» » » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Super League: Δύσκολη έξοδο στην Κρήτη για τον Παναθηναϊκο


Προγνωστικά Στοίχημα Super League: Δύσκολη έξοδο στην Κρήτη για τον Παναθηναϊκο
15:00 ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 5-1-1

ΞΑΝΘΗ: Ευρύς νίκη για την ομάδα της Ξάνθης όπου σκόρπισε με 5-1 την Καλλονή εκτός έδρας στο ουδέτερο όμως «Κλεάνθης Βικελίδης». Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Θρακιώτες οι οποίοι αν μη τι άλλο δείχνουν να αρέσκονται στο επιθετικό παιχνίδι από τη στιγμή που ήρθε στο πάγκο ο Ράινερ Μάουρερ έχοντας μάλιστα πετύχει 9 γκολ τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Σε εξαιρετική κατάσταση η επιθετική γραμμή της Ξάνθης με το Σολάρι, το Σολτάνι και τον Κάλβο να κάνουν μεγάλα πράγματα εντός αγωνιστικού τερέν. Μάλιστα ο Σολάρι έκανε χατ-τρικ στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής ενώ ο Σολτάνι πέτυχε τα άλλα δύο τέρματα των Ακριτών. Την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα που βλέπει εξέφρασε ο Μάουρερ στη συνέντευξη μετά τον αγώνα, τονίζοντας για άλλη μια φορά του αρέσει το επιθετικό παιχνίδι όπως έκανε όταν ήταν και στον ΟΦΗ. Στο αγωνιστικό κομμάτι από τη σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι μπακ Κομεσίδης και ο μέσος Ντε Γκούζμαν ενώ επιστρέφουν οι μέσοι Μάνταλος και Μάριν που δείχνουν να έχουν ξεπεράσει το τραυματισμό τους.


ΕΝΤΟΣ: 3-1-0
ΓΚΟΛ: 6-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα ο Ατρόμητος που επικράτησε εύκολα με 3-0 του Λεβαδειακού τη περασμένη αγωνιστική. Αυτό ήταν το τέταρτο σερί ματς χωρίς ήττα για την ομάδα του Περιστερίου που ανέβηκε στη τρίτη θέση του πρωταθλήματος έχοντας 14 βαθμούς. Μέσα σε δύο λεπτά κατάφερε και καθάρισε το παιχνίδι, πρώτα με τον Ικγλέσιας στο 12’ και ένα λεπτό αργότερα με τον Λαζαρίδη, πήρε προβάδισμα δύο γκολ ενώ στο 76’ ο Ναπολεόνι διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τους Περιστεριώτες. Ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία τη ομάδας ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Παράσχος ο οποίος όμως, όπως δήλωσε, προβληματίζεται για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του. Με μοναδικό ερωτηματικό τον νεαρό Μάνο Καλλέργη ο Ατρόμητος ο οποίος αποχώρησε από τη προπόνηση αφού ένοιωσε ενοχλήσεις, κανονικά όμως ο Ναπολεόνι που ξεπέρασε το μικροτραυματισμό του.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-2
ΓΚΟΛ: 4-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

Προγνωστικά στοίχημα: Ομάδες που δείχνουν να είναι σε εξαιρετική φόρμα, αναμένεται ενδιαφέρον παιχνίδι καθώς διαθέτουν πολύ καλή επιθετική γραμμή και οι δύο ομάδες. Θα πάω με το GOAL/GOAL (2,00 Mybet).





17:15 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 3-1-2

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Για ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε ότι δε μπορεί μακριά από την έδρα του. Ηττήθηκε 2-0 από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα σε ένα παιχνίδι που δέχθηκε δύο πανομοιότυπα γκολ από τον Μιγκέλ Τόρες με κεφαλιά ύστερα από στημένη φάση. Προβληματίζει ο Αστέρας ο οποίος μετά τη ξαφνική αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη δείχνει να μη μπορεί να βρει τα πατήματα του. Θετικό και το δεύτερο δείγμα του παίχτη του Αστέρα Λισγαρά οποίος πλέον αναμένει να ακούσει τη ποινή του για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Στο αγωνιστικό κομμάτι, χωρίς τον τιμωρημένο αριστερό μπακ Πιπίνη ο Αστέρας στη σημερινή αναμέτρηση με το Λεβαδειακό αλλά θα επιστρέψει κανονικά ο κεντρικός αμυντικός Γκοιάν ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

ΕΝΤΟΣ: 2-2-0
ΓΚΟΛ: 9-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Την ήττα γνώρισε στο Περιστέρι ο Λεβαδειακός με 3-0, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ποτέ δεν φάνηκε εντός αγωνιστικού χώρου. Δύο λεπτά ήταν αρκετά για να δεχτεί δύο γκολ και να τελειώσει το παιχνίδι. Στο 12’ και στο 13’ έγινε το 2-0 με την ομάδα της Λειβαδιάς να μη μπορεί να αντιδράσει και να αποδέχεται την ήττα της. Πολλά τα αμυντικά προβλήματα για το Λεβαδειακό που έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, αφού έχει δεχτεί 17 τέρματα. Πάνω σε αυτό ήταν και η επιλογή του καινούριου προπονητή μετά τη παραίτηση του Τάκη Λεμονή. Το τιμόνι της ομάδας το ανέλαβε ο Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος αναμένεται να έχει δύσκολο έργο με πρώτο στόχο να μαζέψει την άμυνα. Αμφίβολοι οι κεντρικοί αμυντικοί Γεωργίου και Σανγκουινέτι καθώς και ο επιθετικός Βαγγέλης Μάντζιος οι οποίοι δεν πήραν μέρος στη τελευταία προπόνηση της ομάδας.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-3
ΓΚΟΛ: 3-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

Προγνωστικά στοίχημα: Προβληματίζει ο Αστέρας φέτος, ο Λεβαδειακός θα προσεγγίσει αμυντικά το παιχνίδι με την έλευση του Καραγεωργίου στο πάγκο του, βλέπω να μην ανοίγει το παιχνίδι, οπότε λογικά πάμε για UNDER (1,57 Novibet).




19:30 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 1-0-6

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Συνεχίζει το αήττητο σερί του ο Εργοτέλης που δεν έχασε ούτε στο ντέρμπι του Ηρακλείου με τον ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες λήξαν ισόπαλες 1-1. Με τον βαθμό αυτό ο Εργοτέλης παρέμεινε στη τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Εργοτέλη βρέθηκε να προηγείται με 0-1 στο 28΄με τον Διαμαντάκο αλλά δε κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ αφού στο 41’ ισοφαρίστηκε. Στη συνέχεια πιέστηκε από τον συμπολίτη του όμως τύχη και δοκάρι κράτησαν αυτό το 1-1 για τον Εργοτέλη. Την ικανοποίηση του για το βαθμό της ισοπαλίας εξέφρασε ο προπονητής της ομάδα Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος του παιχνιδιού καθώς και για σωστή συμπεριφορά των παιχτών του στο ντέρμπι της Κρήτης. Στο αγωνιστικό κομμάτι χωρίς τον επιθετικό Μπαμ-Μπαμ στη σημερινή αναμέτρηση, ο οποίος θα απουσιάσει για αρκετό μεγάλο διάστημα ενώ αμφίβολος είναι ο δεξιός μπακ Τζανακάκης. Να σημειώσουμε ότι Παναθηναϊκός και Εργοτέλης παίζουν τον επαναληπτικό του Κυπέλλου τη προσεχή Τετάρτη στο Παγκρήτιο, ενώ το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει με 2-1 υπέρ των πρασίνων.

ΕΝΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 6-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-3-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ήττα σοκ για το Παναθηναϊκό στην αήττητη από το 2002 Λεωφόρο και 65 συνεχόμενα παιχνίδια. Ηττήθηκε με 1-2 από το Πανθρακικό και δημιούργησε πολλούς προβληματισμούς γύρω από την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ’ όλη τη διάρκεια του αλλά ο Πανθρακικός ήταν πάρα πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο Ζεκίνια αφύλαχτος μέσα στη μεγάλη περιοχή έκανε το 0-1. Χρυσή αλλαγή για τους πράσινους ο Αργεντινός Λουτσιάνο Φιγκερόα που ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό στο 67’. Αλλά ο Ρομέου μετά από τραγική έξοδο του Στέφανο Καπίνο αλλά και από ολιγωρία της άμυνας των πρασίνων κατάφερε και έκανε το 1-2 στο 75’. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πιέσει αλλά με ανορθόδοξο τρόπο χωρίς να καταφέρνει τίποτα. Ανέλαβε την ευθύνη της ήττας ο Γιάννης Αναστασίου που σε συνέντευξη του πριν το παιχνίδι είχε τονίσει ότι θα ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι για τους πρασίνους φέτος και επαληθεύτηκε. Χωρίς τον Πράνιτς στο Ηράκλειο οι πράσινοι, ενώ εκτός για ένα ακόμα παιχνίδι θα μείνει ο Μπαϊράμι. Στο σημερινό παιχνίδι θα εκτίσει τη ποινή του ο Τριανταφυλλόπουλος.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-2
ΓΚΟΛ: 2-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

Προγνωστικά στοίχημα: Ο Παναθηναϊκός έχει το άγχος, αφού έχει και ντέρμπι την επόμενη αγωνιστική με τον Ολυμπιακό, χωρίς άγχος οι γηπεδούχοι, τείνω προς το διπλό λόγω ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια για άλλη ήττα. ΔΙΠΛΟ (2,55 Stoiximan)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση