» » » » » » Πάμε Στοίχημα Ligue 1: Ψάχνει γιατρειά η Μαρσέιγ!

Πάμε Στοίχημα Ligue 1: Ψάχνει γιατρειά η Μαρσέιγ!
18:00 ΜΑΡΣΕΪΓ – ΡΕΜΣ

Προϊστορία (από 2012): 1-1-0
Πέρυσι: ΜΑΡΣΕΪΓ – ΡΕΜΣ 0-0

ΜΑΡΣΕΪΓ: Στάθηκε άτυχη στην εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Νις και γνώρισε την ήττα με 0-1, με γκολ που δέχτηκε στο 40’, μετά από λάθος της άμυνας. Ανεβασμένη στην επανάληψη, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της, δημιουργώντας πολλές φάσεις, έχοντας δοκάρι με τον Α. Αγιού. αλλά βρίσκοντας απέναντί της τον εξαιρετικό κίπερ των γηπεδούχων, Οσπίνα. Την Τετάρτη πάντως έχασε δίκαια εντός έδρας από τη Νάπολι με 1-2, κάτι που σημαίνει και τον οριστικό αποκλεισμό της από την Ευρώπη, έχοντας χάσει και στα δύο προηγούμενα (Άρσεναλ, Ντόρτμουντ, Νάπολι έχουν από 6 βαθμούς). Αυτή ήταν η 4η σερί ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που μπορεί να βελτιώσει, αφού μπορεί να αφοσιωθεί πλέον στις εγχώριες διοργανώσεις. Έχει απογοητεύσει αρκετές φορές τον κόσμο της τελευταία, έχοντας χάσει στα 4 από τα 5 τελευταία επίσημα στο Βελοντρόμ. Όλες οι ήττες έληξαν 1-2, όπως και η νίκη της επί της Σεντ Ετιέν. Επέστρεψε ο πολύ σημαντικός μεσοεπιθετικό Παγέ, οπότε ο Μποπ θα έχει όλους τους παίχτες στη διάθεση του.


Εντός: 2-0-2
Γκολ: 6-5
Τελευταία 5: 2-1-2

ΡΕΜΣ: Σταμάτησε το σερί των 6 ισοπαλιών, χάνοντας εντός έδρας από την Τουλούζ με 1-2. Ισορροπημένο το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 42’, αλλά τον Ονιανγκουέ να ισοφαρίζει στο 59’, ολοκληρώνοντας με ωραίο πλασέ πολύ καλή ομαδική προσπάθεια. Στάθηκε ωστόσο άτυχη στα τελευταία λεπτά, όπου αποβλήθηκε ο Ντεβό για τραβηγμένο πέναλτι (85’), με το οποίο επικράτησαν τελικά οι γηπεδούχοι. Είχε αήττητο σερί 8 αγώνων (2-6-0), αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φετινή της ήττα, αμφότερες με 1-2. Την Τετάρτη υποδέχεται τη Μονακό στο Λιγκ Καπ. Under και no goal οι 2 περσινές αναμετρήσεις της με τη Μαρσέιγ. Εκτός οι αμυντικοί Γκλομπάρ (5 συμμ./1 γκ.), Κοντέ (3 συμμ.) και οι μέσοι Ζισολφί, Ντιέγκο. Τιμωρημένοι ο μέσος Ντεβό (10 συμμ./1 γκ.) και ο εξτρέμ Ονταΐρ Φορτές (8 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 1-3-1
Γκολ: 3-3
Τελευταία 5: 0-4-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Το momentum είναι με τους γηπεδούχους, που θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Δε θα είναι εύκολο, αλλά τα περιθώρια έχουν στενέψει. Άσος στο 1.55 (BetShop).



21:00 ΜΠΑΣΤΙΑ - ΝΙΣ

Προϊστορία (από 1994): 4-5-5
Πέρυσι: ΜΠΑΣΤΙΑ – ΝΙΣ 0-1

ΜΠΑΣΤΙΑ: Ήταν έρμαιο των ορέξεων της Παρί και γνώρισε πολύ εύκολα την ήττα με 0-4 στο Παρίσι. Μετράει μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια της (1-3-2), πέφτοντας και άλλο στη βαθμολογία, αλλά δεν είναι και τόσο άσχημα, αφού οι δύο ήττες προήλθαν από Μονακό και Παρί. Εκμεταλλεύεται στο έπακρο την έδρα της, παραμένοντας αήττητη ως τώρα στο πρωτάθλημα (3-1-0). Over τα 4 τελευταία παιχνίδια της. Την Τρίτη υποδέχεται την Αζαξιό για το Λιγκ Καπ, στο μεγάλο ντέρμπι της Κορσικής. Under οι 5 από τις 7 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Νις. Σημαντική η απουσία του αμυντικού Σκιλασί (8 συμμ.). Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Ντιακιτέ (8 συμμ.).

Εντός: 3-1-0
Γκολ: 8-2
Τελευταία 5: 1-2-2     

ΝΙΣ: Στάθηκε τυχερή στο ματς με τη Μαρσέιγ, εκμεταλλεύτηκε μια από τις ελάχιστες καλές ευκαιρίες που είχε και πήρε το προβάδισμα με τον μόνιμο σκόρερ Τσβίτανιτς στο 40’ (6 γκολ). Στην επανάληψη έλαμψε το αστέρι του κίπερ Οσπίνα, ο οποίος έκανε 3 απίστευτες επεμβάσεις και κράτησε το σκορ, η τελευταία στις καθυστερήσεις, στο ενδιάμεσο η Μαρσέιγ είχε και δοκάρι. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι παίχτες της ομάδας έτρεξαν σε αυτόν για να πανηγυρίσουν αμέσως μετά το τέλος. Τρίτη σερί εντός έδρας νίκη, στις οποίες κράτησε ανέπαφη την εστία της. Συνεχίζει στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας, 2 βαθμούς μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Νο goal τα 6 τελευταία παιχνίδια της, 5 από αυτά ήταν under. Εκτός ο μέσος Μπρούινς (2 συμμ.) και οι επιθετικοί Μποτεάκ (7 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Μοπαΐ, Πεντεκό.

Εκτός: 1-1-3
Γκολ: 2-7
Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Σκληροτράχηλη ομάδα η Μπαστιά, που εκμεταλλεύεται στο έπακρο την έδρας της. Καλή και η Νις, που έχει και «άστρο» πολλές φορές, είναι σε θέση να πάρει το βαθμό, αφού δε φαίνοντας πολλές μεγάλες διαφορές στο ζευγάρι. Χ στο 3.20 (Stoiximan).



21:00 ΤΟΥΛΟΥΖ - ΡΕΝ

Προϊστορία (από 1997): 7-6-13
Πέρυσι: ΤΟΥΛΟΥΖ – ΡΕΝ 2-2

ΤΟΥΛΟΥΖ: Η ισοπαλία στην εκτός έδρας αναμέτρηση θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά η Τουλούζ στάθηκε τυχερή στο τέλος και πήρε τη νίκη με τραβηγμένο πέναλτι στο 88’. Προηγήθηκε με κεφαλιά του Τρέχο στο 42’, μετά από ωραία προσπάθεια και ασίστ του Μπεν Γεντέρ, ισοφαρίστηκε στο 59’, αλλά ο διαιτητής είδε φάουλ στο μαρκάρισμα του Ντεβό πάνω στον Σαντόμ και έτσι ο Μπρέιθβεϊτ δεν έχασε την ευκαιρία να σκοράρει από την άσπρη βούλα, κάτι που χρειάστηκε να κάνει δύο φορές, αφού η πρώτη προσπάθεια ακυρώθηκε, με τον Ντεβό να μη έχει βγει έγκαιρα εκτός αγωνιστικού χώρου μετά την αποβολή. Βελτιώνει σταθερά τη βαθμολογική της θέση, φτάνοντας έτσι τις 4 νίκες στα 5 τελευταία και πλησιάζοντας στους 4 από την πρώτη τετράδα. Την Τρίτη φιλοξενείται από την Κρετέιγ στο Λιγκ Καπ. Αήττητη ως τώρα στο πρωτάθλημα στα εντός έδρας (2-2-0). Παραμένει εκτός από την αρχή ο μεσοεπιθετικός Ρομάν.

Εντός: 2-2-0
Γκολ: 4-2
Τελευταία 5: 4-0-1

ΡΕΝ: Προερχόταν από δύο σερί ήττες και ήθελε να επιστρέψει στις νίκες υποδεχόμενη την ουραγό Βαλενσιέν, αλλά παρότι προηγήθηκε με 2-0, κατάφερε να μείνει στο 2-2. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Καντίρ (7’, 50’), αμφότερα από ασίστ του Πιτρόιπα, έπεσε αδικαιολόγητα στη συνέχεια και μέχρι το 73΄ είχε ισοφαριστεί. Έμεινε χωρίς νίκη για 4η αγωνιστική (0-2-2), μόνο την Αζαξιό έχει κερδίσει στα 7 τελευταία (1-4-2), με τον Μοντάνιε να μην μπορεί ακόμα να δώσει σταθερή εικόνα στην ομάδα του. Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στις 3 τελευταίες εξόδους της. Την Τρίτη υποδέχεται τη Νανσί για το Λιγκ Καπ. Εκτός οι αμυντικοί Μπόι (1 συμμ.), Μορέιρα (3 συμμ.) και ο μέσος Ντουκουρέ.

Εκτός: 1-2-2
Γκολ: 3-5
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Ανεβασμένη η Τουλούζ, κόντρα στην απρόβλεπτη Ρεν, η οποία περιμέναμε να τα έχει πάει καλύτερα ως τώρα. Υπάρχουν οι λύσεις στους φιλοξενούμενους μεσοεπιθετικά για να σταματήσουν το σερί χωρίς εκτός έδρας γκολ, με την Τουλούζ να έχει σαφώς καλύτερο ρυθμό σε αυτό τον τομέα. Γκολ-γκολ στο 1.90 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση