» » » » » » Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Bundesliga: Δεσπόζει το ντέρμπι του Ρουρ στη Γερμανία


Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Bundesliga: Δεσπόζει το ντέρμπι του Ρουρ στη Γερμανία
16:30 ΜΠΑΓΕΡΝ – ΧΕΡΤΑ

Προϊστορία: 30-16-8
Πέρυσι: -

ΜΠΑΓΕΡΝ: Παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο την Τετάρτη, επικράτησε εύκολα της Βικτόρια Πλζεν στο Μόναχο με 5-0 (Ριμπερί 25’ πεν., 61’, Αλάμπα 37’, Σβαϊνστάιγκερ 64’, Γκέτσε 91’), σφραγίζοντας -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την πρόκριση της στην επόμενη φάση του θεσμού. Στο πρωτάθλημα παρέμεινε στην κορυφή, κερδίζοντας τη Μάιντς και πάλι εντός με 4-1. Οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο άντεξαν στο πρώτο μέρος, αλλά πήραν και το προβάδισμα στο 44’. Οι Βαυαροί δεν άφησαν πολλά περιθώρια στην επανάληψη και ανέτρεψαν μέχρι το 52’, ενώ ακολούθησαν άλλα δύο γκολ ως το τέλος (Ρόμπεν 50’, Μίλερ 52’, 82’ πεν., Μάντζουκιτς 69’). Εντός έδρας έχει διατηρήσει το απόλυτο στο πρωτάθλημα (5-0-0). Συνολικά έχει πετύχει 20 νίκες στα 21 τελευταία επίσημα εντός, με μοναδική ήττα αυτή από την Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ πέρυσι τον Μάρτιο.
Έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (4). Αήττητη από τη Χέρτα στις 18 τελευταίες που φιλοξένησε (14-4-0), την οποία έχει κερδίσει και στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους ανεξαρτήτου έδρας. Εκτός οι αμυντικοί Ντάντε (9 συμμ.), Μπαντστούμπερ, ο μέσος Τιάγκο Αλκαντάρα (2 συμμ.), ο εξτρέμ Σακιρί (6 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Πιζάρο (2 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 5-0-0
Γκολ: 12-2
Τελευταία 5: 4-1-0

ΧΕΡΤΑ: Ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα της, κάτι που απέδειξε και στο ματς με τη Γκλάντμπαχ, παίρνοντας δίκαια τη νίκη με 1-0. Είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα, αλλά δέχτηκε περισσότερες φάσεις από τους φιλοξενούμενους. Παρόλα αυτά, προηγήθηκε στο 36’ με τον Ράμος, ενώ στην επανάληψη διαχειρίστηκε απλά το σκορ, φτάνοντας έτσι στις 4 εντός έδρας νίκες στα 5 παιχνίδια που έχει δώσει. Παραμένει ωστόσο χωρίς εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-1). Και πάλι όμως είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία, παραμένοντας στη 4η θέση. Under τα 3 από τα 4 εκτός έδρας. Over τα 7 τελευταία με αντίπαλο τη Μπάγερν, 5 από αυτά ήταν γκολ-γκολ. Εκτός οι μέσοι Ντζενγκ (1 συμμ.), Μπάουμγιοχαν (4 συμμ./2 ασίστ) και ο εξτρέμ Βάγκνερ (7 συμμ.).

Εκτός: 0-3-1
Γκολ: 4-6
Τελευταία 5: 2-2-1

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Η Μπάγερν δεν επιτρέπει σε κανέναν αμφισβήτηση εδώ και καιρό. Με το ρυθμό που παίζει, μαζί με την ανεβασμένη ψυχολογία των φιλοξενούμενων, ίσως έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι των Βαυαρών με αρκετά γκολ. Over 3.5 στο 1.75 (Stoiximan).



16:30 ΣΑΛΚΕ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Προϊστορία: 30-24-29
Πέρυσι: ΣΑΛΚΕ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2-1

ΣΑΛΚΕ: Δεν ήταν τόσο κακή στο ματς με την Τσέλσι την Τρίτη, αλλά δεν απέφυγε την ήττα, η πρώτη για φέτος στο θεσμό. Το πρώτο γκολ ήρθε πολύ νωρίς, αλλά δημιούργησε αρκετές φάσεις που δεν αξιοποίησε. Στην επανάληψη έριξε το ρυθμό της και έβγαλε άγχος, δεχόμενη άλλα δύο γκολ από αντεπιθέσεις. Στο πρωτάθλημα πήγε να πάθει τη ζημιά από τη Μπράουνσβαϊγκ, όπου βρέθηκε να χάνει δύο φορές (20’, 59’), έχοντας ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μέγερ στο 29’. Στο 65’ ο Γκορέτζκα ισοφάρισε εκ νέου και στις καθυστερήσεις ο Νοϊστέντερ τις έδωσε τη νίκη. Δεύτερη σερί, μένοντας αήττητη για 3η αγωνιστική και βελτιώνοντας τη βαθμολογική της θέση, ανεβαίνοντας στην 5η θέση. Μόνο από τη Μπάγερν έχει χάσει στα 6 τελευταία για το πρωτάθλημα (4-1-1). Πέρυσι κατάφερε να κερδίσει και στις δύο αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Ντόρτμουντ, αμφότερες με 2-1. Εκτός ο αμυντικός Παπαδόπουλος, οι μέσοι Χέγκερ (7 συμμ./2 γκ.), Ανάν, ο φορ Φαρφάν (6 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και οι επιθετικοί Χούντελααρ (2 συμμ./2 γκ.), Ομπάσι.

Εντός: 2-1-1
Γκολ: 9-8
Τελευταία 5: 3-1-1

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Πήρε μεγάλο διπλό στο Έμιρεϊτς, επικρατώντας με 2-1, χάρη σε γκολ του Λεβαντόφσκι στο 82’. Οι δύο ομάδες είχαν πολλές φάσεις στο ματς, με τους Βεστφαλλούς να ανοίγουν το σκορ με σουτ Μχιταριάν στο 16’ και την Άρσεναλ να ισοφαρίζει στο 41’. Τριπλή ισοβαθμία στον όμιλο πλέον, με Ντόρτμουντ, Άρσεναλ, Νάπολι, να έχουν όλες από 6 βαθμούς. Στο πρωτάθλημα επέστρεψε στις νίκες μετά από την απροσδόκητη ήττα από τη Γκλάντμπαχ (μαγική εικόνα το 0-2), επικρατώντας του Αννόβερο εντός έδρας με 1-0. Ο Ρόις πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας του με πέναλτι στο 4’, αλλά οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πολύ καλά και δημιούργησαν πολλές φάσεις, τις οποίες όμως δεν πλήρωσε η ομάδα του Κλοπ. Under τα 3 από τα 4 τελευταία στο πρωτάθλημα. No goal τα 5 από τα 6 τελευταία επίσημα. Έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (22) και τη 2η καλύτερη άμυνα (7). Τιμωρημένος ο κίπερ Αλομέροβιτς. Εκτός οι αμυντικοί Σαρ, Πίστσεκ και οι μέσοι Κελ (2 συμμ.), Γκιουντογάν (2 συμμ.).

Εκτός: 2-1-1
Γκολ: 7-4
Τελευταία 5: 3-1-1

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά η Σάλκε, αυτό πάντως δεν αρκεί για να κάνει ότι και πέρυσι με αντίπαλο τη Ντόρτμουντ, η οποία είναι σίγουρα σε πολύ καλύτερο επίπεδο και λίγες ομάδες είναι σε θέση να τη σταματήσουν. Αρκεί να βρεθεί σε καλή μέρα και το 1.85 στο διπλό θα έρθει εύκολα (GoalBet).



19:30 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Προϊστορία: 12-7-16
Πέρυσι: ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 0-3

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Έσπασε την εκτός έδρας κακοδαιμονία, παίρνοντας τους πρώτους της βαθμούς μακριά από το Βολφσβάγκεν Αρένα της, επικρατώντας της Άουγκσμπουργκ με 2-1. Το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι και να προηγούνται στο 10’. Πέτυχε και τα δύο γκολ της στην κόντρα (35’ Άρνολντ, 42’ Λουίζ Γκουστάβο) και στην επανάληψη μπήκε αποφασισμένη να το κρατήσει, παίζοντας πολύ καλά στην άμυνα, χωρίς να επιτρέψει να απειληθεί ως το τέλος. Παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία στο πρωτάθλημα μετά από 9 αγώνες (4-0-5). Δεν έχει χάσει στα τρία τελευταία με αντίπαλο τη Βέρντερ (2-1-0). Γκολ-γκολ οι 6 από τις 7 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε. Εκτός ο αμυντικός Φελίπε, οι μέσοι Τραστς (8 συμμ.), Για-Σεόλ (8 συμμ.), Βιεϊρίνια (6 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Ντοστ.

Εντός: 3-0-1
Γκολ: 8-3
Τελευταία 5: 2-0-3

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Δεν εκμεταλλεύτηκε τις λίγες από τις καλές φάσεις που είχε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ και έτσι έμεινε στο 0-0. Χιτσκοκικό το τέλος, όπου στο 89’ θα μπορούσε να έχει δεχτεί γκολ, αν δε σωζόταν από το δοκάρι, αμέσως μετά ο Πέτερσεν έχασε μοναδική ευκαιρία. Τρίτη σερί ισοπαλία, 4 ματς χωρίς ήττα (1-3-0), για τη Βέρντερ, που με τον Ντουτ στον πάγκο έχει αλλάξει φιλοσοφία (πιο συμμαζεμένη άμυνα), αλλά ακόμα χτίζεται. Μαζί με τη Φράιμπουργκ, διαθέτει τη 2η χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (9). Εκτός οι επιθετικοί Πέτερσεν (8 συμμ./3 γκ.), ντι Σάντο (3 συμμ.).

Εκτός: 2-1-2
Γκολ: 5-6
Τελευταία 5: 1-3-1

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Παιχνίδι που μπορεί να πάει στην τακτική και να μείνει στα λίγα γκολ. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, θα πάμε με το under 3.5 γκολ (1.50 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση