» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Χωρίς διπλό ο Παναθηναϊκός


Προγνωστικά στοιχήματος: Χωρίς διπλό ο Παναθηναϊκός
Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ: Πέντε διαδοχικές η Κρίσταλ Πάλας, που είναι σε αναζήτηση προπονητή. Βρήκε τον... μάστορα της στο πρόσωπο της Ντόρτμουντ η Άρσεναλ και ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1.


Ξάνθη - Ατρόμητος: Δύο σερί νίκες για την Ξάνθη, με τον Μάουρερ να κάνει δουλειά. Φορμαρισμένος και ο Ατρόμητος, με απολογισμό (3-1-0) στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του.


Καραμπούκσπορ - Αντάλιασπορ: (0-1-4) μετρά τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές η Καραμπούκσπορ. Αντιθέτως η φορμαρισμένη Αντάλιασπορ προέρχεται από τρία διαδοχικά τρίποντα.




Λεβερκούζεν - Άουγκσμπουργκ: Πάει που πάει τρένο η Λεβερκούζεν, προέρχεται και από την εντυπωσιακή νίκη επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ με 4-0 για το Champions League. Δύσκολα θα γλιτώσει η ντεφορμέ Άουγκσμπουργκ.


Μπάγερν Μ. - Χέρτα: Η μοναδική αήττητη ομάδα της Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν Μονάχου και με την καλύτερη άμυνα (7-2-0). Χωρίς νίκη μακριά από το Βερολίνο η Χέρτα (0-3-1).


Σάλκε - Ντόρτμουντ: Ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα. Τεράστια προβλήματα στην άμυνα η Σάλκε. Ανεβασμένη μετά το διπλό στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ η Ντόρτμουντ.


Αννόβερο - Χόφενχαϊμ: Κλασική ομάδα έδρας είναι το Αννόβερο (4-1-0). Μόνο over και goal/goal από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος η Χόφενχαϊμ.


Μαϊντζ - Μπράουνσβαϊγκ: Η Μαϊντζ ξεκίνησε με τρεις νίκες το πρωτάθλημα, όμως στην συνέχεια δεν ήταν καθόλου ανάλογη (0-1-5). Δείχνει σημάδια βελτίωσης η Μπράουνσβαϊγκ, αλλά παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας (1-1-7).


Άστον Βίλα - Έβερτον: Η Άστον Βίλα δέχεται γκολ επί 15 σερί εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος. 4-0-1 μετράει την τελευταία πεντάδα αγώνων η Έβερτον.


Λίβερπουλ - Γουέστ Μπρομ: Στο -2 από την κορυφή η Λίβερπουλ. Πάντως η Γουέστ Μπρομ δεν χάνει στις πέντε τελευταίες της αναμετρήσεις.


Μάντσεστερ Γ. - Στόουκ: Έστω και δύσκολα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη και την ψυχολογική ανάταση με το 1-0 επί της Σοσιεδάδ για το Champions League. Παραδοσιακά αδύναμη εκτός έδρας η Στόουκ (1-0-3)


Νόριτς - Κάρντιφ: Εφτά γκολ συνολικά δέχτηκε από Άρσεναλ και Τσέλσι η Νόριτς. Και της Κάρντιφ η εστία παραβιάζεται τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.

Μάλαγα - Θέλτα: Δύο διαδοχικές ήττες έφεραν και πάλι προβληματισμό στις τάξεις της Μάλαγα. Η Θέλτα πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της από την περίοδο 1943-44.


Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός: Τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης είναι αρκετές. Με 17 γκολ ο Λεβαδειακός έχει την χειρότερη αμυντική επίδοση του πρωταθλήματος.


Μαρσέιγ - Ρεμς: Τρεις διαδοχικές ήττες σε Σαμπιονά και Champions Leafue η Μαρσέιγ. Το αγαπημένο αποτέλεσμα της Ρεμς μέχρι στιγμής είναι η ισοπαλία (2-6-2).

Ολιανένσε - Αρούκα: Τέσσερα γκολ σκόραρε όλο κι' όλο σε εφτά αγωνιστικές η Ολιανένσε. Ένα περισσότερο η Αρούκα.

Ρίο Άβε - Ζιλ Βιθέντε: Εντός έδρας δεν είναι να την εμπιστεύεσαι την Ρίο Άβε (1-0-2). Από τις ευχάριστες εκπλήξεις η Ζιλ Βιθέντε, αλλά μακριά από το γήπεδο της απλά δεν μπορεί (0-1-2).


Σαμπντόρια - Αταλάντα: Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξαν 2-3 γκολ.


Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μ.: Το πρώτο ελ κλάσικο της χρονιάς. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν αναμετρηθεί έξι φορές την 10η αγωνιστική (δύο στη Βαρκελώνη, τέσσερις στην Μαδρίτη). Όλες έληξαν με άσο!


Ελαζίγκσπορ - Γκεντσλερμπιρλίγκι: Τέσσερις διαδοχικές ήττες για την Ελαζίγκσπορ, που σε σύνολο οχτώ αγωνιστικών έχει δεχτεί 20 γκολ. Από τέσσερις σερί ήττες προέρχεται και η Γκεντσλερμπιρλίγκι.


Ακισάρσπορ - Μπεσίκτας: Δεν συγχωρεί κανέναν εντός έδρας η Ακισάρσπορ (4-0-0). Ντεφορμέ, αλλά παραμένει ψηλά η Μπεσίκτας.


Σαουθάμπτον - Φούλαμ: Η εκπληκτική Σαουθάμπτον (4-3-1) έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα στα πέντε τελευταία ματς. Από δύο σερί τρίποντα προέρχεται η Φούλαμ.


Βόλφσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης: Η Βόλφσμπουργκ είναι η μοναδική ομάδα της Μπουντεσλίγκα χωρίς ισοπαλία ακόμη (4-0-5). Από τρία σερί ισόπαλα αποτέλεσμα προέρχεται πάντως η Βέρντερ Βρέμης. Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.


Εργοτέλης - Παναθηναϊκός: Ο Εργοτέλης μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι μοναδικές ομάδες του πρωταθλήματος χωρίς ήττα (3-5-0). Το πρώτο του εκτός έδρας τρίποντο αναζητά σήμερα ο Παναθηναϊκός (0-1-2).


Ντεν Χάαγκ -Τβέντε: Over και αρκετά γκολ τα τρία πρόσφατα παιχνίδια της Ντεν Χάαγκ, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική διασύρθηκε από την Τσβόλε με 6-1. Το αντίθετο για την Τβέντε, που διαθέτει την καλύτερη άμυνα με έξι τέρματα παθητικό, ενώ είναι και πρώτη στην βαθμολογία (5-4-1).


Καμπούρ - Ουτρέχτη: Το καλό ξεκίνημα της Καμπούρ πήγε περίπατο με τις τρεις σερί ήττες. Σε ρηχά... νερά κινείται και η Ουτρέχτη (3-3-4).


Μπρέντα - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Ένα καλό αήττητο σερί έσπασε στην Ουτρέχτη για την Μπρέντα, που ηττήθηκε με 4-2. 12 γκολ δέχτηκε πάντως στις τρεις τελευταίες της αναμετρήσεις η νεοφώτιστη Γκόου Αχέντ Ιγκλς.


Μαλίν - Λέουβεν: Δεν εκμεταλλεύεται όσο θα έπρεπε την έδρα της τώρα στο ξεκίνημα η Μαλίν (1-1-3). Αλλά και από την άλλη η Λέουβεν μακριά από το γήπεδο της δεν βλέπεται (0-2-4).


Λιρς - Οστάνδη: Η Λιρς κέρδισε και τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Ούτε γκολ δεν σημείωσε τις δύο πιο πρόσφατες αγωνιστικές η Οστάνδη.


Μονς - Κόρτραϊκ: Αγνώριστη φέτος η Μονς και χωρίς νίκη ακόμη (0-2-9). Η Κόρτραϊκ έριξε τέσσερα στην Κλαμπ Μπριζ, οπότε δεν έχει να φοβάται τίποτα σήμερα.


Μπέβερεν - Λόκερεν: Αρχίζει και κάτι κάνει επιθετικά η Μπέβερεν. (0-1-3) μετρά τελευταία η ντεφορμέ Λόκερεν.


Μπαστιά - Νις: Αήττητη μέχρι στιγμής στην Κορσική η Μπαστιά (3-1-0). Έξι συνεχόμενα no goal μετρά η Νις.


Γκινγκάμπ - Αζαξιό: Μοναδικό διπλό της Αζαξιό στην Γκινγκάμπ το 1991 με 2-1.


Λοριάν - Σοσό: Εφτά συνολικά ήττες μετρά ήδη στο πρωτάθλημα η Λοριάν (2-1-7). Το ντεμπούτο του νέου προπονητή της Σοσό συνδυάστηκε με το 2-2 απέναντι στην Μονακό.


Τουλούζ - Ρεν: Under ήταν και τα τέσσερα ματς που έπαιξε στο γήπεδο της η Τουλούζ, αλλά και τα 7/10 συνολικά φετινά της παιχνίδια. Ντεφορμέ η Ρεν και χωρίς νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές.


Βαλενσιέν - Εβιάν: Μόνη τελευταία στην βαθμολογία η Βαλενσιέν (1-2-7). Πάντως η Εβιάν δέχτηκε γκολ και στις 10 αγωνιστικές.


Έλτσε - Γρανάδα: Τρεις νίκες στην σειρά για την νεοφώτιστη Έλτσε. Πιο χαμηλά η Γρανάδα και με έξι διαδοχικά no goal.


Άγιαξ - Βάαλβαϊκ: Το απόλυτο έχει στο Άμστερνταμ ο Άγιαξ (5-0-0). Πάτο έχει πιάσει η τραγική με έξι σερί ήττες Βάαλβαϊκ.



Ίντερ - Βερόνα: Έξι σερί άσοι για την Ίντερ απέναντι στην Βερόνα, ενώ όλοι συνοδεύτηκαν από 2-3 γκολ.


Σετουμπάλ - Μπελενένσες: 6/7 goal/goal και over το τελευταίο χρονικό διάστημα στα επίσημα ματς η Σετουμπάλ. Η Μπελενένσες άφησε πίσω της τις τέσσερις ήττες στο ξεκίνημα και απάντησε με δύο νίκες και μια ισοπαλία τον τελευταίο μήνα.


Λεβάντε - Εσπανιόλ: Δεν έχει κερδίσει ακόμη εντός έδρας η Λεβάντε (0-3-1). Ικανή για όλα η Εσπανιόλ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση