Προγνωστικά Στοίχημα Premier League: Χωρίς Εζίλ η Άρσεναλ!
14:45 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προϊστορία: 40-35-67
Πέρυσι: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 0-6

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Λοΐκ Ρεμί πήρε δίκαια το διπλό στο Κάρντιφ. Ο διεθνής Γάλλος, σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του (30’, 38’), εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας των Ουαλών, οι οποίοι ήταν πιο απειλητικοί στην επανάληψη, μείωσαν στο 58’, αλλά δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο. Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από δύο ήττες με Χαλ και Έβερτον. Γκολ-γκολ και over τα 4 τελευταία. No goal τα 6 από τα 7 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Over οι 6 από τις 7 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Λίβερπουλ. Εκτός οι αμυντικοί Κολοτσίνι (6 συμμ.), Στίβεν Τέιλορ (1 συμμ.), Χαϊνταρά. Εκτός ο αμυντικός Ράιαν Τέιλορ.


Εντός: 1-1-1
Γκολ: 3-3
Τελευταία 5: 3-0-2

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Με τα τρία μεγάλα αστέρια της να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο (Σουάρεζ 13’, Στάριτζ 17’, Τζέραρντ 38’ πεν.), η Λίβερπουλ δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί της Κρίσταλ Πάλας στο Άνφιλντ με 3-1, καθαρίζοντας από νωρίς το παιχνίδι. Η μείωση ήρθε όταν είχε πλέον ρίξει το ρυθμό της, σε μια από τις λίγες φορές που απειλήθηκε (77’). Δεύτερη σερί νίκη με 3-1 με τους κόκκινους, που παρέμειναν στη κορυφή σε ισοβαθμία με την Άρσεναλ, με τις προσδοκίες ολοένα και να ανεβαίνουν. Εκτός έδρας είναι αήττητη στα 7 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (5-2-0). Αήττητη στις τρεις πρώτες εξόδους της (2-1-0). Εκτός οι αμυντικοί Τζόνσον (3 συμμ.), Κόατες και ο μέσος Κουτίνιο (4 συμμ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Σισοκό (1 συμμ.) και ο μέσος Άλεν (1 συμμ.).

Εκτός: 2-1-0
Γκολ: 6-3
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά στοίχημα: Η Νιούκαστλ διαθέτει από τα πιο ποιοτικά ρόστερ της κατηγορίας, αλλά δεν μπορεί να βρει ρυθμό, κάτι που αναμφίβολα έχει η Λίβερπουλ. Αμφότερες δε φημίζονται για τις αμυντικές ικανότητές τους και λογικά θα δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές. Γκολ-γκολ στο 1.66 (Stoiximan).




17:00 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΝΟΡΙΤΣ

Προϊστορία: 20-17-9
Πέρυσι: ΑΡΣΕΝΑΛ – ΝΟΡΙΤΣ 3-1

ΑΡΣΕΝΑΛ: Το σερί των 5 νικών σταμάτησε κόντρα στη δυναμική Γουέστ Μπρομ, μένοντας στο εκτός έδρας 1-1, όσο είχε λήξει και η αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Λιγκ Καπ στο ίδιο γήπεδο, πριν από 20 μέρες. Δέχτηκε το γκολ από φάση διαρκείας μετά από κόρνερ στο τέλος του ημιχρόνου (42’), αλλά στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή της, ισοφάρισε με ωραίο μακρινό σουτ του Γουίλσιρ (62’), ύστερα από εξαιρετικό στρώσιμο του Ροσίτσκι και παρότι είχε κάποιες ευκαιρίες δε μπόρεσε να πάρει κάτι περισσότερο. Δίκαιο πάντως το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές. Παρέμεινε έτσι πρώτη, αλλά πλέον σε ισοβαθμία με τη Λίβερπουλ. Μετράει αήττητο σερί 11 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (9-2-0), μετά από την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Άστον Βίλλα. Την Τρίτη υποδέχεται σε καθοριστικό παιχνίδι για την πρωτιά του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ την Ντόρτμουντ. Έχει τη 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (14). Over 3.5 οι 5 από τις 6 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Νόριτς. Ο Βενγκέρ έχει πλέον και πάλι στη διάθεση του τον Μπέντνερ, ο οποίος πήρε μικρό χρόνο συμμετοχής μετά την τελευταία εμφάνιση του τον Σεπτέμβριο του ’11 με τους κανονιέρηδες - δανεικός πρόπερσι (Σάντερλαντ) και πέρυσι στο δεύτερο μισό (Γιουβέντους). Εκτός ο αμυντικός Σανιά (6 συμμ./1 γκ.), οι μέσοι Εζίλ (3 συμμ./3 ασίστ), Ντιαμπί και οι επιθετικοί Ποντόλσκι (2 συμμ./2 γκ.), Τσάμπερλεϊν (1 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 2-0-1
Γκολ: 5-4
Τελευταία 5: 4-1-0

ΝΟΡΙΤΣ: Την αδικεί το τελικό 1-3 από την Τσέλσι, σε ένα ματς που ήταν πολύ ανταγωνιστική, αλλά ηττήθηκε από το ατομικό ταλέντο των μπλε. Αιφνιδιάστηκε στα πρώτα λεπτά και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 4’, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στη συνέχεια και φέρνοντας το παιχνίδι στα μέτρα της ισοφάρισε στην επανάληψη με κοντινή κεφαλιά του Πίλκινγκτον (68’). Το δεύτερο ήρθε κόντρα στη ροή από αντεπίθεση, τι στιγμή που όλη η ομάδα ήταν ανεβασμένη σε κόρνερ (85’), με τον Τέτεϊ στην προσπάθεια του να απομακρύνει, να στρώνει άθελα του στον Αζάρ, με τον διεθνή νορβηγό να έχει ευθύνη και για το τρίτο, που ήρθε με παρόμοιο τρόπο. Τρίτη ήττα στα 4 τελευταία, που την κρατάει στην τελευταία τριάδα. Under και no goal οι τρεις έξοδοί της ως τώρα. Έχει τη 2η χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (5). Εκτός οι μέσοι Πίλκινγκτον (3 συμμ./1 ασίστ), Μπένετ.

Εκτός: 1-0-2
Γκολ: 1-3
Τελευταία 5: 2-0-3

Προγνωστικά στοίχημα: Η Άρσεναλ έχει εκμεταλλευτεί το μέτριο ξεκίνημα των αντιπάλων της και βρίσκεται σταθερά στην κορυφή, παίζοντας πολύ καλά και δείχνοντας πιο ομάδα από άλλες χρονιές. Η Νόριτς πιθανότατα να μη σκοράρει, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ματς με χαμηλό ρυθμό, δεδομένου του δύσκολου αγώνα της ομάδας του Βενγκέρ την Τρίτη. Ρίσκο στο under στο 2,35 (GoalBet). Στο 1.50 το under 3.5 για τους λιγότερο τολμηρούς.




17:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Προϊστορία: 44-16-15
Πέρυσι: ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ. – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Μετά από την εντός έδρας ήττα από τη Γουέστ Μπρομ και την μέτρια εικόνα κόντρα στη Σαχτάρ Ντ. (1-1), επανήλθε στις νίκες, επικρατώντας της πελάτισσας Σάντερλαντ εκτός έδρας με 1-2. Δεν είναι και καμιά μεγάλη επιτυχία πάντως με τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι μαυρόγατες, οι οποίες κατάφεραν ωστόσο να προηγηθούν στο 5’ και χρειάστηκε η συνδρομή του νεαρού βέλγου Γιανουζάι, ο οποίος ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός και με δύο σουτ του στην επανάληψη έδωσε τη νίκη στους μπέμπηδες (61’, 62’). Η ομάδα του Μόγιες σίγουρα δεν πείθει, έχοντας κάνει το χειρότερο ξεκίνημα πρωταθλήτριας Αγγλίας εδώ και 25 χρόνια! Στο -6 από την κορυφή για την ώρα. Μετράει 8 σερί νίκες κόντρα στη Σαουθάμπτον, όλες έληξαν στο over. Αήττητη τις 18 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Σαουθάμπτον (16-2-0). Λογικά επανέρχεται ο Φέρντιναντ στην άμυνα (6 συμμ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Ράφαελ, εκτός οι μέσοι Κλέβερλι (4 συμμ.), Φλέτσερ.

Εντός: 1-1-1
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 2-0-3

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Η εξαιρετική πορεία των «αγίων» συνεχίστηκε και κόντρα στη Σουόνσι, επικρατώντας εντός έδρας με 2-0. Δεν επέτρεψε πολλές φάσεις στους φιλοξενούμενους, με τον αρχηγό Λαλάνα να ανοίγει το σκορ στο 19’, με τον Τζέι Ροντρίγκεζ να σφραγίζει τη νίκη στο 83’, κάτι που θα μπορούσε να γίνει λίγο νωρίτερα, με κακώς ακυρωθέν του Γουανιάμα σε στημένη φάση. Ήταν η δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη με το ίδιο σκορ, τρίτη μαζί με αυτή του Λιγκ Καπ επί της Μπρίστολ Σίτι. Συνολικά μετράει Για την ώρα φιγουράρει στην 4η θέση, ισόβαθμή με την 3η Τσέλσι στους 14 βαθμούς, δύο πίσω από τις πρωτοπόρες Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (2), έχοντας κρατήσει το μηδέν στα 5 από τα 7 παιχνίδια της ως τώρα. Εκτός ο κίπερ Μπόρουτς (6 συμμ.), ο αμυντικός Σο (5 συμμ.) και ο επιθετικός Οσβάλντο (5 συμμ./1 γκ.), όλοι τους βασικοί.

Εκτός: 2-0-1
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά στοίχημα: Δύσκολα να κρατήσει για ακόμα ένα παιχνίδι η Σαουθάμπτον το μηδέν στην άμυνα, έχοντας και την σημαντική απουσία του Μπόρουτς. Έχει πάντως την ποιότητα και την ψυχολογία να προκαλέσει ζημιά στη Γιουνάιτεντ, που δεν πατάει και πολύ καλά. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι που θα σταματήσει το σερί των under για τους φιλοξενούμενους. Over στο 1.70 (MyBet).




17:00 ΣΟΥΟΝΣΙ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Προϊστορία: 3-4-1
Πέρυσι: ΣΟΥΟΝΣΙ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 2-2

ΣΟΥΟΝΣΙ: Δεν ήταν καλή στο ματς με την Σαουθάμπτον και γνώρισε δίκαια την ήττα εκτός έδρας με 0-2. Δεν απείλησε ιδιαίτερα, με τον Μπόνι να προσπαθεί να πάρει πάνω το όλο το επιθετικό παιχνίδι στην ομάδα του, χωρίς όμως υποστήριξη από τους υπόλοιπους. Δεύτερη σερί ήττα για τους Ουαλούς, που δεν έχουν κάνει καθόλου καλό ξεκίνημα. Στα 4 τελευταία έχουν κερδίσει μόνο την Κρίσταλ Πάλας. Ακόμα δεν έχει πετύχει εντός έδρας νίκη μετά από τρεις αγώνες (0-1-2). Συνολικά δεν έχει κερδίσει στα 8 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (0-3-5). Στα 17 τελευταία έχει κερδίσει μόλις τρία ματς, όλα εκτός έδρας. Την Πέμπτη υποδέχεται την Κουμπάν Κρασνοντάρ στο Γιουρόπα Λιγκ. Αήττητη από τη Σάντερλαντ στις 4 φορές που τη φιλοξένησε (2-2-0). Σίγουρη απουσία ο βασικός κεντρικός αμυντικός Γουίλιαμς (5 συμμ.). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Ντέιβις (6 συμμ./2 γκ.), Μονκ και οι μέσοι ντε Γκουζμάν (5 συμμ.), Πάμπλο Ερνάντεθ (3 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 0-1-2
Γκολ: 4-8
Τελευταία 5: 2-1-2

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Με τον υπηρεσιακό Μπολ για ακόμα ένα παιχνίδι στον πάγκο της, προσπάθησε να κάνει την έκπληξη με τη Γιουνάιτεντ, παίρνοντας προβάδισμα στο 5’ με τον Γκάρντνερ, αλλά λύγισε την επανάληψη και γνώρισε τελικά την ήττα με 1-2. Η αποχώρηση του Ντι Κάνιο έχει δείξει ότι έχει βοηθήσει την ομάδα, με τον αντικαταστάτη του, Γκας Πογέτ, να θέλει να πατήσει πάνω στην καλή εμφάνιση κόντρα στους μπέμπηδες για να πάρει το πρώτο τρίποντο της ομάδας, που μέχρι τώρα έχει μαζέψει μόλις ένα βαθμό. Έχει τη χειρότερη άμυνα (16) και τη 2η χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (5). Αήττητη από τη Σουόνσι στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους (1-4-0). Αμφίβολοι ο αμυντικός Μπάρντσλεϊ και ο επιθετικός Φλέτσερ (3 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο βασικός κίπερ Γουέστγουντ (6 συμμ.) και ο αμυντικός Μπράουν.

Εκτός: 0-1-2
Γκολ: 2-7
Τελευταία 5: 0-0-5

Προγνωστικά στοίχημα: Η Σουόνσι δεν πείθει, η Σάντερλαντ έχει νέο προπονητή που θέλει πάση θυσία να ξεκινήσει τη θητεία του με θετικό αποτέλεσμα. Το καλύτερο σενάριο για να έρθει δηλαδή η ισοπαλία. Η εικόνα της Σουόνσι μέχρι τώρα δε δικαιολογεί με τίποτα τόσο χαμηλά τον άσο. Χ στο 3.90 (BetShop).




19:30 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 31-15-39
Πέρυσι: ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΑΝ. ΣΙΤΙ 0-0

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Έκανε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις για φέτος στην Πρέμιερ, επικρατώντας δικαιότατα της Τόττεναμ εκτός έδρας με 3-0! Μοιρασμένο το πρώτο μέρος, μπήκε πιο αποφασισμένη στην επανάληψη και καθάρισε το ματς από το 66’ ως το 79’ (Ριντ 66’, Βαζ Τε 72’, 79’). Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της, μετά από αυτή της πρεμιέρας κόντρα στην Κάρντιφ, έχοντας ένα αρνητικό σερί 5 αγώνων ως τότε (0-2-3). Νο goal τα 6 από τα 7 φετινά, under 5 από αυτά. Έχει κερδίσει μόλις μία φορά τη Σίτι στις 7 πιο πρόσφατες που τη φιλοξένησε (1-3-3), under οι 6 από αυτές, no goal οι 5. Εκτός ο μέσος Αλού Ντιαρά (1 συμμ.) και ο επιθετικός Άντι Κάρολ.

Εντός: 1-0-2
Γκολ: 4-4
Τελευταία 5: 1-1-3

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Μετά το ναυάγιο στο Βίλλα Παρκ (2-3) και την τραγική εμφάνιση κόντρα στη Μπάγερν, χρειαζόταν οπωσδήποτε νίκη ψυχολογίας με την Έβερτον, την οποία τελικά πέτυχε, υποχρεώνοντας τα ζαχαρωτά στην πρώτη τους φετινή νίκη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16’, αλλά ο Νεγρέδο απάντησε άμεσα και ο Αγουέρο λίγο πριν την ανάπαυλα της έδωσε το προβάδισμα. Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν πιο μοιρασμένο, αλλά σφράγισε τη νίκη με πέναλτι του Αγουέρο, το οποίο χτύπησε αρχικά στο δοκάρι και μετά στον Χάουαρντ για να καταλήξει τελικά στο τέρμα. Επέστρεψε έτσι στις νίκες και πλησίασε στους 3 την κορυφή. Την Τετάρτη φιλοξενείται στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη μετά από τρεις εξόδους (0-1-2). Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (17). Αήττητη από τη Γουέστ Χαμ στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις τους (4-2-0), γκολ-γκολ 5 από αυτές, over οι 4. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Κομπανί (3 συμμ.), Ντεμικέλις και ο μέσος Ρόντγουελ.

Εκτός: 0-1-2
Γκολ: 4-6
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά στοίχημα: Με ανεβασμένη ψυχολογία η Γουέστ Χαμ, που σίγουρα υστερεί σε δυναμική από τους Σίτιζενς, οι οποίοι θα ψάξουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη. Αν δεν είχαμε δει τέτοια εικόνα από τα σφυριά στο τελευταίο θα πηγαίναμε άνετα με το διπλό (1.65 MeridianBet), για την ώρα είμαστε πιο επιφυλακτικοί.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση