικά προβλήματα για το Πανιώνιο, με το τεχνικό της ομάδας να διώχνει το Κολοβό από τη προπόνηση ενώ εκνευρισμός υπάρχει στους παίχτες που είναι απλήρωτοι. Χωρίς τους Λάσνικ, Τόσκα και Πάντιδος η ομάδα της Νέας Σμύρνης που θέλει να διατηρήσει τη καλή παράδοση που έχει απέναντι στο ΠΑΣ που έχουν να χάσουν στους Ζωσιμάδες σε επίπεδο Α’ Κατηγορίας από το 1983.

ΕΚΤΟΣ: 0-2-1
ΓΚΟΛ: 2-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Παράδοση και οι απουσίες των δύο καλύτερων παιχτών της ομάδας με απομακρύνει από ενδεχόμενη νίκη του ΠΑΣ, θα επιλέξω το UNDER (1,50 Stoiximan)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση