» » » » » » Πάμε στοίχημα Champions League: Μπενφίκα - Ολυμπιακός


Πάμε στοίχημα Champions League: Μπενφίκα - Ολυμπιακός
21:45 ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΗΠΕΔΟ: «ΝΤΑ ΛΟΥΖ»

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Δε κατάφερε να προβάρει καμία αντίσταση η Μπενφίκα στο Παρίσι όπου ηττήθηκε με 3-0 από τη Παρί Σεν Ζερμέν. Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις ορέξεις τους και μέχρι το 30’ είχαν κάνει το 3-0. Στη συνέχεια κατέβασε ρυθμό και η Μπενφίκα γλίτωσε τη συντριβή. Αυτή ήταν και η πρώτη της ήττα στον όμιλο αφού τη πρώτη αγωνιστική καθάρισε εύκολα την Άντερλεχτ με 2-0 στη Λισσαβώνα. Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς προέρχεται από νίκη με 2-1 επί της Εστορίλ. Με γκολ του Λίμα μόλις στο 10’ οι αετοί προηγήθηκαν ενώ στο 64’ ο Καρντόσο έκανε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 παρότι έπαιζαν με 10 από 56’. Το περασμένο Σάββατο η Μπενφίκα αντιμετώπισε τη Σίνφαες με το Ζόρζε Ζεσούς να παρατάσσει τα δεύτερα και να παίρνει εύκολα τη πρόκριση με 1-0. Πολλά τα προβλήματα για τον τεχνικό της Μπενφίκα, φιναλίστ πέρσι του Γιουρόπα Λιγκ.
Εκτός θα μείνει ο εξτρεμ Σουλειμάνι, ο πρώην ερυθρόλευκος χαφ Φέισα καθώς και ο φορ Μάρκοβιτς που είναι ανέτοιμοι. Εκτός και δεξιός μπακ Σάλβιο. Αμφίβολος αλλά μάλλον θα αγωνιστεί ο πολύ καλός επιθετικός Καρντόσο.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τους ερυθρόλευκους που καλούνται να κάνουν την υπέρβαση και να ξεπεράσουν το σημερινό εμπόδιο της Μπενφίκα. Όχι ότι με ήττα χάνονται απλά ένα θετικό αποτέλεσμα θα έκανε τους ερυθρολεύκους αυτόματα φαβορί για τη πρόκριση στην επόμενη φάση. Τη περασμένη αγωνιστική καθάρισε την Άντερλεχτ με 3-0 με τον εκπληκτικό Κώστα Μήτρογλου να πετυχαίνει χατ τρικ. Αν και στάθηκαν τυχεροί οι ερυθρόλευκοι μιας και οι Βέλγοι έχασαν τα άχαστα ενώ ο Ρομπέρτο έπιασε και πέναλτι. Πλέον Μπενφίκα και Ολυμπιακός ισοβαθμούν στου 3 βαθμούς και τα παιχνίδια μεταξύ τους αναμένονται φωτιά. Στο πρωτάθλημα οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από νίκη στα Χανιά επί του Πλατανιά με 1-4. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει πολύ νωρίς μόλις στο 2’ και σε όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν νωθρός. Στο δεύτερο ημίχρονο σοβαρεύτηκε και μέσα σε έξι λεπτά κατάφερε και πέτυχε τρία τέρματα, με Μήτρογλου Σαβιόλα και ένα αυτογκόλ, ενώ στο 87’ ο Βάις διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Μοναδικό πρόβλημα για τους ερυθρόλευκους η απουσία του Μπονγκ με τον Χολέμπας να είναι αμφίβολος ενώ έχει ταξιδέψει κανονικά στη Πορτογαλία.

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Ανοιχτό παιχνίδι αναμένεται από τις δύο ομάδες, αφού και οι δύο θα κυνηγήσουν τη νίκη. Δύσκολο το σημείο, με το φαβορί να είναι η Μπενφίκα αλλά εμένα προσωπικά να μη με πείθει. Θα προτιμήσω το OVER 2,5 γκολ (1,75 Stoiximan)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση