» » » » » » Στοίχημα Premier League: Συνεχίζουν τα προβλήματα στη Γιουνάιτεντ!


Στοίχημα Premier League: Συνεχίζουν τα προβλήματα στη Γιουνάιτεντ!
14:45 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Προϊστορία: 2-8-16
Πέρυσι: -

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Τραγική για ακόμη ένα παιχνίδι, γνωρίζοντας δίκαια την εντός έδρας ήττα την περασμένη Δευτέρα από τη Φούλαμ με 1-4. Προηγήθηκε με τον Μαριάπα στο 7΄, αλλά έχασε το ρυθμό της γρήγορα, με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί στο 19’ και να βρεθεί πίσω στο σκορ πριν την ανάπαυλα (45’+1). Στην επανάληψη δεν μπήκε καν στο παιχνίδι και δέχτηκε πολύ γρήγορα άλλα δύο τέρματα (50’, 55’), χωρίς να μπορέσει να διορθώσει τουλάχιστον την εμφάνιση της ως το τέλος. Αυτή ήταν η 5η σερί ήττα, 7 συνολικά για φέτος σε 8 παιχνίδια, με αποτέλεσμα ο Χόλογουεϊ να πάρει την ευθύνη πάνω του και να παραιτείται, παρά τις προσπάθειες της διοίκησης να τον μεταπείσει. Σήμερα στον πάγκο θα καθίσει ο βοηθός του Κιθ Μίλερ. Πιο δυνατός υποψήφιος για να αναλάβει είναι ο Πούλις, που πέρυσι βρισκόταν στον πάγκο της Στόουκ, κάτι που όμως επιβεβαιωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.
Έχει τη 2η χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (17). Τραγική η προϊστορία της με την Άρσεναλ όταν την υποδέχεται, αφού την έχει κερδίσει μόλις μία φορά στις 13 επισκέψεις της στο Σέλχαρστ Παρκ (1-6-6). Εκτός οι αμυντικοί ΜακΚάρθι, Χαντ, ο μέσος Τζόναθαν Γουίλιαμς (3 συμμ.) και ο επιθετικός Μάρεϊ.

Εντός: 1-0-3
Γκολ: 4-8
Τελευταία 5: 0-0-5

ΑΡΣΕΝΑΛ: Η φόρμα της έφτασε στο αποκορύφωμα το προηγούμενο Σάββατο, όπου με εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε εύκολα της Νόριτς εντός έδρας με 4-1. Ο Γουίλσιρ συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις και έδωσε το προβάδισμα στους κανονιέρηδες στο 18’, τελειώνοντας με πολύ ωραίο τρόπο ένα από τα πιο ωραία γκολ που έχουν μπει φέτος στην Πρέμιερ. Ο Εζίλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά στο 70’, αλλά Ράμσεϊ (83’) και Εζίλ (86’) έδωσαν διαστάσεις στη νίκη της Άρσεναλ. Η φόρα της πάντως σταμάτησε την Τρίτη, όπου έχασε δίκαια από τη Ντόρτμουντ εντός έδρας, πρώτη της ήττα στο θεσμό φέτος. Πίσω στο σκορ στο 16’, ισοφάρισε στο 41’ με τον Ζιρού, αλλά οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη στο 82’. Την Τρίτη φιλοξενεί την Τσέλσι στο Λιγκ Καπ, ενώ το πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο στη συνέχεια, φιλοξενώντας και τη Λίβερπουλ αμέσως μετά για το πρωτάθλημα, ενώ αργότερα ταξιδεύει στο Ντόρτμουντ. Παραμένει πρώτη, έχοντας τη 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (18). Αήττητη στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Κρίσταλ Πάλας (3-2-0). Εκτός ο φορμαρισμένος μέσος Γουίλσιρ (8 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), ο αμυντικός μέσος Ντιαμπί και οι επιθετικοί Γουόλκοτ (5 συμμ./1 ασίστ), Ποντόλσκι (2 συμμ./2 γκ.), Τσάμπερλεϊν (1 συμμ./1 ασίστ) και Σανόγκο (1 συμμ.). Αμφίβολος ο αμυντικός μέσος Φλαμινί (6 συμμ.).

Εκτός: 3-0-1
Γκολ: 9-5
Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση στοίχημα: Η Κρίσταλ Πάλας είναι στο ναδίρ και η φόρμα της Άρσεναλ δεν επιτρέπει αμφισβήτηση. Λογικά να βρίσκουμε τόσο χαμηλά το διπλό (1.35 GoalBet).




17:00 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ - ΕΒΕΡΤΟΝ

Προϊστορία: 64-49-58
Πέρυσι: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ – ΕΒΕΡΤΟΝ 1-3

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Έχασε δίκαια από την Τόττεναμ εντός έδρας με 0-2, σε ένα ματς που δε μπόρεσε να φανεί απειλητική και είχε σε όλη τη διάρκεια του παθητικό ρόλο. Δεύτερο σερί που δεν κερδίζει (0-1-1). Και στα δύο δεν κατάφερε να σκοράρει. Απογοητευτική μέχρι στιγμής η συγκομιδή εντός έδρας, όπου έχει χάσει τα 3 από τα 4, κερδίζοντας μόνο την Μάντσεστερ Σίτι. Οι 7 από τους 10 πόντους της έχουν προέλθει από τα εκτός όπου εμφανίζεται σαφώς πιο ανταγωνιστική. Έχει κερδίσει μόλις μία φορά την Έβερτον στις 5 τελευταίες που την υποδέχτηκε (1-3-1). Κανονικά διαθέσιμος ο επιθετικός Μπεντεκέ. Εκτός οι αμυντικοί Κλαρκ (7 συμμ.), Οκορέ (3 συμμ.), και οι μέσοι Γκάρντνερ, Ν’Ζόγκμπια.

Εντός: 1-0-3
Γκολ: 4-7
Τελευταία 5: 2-1-2

ΕΒΕΡΤΟΝ: Δεν εντυπωσίασε με την εμφάνιση της, αλλά έβγαλε χαρακτήρα νικητή και πήρε τους τρεις πόντους υποδεχόμενη τη Χαλ. Προηγήθηκε με μακρινό σουτ του Μιραλάς στο 8’, ισοφαρίστηκε στο 30’, αλλά ο Πίενααρ της έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο 57’ με ωραίο τακουνάκι, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, έχοντας περάσει ως αλλαγή ένα λεπτό πριν. Ο Αρούνα Κονέ, που είχε περάσει επίσης αλλαγή, βελτίωσε την εικόνα της ομάδας και είχε δοκάρι στο 83’. Αυτή ήταν η 4η νίκη στα 5 τελευταία, που τη διατήρησε σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα. Γκολ-γκολ οι 11 από τις 12 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Άστον Βίλλα. Εκτός οι αμυντικοί Χέιτινχα, Αλκαράζ, ο αμυντικός μέσος Γκίμπσον (1 συμμ.) και ο επιθετικός Βέλλιος.

Εκτός: 1-2-1
Γκολ: 6-7
Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση στοίχημα: Πιο ανοιχτά παίζει φέτος η Έβερτον. Η επιστροφή του Μπεντεκέ στους χωριάτες θα σημαίνει και τη βελτίωση επιθετικά, κάτι που μπορεί να φέρει πιο εύκολα το γκολ-γκολ (1.65 Stoiximan).




17:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Προϊστορία: 50-30-29
Πέρυσι: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 0-2

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Έχασε μεγάλη ευκαιρία να σημειώσει τρίτη σερί νίκη, μένοντας στο εκτός έδρας 2-2 με τη Νιούκαστλ. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ (23’, 57’), αλλά απάντησε με τους Τζέραρντ (42’ πεν.), Στάριτζ (72’), παίζοντας με παίχτη παραπάνω από το 40’. Στα τελευταία ο Σουάρεζ, που έβγαλε την ασίστ στο δεύτερο, μπορούσε να της έχει χαρίσει τη νίκη, αλλά το σουτ βρήκε στο δοκάρι. Παρέμεινε αήττητη για 3ο παιχνίδι, αλλά έπεσε από την κορυφή, 2 βαθμούς πλέον πίσω από την Άρσεναλ, σε ισοβαθμία με την Τσέλσι στη 2η θέση. No goal έληξαν οι 7 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Γουέστ Μπρομ. Εκτός οι αμυντικοί Χοσέ Ενρίκε (7 συμμ./2 ασίστ), Κόατες, ο μέσος Κουτίνιο (4 συμμ.) και ο επιθετικός Ιάγκο Άσπας (6 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 3-0-1
Γκολ: 5-2
Τελευταία 5: 2-2-1

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη εκτός έδρας από τη Στόουκ. Μοιρασμένο σε γενικές γραμμές το παιχνίδι, η ίδια είχε τις καλύτερες φάσεις, αλλά δεν τις αξιοποίησε, μένοντας στο 0-0. Δεύτερη σερί ισοπαλία, παραμένοντας αήττητη για 5η αγωνιστική (2-3-0), έχοντας πιάσει πολύ καλό ρυθμό και βελτιώνοντας πάρα πολύ την κακή εικόνα που μας έδειξε στην αρχή του πρωταθλήματος. Θυμίζει σε πολλά την περσινή πολύ καλή πορεία που είχε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Παραμένει αήττητη εκτός έδρας (1-3-0). Έχει περάσει νικηφόρα και στις δύο τελευταίες σεζόν από το Άνφιλντ (0-1 πέρυσι, 0-2 πρόπερσι). Αμφίβολος ο εξτρέμ Σινκλέρ (4 συμμ.). Εκτός ο κίπερ Φόστερ (2 συμμ.) και οι μέσοι Γκέρα, Τορν.

Εκτός: 1-3-0
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 2-3-0

Πρόταση στοίχημα: Ανεβασμένη η Γουέστ Μπρομ, που την αδικεί ο χαμηλός άσος της Λίβερπουλ (1.45). Άδικο για μια ομάδα που πήρε διπλό στο Ολντ Τράφορντ και δυσκόλεψε την πρωτοπόρο Άρσεναλ στα τελευταία της παιχνίδια. Λειτουργεί πολύ καλά επιθετικά και σε συνδυασμό με τα αστέρια της Λίβερπουλ, Στάριτζ και Σουάρες, μπορεί να φέρει το over (1.60 MyBet).




17:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΣΤΟΟΥΚ

Προϊστορία: 32-21-15
Πέρυσι: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΣΤΟΟΥΚ 4-2

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Την Τετάρτη προηγήθηκε με αυτογκόλ της Σοσιεδάδ μόλις στο 2’ και παρά τον πολύ καλό ρυθμό που είχε το παιχνίδι και τα δύο δοκάρια που είχε η κάθε ομάδα, το σκορ έμεινε εκεί. Στο πρωτάθλημα συνέχισε να προβληματίζει, αποτυγχάνοντας να κερδίσει για 2ο σερί εντός έδρας, μένοντας στο 1-1 κόντρα στην πολύ καλή Σαουθάμπτον. Είχε τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκε με τον φαν Πέρσι στο 26’. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά οι φιλοξενούμενοι πήραν το βαθμό με γκολ στο 89’, από στημένη φάση. Την Τρίτη φιλοξενεί την Νόριτς για το Λιγκ Καπ. Εντός έδρας φέτος στο πρωτάθλημα έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο την Κρίσταλ Πάλας (1-2-1). Αήττητη στις 12 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Στόουκ (11-1-0), πετυχαίνοντας συνήθως αρκετά άνετες νίκες, από την οποία είναι αήττητη συνολικά στα 11 τελευταία ανεξαρτήτου έδρας (10-1-0). Σίγουρα εκτός ο μέσος Φλέτσερ. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Φέρντιναντ (6 συμμ.), Βίντιτς (6 συμμ.), ο μέσος Κλέβερλι (5 συμμ.) και οι επιθετικοί Γουέλμπεκ (6 συμμ./2 γκ.), φαν Πέρσι (7 συμμ./4 γκ.).

Εντός: 1-2-1
Γκολ: 4-3
Τελευταία 5: 2-1-2

ΣΤΟΟΥΚ: Δεν ήταν καλή στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρομ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τις κλασικότερες ευκαιρίες, αλλά τη Στόουκ να έχει σε πολύ καλή μέρα τον Μπέγκοβιτς, που την κράτησε ζωντανή. Πέμπτο παιχνίδι χωρίς νίκη (0-2-3), παίζοντας παράλληλα και κακό ποδόσφαιρο, στα περισσότερα από αυτά, πλησιάζοντας έτσι στον ένα βαθμό από την τελευταία τριάδα. Την Τρίτη φιλοξενείται από τη Μπέρμιγχαμ για το Λιγκ Καπ. Έχει τη 2η χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (4), έχοντας σκοράρει μόλις ένα γκολ στα 5 τελευταία παιχνίδια της. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Σόκρος (8 συμμ./1 γκ.), Κάμερον (7 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 1-0-3
Γκολ: 2-5
Τελευταία 5: 0-2-3

Πρόταση στοίχημα: Η Μάντσεστερ θα προσπαθήσει να κλείσει στόματα και η κατάσταση της Στόουκ δε δείχνει ικανή να την αποτρέψει από το να πάρει μια εύκολη νίκη. Ρισκάρουμε στον άσο από ημίχρονο (1.90 BetShop).




19:30 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΦΟΥΛΑΜ

Προϊστορία: 3-7-4
Πέρυσι: ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΦΟΥΛΑΜ 2-2

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μπορεί να μην ήταν εξίσου καλή με τα προηγούμενα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάν. Γιουν., όπου βρέθηκε να χάνει στο 26’ και δέχτηκε αρκετές φάσεις, αλλά έδειξε πως έχει χαρακτήρα και αφού κράτησε το σκορ, κατάφερε να χτυπήσει στο 89’ με τον Λοβρέν να σκοράρει σε κόρνερ. Συνέχισε έτσι τις «υψηλές πτήσεις», μένοντας αήττητη για 5η αγωνιστική (3-2-0) και ένα βαθμό πίσω από την πρώτη τετράδα. Μόνο από τη Νόριτς έχει χάσει φέτος (4-3-1). Under και τα 8 φετινά παιχνίδια της, μετράει 11 από πέρυσι, 9 στα 10 στα φετινά επίσημα. Παραμένει αήττητη εντός έδρας στο πρωτάθλημα (2-2-0), έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ. Συνολικά έχει εξαιρετική αμυντική λειτουργία, έχοντας δεχτεί μόλις τρία γκολ φέτος, έχοντας την καλύτερη επίδοση αυτή τη στιγμή στην Πρέμιερ. Αήττητη από τη Φούλαμ σε όλες τις φορές που την υποδέχτηκε (3-4-0). Ισόπαλες οι 4 από τις 5 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε. Αμφίβολος ο αναπληρωματικός κίπερ Ντέιβις.

Εντός: 2-2-0
Γκολ: 5-1
Τελευταία 5: 3-2-0

ΦΟΥΛΑΜ: Έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της Κρίσταλ Πάλας με 4-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 7’, αλλά γύρισε το παιχνίδι πριν το ημίχρονο (Κασάμι 19’, Σίντγουελ 45’+1), ενώ καθάρισε το παιχνίδι στην αρχή της επανάληψης με άλλα δύο γκολ από τους Μπερμπάτοφ (50’), Σεντέρος (55’). Δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, τρίτη στα 4 τελευταία μαζί με αυτή επί της Έβερτον στο Λιγκ Καπ, δείχνοντας σαφή σημάδια βελτίωσης, ευνοούμενη και από τις επιστροφές σημαντικών στελεχών από τους τραυματισμούς τους. Αήττητη από τη Σαουθάμπτον στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις τους (2-5-0). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Χάνγκελαντ (8 συμμ.), Χιούζ (3 συμμ.), Μπριγκς (2 συμμ.) και ο επιθετικός Μπράιαν Ρουίζ (5 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 2-0-2
Γκολ: 5-4
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση στοίχημα: Η ευχάριστη φετινή έκπληξη υποδέχεται την ανεβασμένη Φούλαμ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πλήρη ρόστερ μεσοεπιθετικά, αλλά αρκετά κενά στα μετόπισθεν, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στο να φέρουν το πρώτο φετινό over τους οι «άγιοι» (1.85 MeridianBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση