» » » » » Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Ligue 1: Ο Ζιράρ (Λιλ) αντιμέτωπος με την αγαπημένη του ομάδα (Μονπελιέ)


Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Ligue 1: Ο Ζιράρ (Λιλ) αντιμέτωπος με την αγαπημένη του ομάδα (Μονπελιέ)
18:00 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΠΑΣΤΙΑ

Προϊστορία (από 1994): 17-5-3
Πέρυσι: ΠΣΖ – ΜΠΑΣΤΙΑ 3-1

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Επεισοδιακό το γαλλικό «Ελ Κλάσικο» με τη Μαρσέιγ, στο οποίο αν και έπαιξε με 10 για 60 λεπτά, πήρε δίκαια τη νίκη στο Βελοντρόμ με 2-1. Τα πράγματα ξεκίνησαν καλά και ο Τιάγκο Μότα ανέτρεψε στην περιοχή τον Βαλμπουενά, με τους Μασσαλούς να παίρνουν το προβάδισμα με εύστοχο πέναλτι. Η Παρί δεν τα παράτησε και κατάφερε να μειώσει πριν το ημίχρονο με κοντινή κεφαλιά του Μάξουελ, ενώ στην επανάληψη δε φάνηκε να επηρεάζεται από το ότι έπαιζε με παίχτη λιγότερο, συνέχισε να πιέζει και πήρε τους τρεις βαθμούς με πέναλτι, σε ανατροπή του Μαρκίνιος. Παραμένει αήττητη και στην κορυφή, σε ισοβαθμία με τη Μονακό (6-3-0), συνολικά αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, από την αρχή της σεζόν (9-3-0). 2-2-0 το εντός έδρας ρεκόρ της φέτος στο πρωτάθλημα, όλα έληξαν under. Μαζί με Ναντ και Μονπελιέ, έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (14).
Μαζί με τη Μονακό, έχει τη 2η καλύτερη άμυνα (5). Αήττητη στα 7 τελευταία κόντρα στη Μπαστιά, μετρώντας 6 σερί νίκες στα μεταξύ τους, η μία για το κύπελλο. Ξανά διαθέσιμος ο κεντρικός αμυντικός Άλεξ, εκτός ο παρτενέρ του, Τιάγκο Σίλβα (6 συμμ.). Τιμωρημένοι οι βασικοί μέσοι Βεράτι (8 συμμ./1 ασίστ), Τιάγκο Μότα (8 συμμ.).

Εντός: 2-2-0
Γκολ: 6-2
Τελευταία 5: 4-1-0

ΜΠΑΣΤΙΑ: Εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα της Λοριάν και τη δύναμη που της δίνει η έδρα της, παίρνοντας εύκολα τη νίκη με 4-1. Σκόραραν όλοι οι παίχτες-αστέρια που έχει η ομάδα, ενώ πολύ σημαντικό είναι ότι έπαιξαν από την αρχή και πρόσφεραν πάρα πολύ οι μέσοι Μπουντεμπούζ, Κράσιτς, στους οποίους στηρίζει πολλά ο Χαντζ. Για την ιστορία, το σκορ άνοιξε ο Μπουντεμπούζ μόλις στο 6’, με τον Καζρί να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 23’ με πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 31’, αλλά Κράσιτς (59’) και Ρόμαρικ (79’) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Ίσως από τα λίγα ματς που δε χρειάστηκε τόσο πολύ ο κίπερ Λαντρό για να τις δώσει τους βαθμούς. Στα έξι τελευταία έχει χάσει μόνο από τη Μονακό. Διατήρησε το εντός έδρας αήττητο (3-1-0), αν και ακόμα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάποιο διπλό, μετά από 5 εξόδους (0-2-3). Δύσκολα να αλλάξουν τα πράγματα σήμερα, σε μία έδρα όπου παραδοσιακά περνάει δύσκολες στιγμές (0-2-11). Τιμωρημένος ο βασικός δεξιός μπακ Ντιακιτέ (8 συμμ.).

Εκτός: 0-2-3
Γκολ: 3-9
Τελευταία 5: 1-3-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Σε άνοδο η συμπαθητική Μπαστιά, αλλά κόντρα στην Παρί ίσως να μην έχει και τόση σημασία. Το μόνο που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι να έχουμε το πρώτο εντός έδρας over της Παρί (1.55 Stoiximan).



21:00 ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΛΙΛ

Προϊστορία (από 1994): 10-5-7
Πέρυσι: ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΛΙΛ 0-0

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Βρήκε μπροστά της την προβληματική Λυόν και κάνοντας το καλύτερο φετινό της παιχνίδι, τη διέσυρε εντός έδρας με 5-1! Ο Μοντάνιο άνοιξε και έκλισε το σκορ (16’, 68’), άλλα δύο σημείωσε ο μεσοεπιθετικός Καμπελά (59’ πεν., 66’), ο οποίος έδωσε την ασίστ στον Μουνιέ για το 2-0, αλλά και στο τελευταίο. Στο 47’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει προσωρινά σε 2-1. Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από 5 σερί ισοπαλίες, παραμένοντας αήττητη για 7η αγωνιστική (2-5-0). Φέτος στο πρωτάθλημα έχει χάσει μόνο από τη Μονακό, αγαπημένο σημείο το Χ, το οποίο έχει εμφανιστεί 6 φορές στις 9 πρώτες αγωνιστικές. Παραμένει αήττητη εντός έδρας (2-3-0). Μαζί με Παρί και Ναντ, έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (14). Αήττητη στις 6 τελευταίες που φιλοξένησε τη Λιλ, σε όλες τις γαλλικές διοργανώσεις (4-2-0). Τιμωρημένοι ο αμυντικός Τιενέ (6 συμμ./2 γκ.), ο μέσος Σανσόν (5 συμμ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Μοντάνιο (9 συμμ./4 γκ.). Εκτός οι αμυντικοί Ντεπλάν, Μποκαλί, ο μέσος Σαϊχί και ο επιθετικός Αϊτ-Φανά.

Εντός: 2-3-0
Γκολ: 8-3
Τελευταία 5: 1-4-0

ΛΙΛ: Εύκολη και δίκαιη η επικράτηση επί της Αζαξιό, που τη διατήρησε αήττητη για 4η αγωνιστική (3-1-0), διάστημα στο οποίο έχει κρατήσει το μηδέν παθητικό. Το σκορ άνοιξε ο Σουαρέ στο 17’, η ομάδα του δεν βρήκε ιδιαίτερη αντίσταση και στην επανάληψη σφράγισε τη νίκη με γκολ των Γκεγιέ (57’), Καλού (70’). Σταθερή η φετινή της πορεία, που τη διατηρεί στις ευρωπαϊκές θέσεις (3η), 4 βαθμούς μακριά από την κορυφή, σε ισοβαθμία με τη Μαρσέιγ. Πρόσωπο της ημέρας για σήμερα θα είναι φυσικά ο τεχνικός της Λιλ, Ρενέ Ζιράρ, ο οποίος είχε κατακτήσει πρόπερσι το πρωτάθλημα με τη Μονπελιέ. Εξαιρετική η ανασταλτική της λειτουργία μέχρι τώρα, έχοντας δεχτεί γκολ μόλις σε ένα από τα 7 τελευταία. No goal τα 8 από τα 9 φετινά. Έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (4). Νο goal και under τα 4 από τα 5 τελευταία κόντρα στη Μονπελιέ. Εκτός ο αμυντικός Μπάσα (8 συμμ./1 γκ.) και ο εξτρέμ Ράιαν Μέντες (4 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-2-1
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Περισσότερο θέμα συγκυριών η πρόσφατη νίκη της Μονπελιέ, η οποία δε μας λέει και πολλά. Κάποια στιγμή θα σταματήσει να επιβιώνει στο όριο. Ίσως δεν είναι σήμερα, πάντως δύσκολα να πάρει τη νίκη από τη σαφώς καλύτερη ομάδα της Λιλ. Χ2 στο 1.40 (BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση