» » » » » » Στοίχημα Serie A: Επιστρέφει στη φυσική της έδρα η Κάλιαρι


Στοίχημα Serie A: Επιστρέφει στη φυσική της έδρα η Κάλιαρι
19:00 ΚΑΛΙΑΡΙ – ΚΑΤΑΝΙΑ

Προϊστορία (από 2003): 7-4-7
Πέρυσι: ΚΑΛΙΑΡΙ – ΚΑΤΑΝΙΑ 0-0

ΚΑΛΙΑΡΙ: Έχασε αρκετά εύκολα από την Ουντινέζε εκτός έδρας με 0-2, τερματίζοντας το σερί των 4 σερί ισοπαλιών. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για την Κάλιαρι, που έχει κερδίσει μόνο στην πρώτη αγωνιστική την Αταλάντα και από τότε μετράει σερί 0-4-2. Θυμίζουμε ότι προηγουμένως είχε αποκλειστεί από τη Φροζινόνε στο κύπελλο. Παραμένει αήττητη πάντως εντός έδρας (1-2-0), που ως τώρα ήταν το ουδέτερο της Τεργέστης, με την Κάλιαρι να γυρνάει μετά από ένα χρόνο στη φυσική της έδρα, στο Στάντιο Σαντ’Ελία, που είχε κλείσει λόγω ακαταλληλότητας για όλη τη σεζόν πέρυσι. Γκολ-γκολ και τα 4 φετινά ως γηπεδούχος, over 3 από αυτά. Αήττητη από την Κατάνια στις 4 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους (2-2-0), στις οποίες δεν έχει δεχτεί γκολ. Εντός έδρας δεν έχει στις 6 πιο πρόσφατες που τη φιλοξένησε (3-3-0). Οι δύο περσινές αναμετρήσεις τους έληξαν 0-0. Εκτός ο μέσος Έκνταλ (5 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολοι ο κίπερ Αβράμοφ, ο αμυντικός Πιζάνο, ο μέσος Ντεσένα (5 συμμ.) και ο επιθετικός Σάου (5 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 1-2-0
Γκολ: 5-4
Τελευταία 5: 0-4-1

ΚΑΤΑΝΙΑ: Μίνι «αυτοκτονία» για την Κατάνια στον τελευταίο εντός έδρας, αποτυγχάνοντας να κάνει δεύτερη σερί νίκη εντός, μετά το 2-0 επί της Κιέβο. Ποιοτικά δεν ήταν καλό παιχνίδι, αλλά ήταν πιο συμμαζεμένη και άνοιξε το σκορ στο 59’ με τον Μπαριέντος. Δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, αλλά στο 87’ σε μία ακίνδυνη φάση, ισοφάρισε με αυτογκόλ του αμυντικού Λεγκροτάλιε. Η προηγούμενη νίκη της ήταν και η μόνη Έχει ηττηθεί και στις τρεις εξόδους της φέτος (Φιορεντίνα, Λάτσιο, Λιβόρνο), ενώ μαζί με Κιέβο και Σασουόλο, έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (5). Νο goal οι 6 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Κάλιαρι. Εκτός οι αμυντικοί Σπόλι (5 συμμ.), Περούτσι. Αμφίβολοι οι μεσοεπιθετικοί Μπαριέντος (5 συμμ./2 γκ.), Λέτο (4 συμμ.).

Εκτός: 0-0-3
Γκολ: 2-7
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση στοίχημα: Τα τελευταία χρόνια της είχαμε συνηθίσει σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο, αλλά φέτος αμφότερες δεν πηγαίνουν καλά και έχουν κάνει κακό ξεκίνημα. Όσο καθοριστική σημασία και να έχει από την άλλη η επιστροφή στην έδρα, ο άσος στο 1.95 δε δικαιολογείται βάση εικόνας. Τις περιμένουμε αμφότερες κλειστές, με το Under να είναι η επιλογή μας (1.65 MyBet).



21:45 ΜΙΛΑΝ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Προϊστορία (από 1993): 22-9-10
Πέρυσι: ΜΙΛΑΝ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 2-1

ΜΙΛΑΝ: Πήγε με πολλές απουσίες στο Τορίνο για το ντέρμπι με τη Μεγάλη Κυρία, στο οποίο προηγήθηκε δευτερόλεπτα μετά την έναρξη με τον Μουντάρι, αλλά η Γιουβέντους απάντησε γρήγορα με τον Πίρλο (15’) και έλεγξε το υπόλοιπο του παιχνιδιού, Γύρισε το ματς στην επανάληψη, με τον Μουντάρι απλά να μειώνει στις καθυστερήσεις. Επισφαλής η θέση του Αλέγκρι με την ομάδα του να έχει πετύχει μόλις 2 νίκες σε 8 αγωνιστικές. Την Τρίτη υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα. Γκολ-γκολ τα 6 από τα 7 τελευταία ματς κόντρα στην Ουντινέζε, όσα και τα φετινά στο πρωτάθλημα. Πήρε δανεικό από τη Βαλένθια τον αμυντικό Ραμί, με την άμυνα να είναι η φετινή αχίλλειος πτέρνα, έχοντας κρατήσει το μηδέν μόλις σε ένα ματς πρωταθλήματος, έχοντας ως τώρα τη 3η χειρότερη άμυνα, με 13 γκολ παθητικό. Επιστρέφει ο Μπαλοτέλι (4 συμμ./3 γκ./1 ασίστ). Τιμωρημένοι ο αμυντικός Μεξές (6 συμμ./1 γκ.) και ο μέσος ντε Γιόνγκ (5 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Μπονέρα και οι επιθετικοί Ελ Σααράουι (2 συμμ.), Πατσίνι. Αμφίβολοί οι αμυντικοί Σιλβέστρε, Ντε Σίλιο και οι μέσοι Μπίρσα (4 συμμ./1 γκ.), Κακά (1 συμμ.).

Εντός: 2-0-1
Γκολ: 5-3
Τελευταία 5: 1-2-2

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Είχε ευκολότερο έργο από ότι ίσως περίμενε κόντρα στην Κάλιαρι, ανοίγωντας το σκορ με τον Ντανίλο στο 33’ και σφραγίζοντας τη νίκη με απευθείας χτύπημα φάουλ του Ντι Ναταλε στο 53’. Τα πράγματα ωστόσο θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, αν το σουτ στο 18’ δεν είχε βρει στο δοκάρι. Πολύ καλές οι επιδόσεις της στο Φρίουλι, όπου παραμένει αήττητη, σε αντίθεση με τα εκτός, όπου έχει ηττηθεί και στις τρεις εξόδους της (Λάτσιο, Κιέβο, Αταλάντα). Εκτός ο κίπερ Μπρκιτς και ο αμυντικός Ντομίτσι (2 συμμ.).

Εκτός: 0-0-3
Γκολ: 2-6
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση στοίχημα: Η Μίλαν πονάει ανασταλτικά και δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι άρδην, αλλά έχει πολύ πλούσιο ρόστερ μεσοεπιθετικά. Η Ουντινέζε βγαίνει ταχύτατα στις αντεπιθέσεις και το γκολ-γκολ στην αναμέτρηση πρέπει να θεωρείται δεδομένο (1.70 BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση