» » » » » » Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Primera Division: Προβληματίζει η Ρεάλ, «τρένο» η Ατλέτικο!


Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Primera Division: Προβληματίζει η Ρεάλ, «τρένο» η Ατλέτικο!
17:00 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΑΛΑΓΑ

Προϊστορία (από 1999): 19-6-1
Πέρυσι: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΑΛΑΓΑ 6-2

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Συνεχίζει να μην πείθει η ομάδα του Κάρλος Αντσελότι, που κέρδισε με πολύ μεγάλη δυσκολία εκτός έδρας τη Λεβάντε με 3-2, σκοράροντας δύο τέρματα στις καθυστερήσεις! Δεν απείλησε στο πρώτο ημίχρονο και δέχτηκε το πρώτο γκολ στην αρχή του δευτέρου (57’). Απάντησε άμεσα στο 61’ με τον Σέρχιο Ράμος και ανέβασε αισθητά την απόδοσή της, αλλά με το παιχνίδι να παίρνει γρήγορο ρυθμό στη συνέχεια, δέχτηκε και δεύτερο στο 86’. Αποφασισμένη στα τελευταία λεπτά, ισοφάρισε αρχικά με τον Μοράτα, που είχε περάσει προηγουμένως ως αλλαγή και έκανε την ανατροπή στο 94’ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεύτερο σερί εκτός έδρας που παίρνει τη νίκη στις καθυστερήσεις, τουλάχιστον αντέδρασε μετά την «ιστορική» ήττα από την Ατλέτικο στο Μπερναμπέου, διατηρώντας τη διαφορά από την κορυφή στους 5 βαθμούς. Γκολ-γκολ και over τα 6 από τα 8 φετινά. Την Τετάρτη υποδέχεται τη Γιουβέντους για το Τσάμπ. Λιγκ. Αήττητη από τη Μάλαγα στις 13 τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε (11-2-0). Over τα 8 από τα 10 πιο πρόσφατα. Μοναδική απουσία ο Τσάμπι Αλόνσο.


Εντός: 3-0-1
Γκολ: 9-4
Τελευταία 5: 3-1-1

ΜΑΛΑΓΑ: Σταμάτησε το αήττητο σερί της, χάνοντας από την Οσασούνα εντός έδρας με 0-1, ίσως στο χειρότερο φετινό της παιχνίδι. Η Οσασούνα μπήκε πιο ορεξάτη και κατάφερε να προηγηθεί στο 23’. Μέτρια η εμφάνιση των Ανδαλουσιανών, με την Οσασούνα να παίζει πολύ καλά ανασταλτικά και να μην επιτρέπει στη Μάλαγα να πάρει κάτι ως το τέλος. Ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει διπλό (0-3-1). Τραγική η πρόσφατη προϊστορία με τη Ρεάλ, την οποία έχει κερδίσει μόλις μία φορά στις 26 τελευταίες αναμετρήσεις τους (1-6-19). Εκτός ο αμυντικός Κασάδο.

Εκτός: 0-3-1
Γκολ: 4-5
Τελευταία 5: 2-2-1

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Αστείες οι αποδόσεις στον άσο, αφού η Μάλαγα δεν είναι Έλτσε για να χάσει τόσο εύκολα όσο φαίνεται. Η Ρεάλ δεν πείθει με την απόδοσή της και ο Αντσελότι θα πάει το παιχνίδι πιο συντηρητικά ενόψει Γιουβέντους. Έχει σίγουρα τις μονάδες να πάρει τη νίκη, αλλά θα προτιμήσουμε το 2-3 γκολ, περιμένοντας αξιοπρεπή εμφάνιση από τη Μάλαγα και όχι διασυρμό (2.55 GoalBet).



19:00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Προϊστορία (από 1993): 15-11-8
Πέρυσι: ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2-5

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Η κρίση που πέρασε μετά την τραγική εμφάνιση με τη Σουόνσι είναι πλέον παρελθόν, κάτι που φάνηκε και στον αγώνα με τη Μπιλμπάο. Καλύτερη στο πρώτο μέρος, όπου πήρε κεφάλι με πέναλτι του Μπανέγκα στο 42’. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 78’, να πιέζουν ως το τέλος, αλλά τελικά το αποτέλεσμα να μην αλλάζει. Προερχόταν από 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει και την Κουμπάν Κρασνοντάρ στο ενδιάμεσο για το Γιουρόπα, με το Τζούκιτς να κερδίσει κι άλλους ψήφους εμπιστοσύνης, έχοντας βρεθεί πολύ κοντά στην αποχώρηση στα μέσα του Σεπτέμβρη. Ο κεντρικός αμυντικός Ραμί, που είχε αναζωπυρώσει τη φωτιά σε εκείνο το κακό διάστημα με σχόλια για τον προπονητή και κάποιους συμπαίχτες του, δόθηκε δανεικός στη Μίλαν. Μοναδική, αλλά σημαντική, απουσία ο κίπερ Ντιέγκο Άλβες (7 συμμ.).

Εντός: 3-0-1
Γκολ: 7-4
Τελευταία 5: 3-1-1

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Την έχει πάρει από κάτω και δε μπορεί να σταυρώσει νίκη μετά την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μένοντας χωρίς τρίποντο για 7η αγωνιστική. Στο τελευταίο παιχνίδι της κατάφερε να αναστήσει και την πεθαμένη Βαγιεκάνο, που μέχρι τότε μετρούσε 6 σερί ήττες και έχοντας τραγικές επιδόσεις στην άμυνα. Γλίτωσε δύο φορές στο πρώτο μέρος από το δοκάρι, στην επανάληψη ανέβασε στροφές, με κύριους εκφραστές τους Σεφέροβιτς-Βέλα, αλλά πλήρωσε τραγικό λάθος του κίπερ Κλαούντιο Μπράβο στο 89’, που ανέτρεψε τον Ζοάο Περέιρα στην περιοχή και έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πάρουν τη νίκη. Την Τετάρτη φιλοξενείται στο Ολντ Τράφορντ. Συνολικά δεν έχει κερδίσει στα 8 τελευταία σε Ισπανία και Ευρώπη (0-3-5). Under τα 6 από τα 8 τελευταία στο πρωτάθλημα, 9 στα 12 μαζί με τα ευρωπαϊκά. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη (0-2-2). Μετράει 4 σερί νίκες κόντρα στη Βαλένθια. Εκτός ο αμυντικός Εστράδα (3 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Γκρανέρο (3 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ιφράν. Αμφίβολος ο μέσος Τσάμπι Πριέτο (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 0-2-2
Γκολ: 2-6
Τελευταία 5: 0-3-2

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Καλή η πρόσφατη παράδοση των Βάσκων με τις «νυχτερίδες», αλλά τη δεδομένη στιγμή και με την πρόσφατη εικόνα των δύο ομάδων, δύσκολα να συνεχιστεί. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ίδιους στόχους και βρίσκονται εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και καμιά δε θα θελήσει να ρισκάρει μια ήττα. Πιθανό το under στο 2.05 (Stoiximan).



23:00 ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία (από 1995): 12-10-14
Πέρυσι: ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-1

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Το πολύ καλό φετινό ξεκίνημα έχει πάει περίπατο, με τους Καταλανούς να μετρούν τρεις σερί ήττες. Το κακό ξεκίνησε με μια νεοφώτιστη (Βιγιαρρεάλ), μετά έχασε από τη Χετάφε εντός και συνεχίστηκε με ήττα πάλι από νεοφώτιστη, αυτή τη φορά την Έλτσε, η οποία σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι το ήθελαν περισσότερο και πήραν προβάδισμα στο 40’, ο μοναδικός προωθημένος της Εσπανιόλ, Τιεβί, που ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός ελέω απουσιών, ισοφάρισε στο 65’, αλλά η Έλτσε συνέχισε να πιέζει και πήρε τη νίκη με γκολ στο 74’. Η Εσπανιόλ έμεινε με 10 στα τελευταία λεπτά, λόγω της δεύτερη κίτρινης που αντίκρισε ο .μεσοεπιθετικός Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος θα λείψει σήμερα (8 συμμ./3 γκ.). Εκτός ο επιθετικός Σέρχιο Γκαρθία (8 συμμ./2 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 2-1-1
Γκολ: 6-5
Τελευταία 5: 2-0-3

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Διεύρυνε το ρεκόρ της, κάνοντας το 8 στα 8 στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία της, με τη δίκαιη εντός έδρας επικράτηση επί της Θέλτα. Ο Γιοέλ έπιασε πέναλτι του Ντιέγκο Κόστα στο 25’, ο οποίος όμως πήρε το αίμα του πίσω με δύο γκολ στη συνέχεια (43’, 62’), φτάνοντας αισίως τα 8 για φέτος. Κάπου εκεί η Ατλέτικο επαναπαύτηκε και επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να μειώσουν στο 71’, έδωσε χώρους, αλλά δεν το πλήρωσε ως το τέλος. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα για να τη χρίσουμε ως ένα εκ των φαβορί για το πρωτάθλημα, αλλά με τη συνέπεια που δείχνει μέχρι τώρα δεν αποκλείεται να συμβεί στο εγγύς μέλλος. Την Τρίτη φιλοξενείται από την Αούστρια Βιέννης για την 3η αγωνιστική του Τσ. Λ. Έχει τη 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (21) και μαζί με τη Μπαρτσελόνα την καλύτερη άμυνα (6). Μετράει τρεις σερί νίκες κόντρα στην Εσπανιόλ. Αμφίβολοι ο αμυντικός Μιράντα (7 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Βίγια (8 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 4-0-0
Γκολ: 8-2
Τελευταία 5: 5-0-0

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Με προβλήματα στην επίθεση η Εσπανιόλ, κόντρα σε μια ομάδα που παίζει πάντα προσεχτικά εκτός έδρας. Η Ατλέτικο είναι το φαβορί, αλλά θα προτιμήσουμε το under στο 1.75 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση