» » » » » » Προγνωστικά Ligue 1: Εύκολη αποστολή για Μονακό, «λειψές» Λυόν και Μπορντό


Προγνωστικά Ligue 1: Εύκολη αποστολή για Μονακό, «λειψές» Λυόν και Μπορντό
15:00 ΣΟΣΟ – ΜΟΝΑΚΟ

Προϊστορία (από 1994): 9-6-11
Πέρυσι: -

ΣΟΣΟ: Η νίκη επί της Βαλενσιέν τελικά ήταν απλώς μια ευχάριστη παρένθεση, αφού η ομάδα του Ρενάρ επέστρεψε στις ήττες, χάνοντας πολύ εύκολα από τη Μπορντό εκτός έδρας με 1-4. Προηγήθηκε με τον Κοντού στο 17’, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ ήδη πριν από το ημίχρονο και δέχτηκε τα άλλα δύο στο τελευταίο 20λεπτο (70, 89’). Αυτή ήταν η 4η ήττα στα 5 τελευταία, παραμένοντας προτελευταία στη βαθμολογία. Έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (18). Στα 2-3 γκολ-έληξαν τα 7 από τα 8 τελευταία που φιλοξένησε τη Μονακό. Εκτός οι αμυντικοί Ρουσιγιόν (1 συμμ.), Σοζέ και οι μέσοι Νογκέιρα (4 συμμ.), Μπουκαρί, Καλιλού Τραορέ. Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Καντέ (6 συμμ.), ο βασικός δεξιός μπακ Κορσιά (9 συμμ.) και ο βασικός δεξιός εξτρέμ Κοντού (9 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 1-1-2
Γκολ: 3-5
Τελευταία 5: 1-0-4

ΜΟΝΑΚΟ: Με δύο νέους σκόρερ, πήρε δίκαια τη νίκη από τη Σεντ Ετιέν στο πριγκιπάτο. Ο Καράσκο άνοιξε το σκορ στο 15’, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 49’, αλλά ο Οκάμπος, που έκανε αλλαγή τον Καράσκο στο 83’, έδωσε τη νίκη στους Μονεγάσκους 4 λεπτά μετά την είσοδό του. Δεν πετάει φωτιές με την απόδοσή της, αλλά παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Ήταν στην κορυφή, πλέον στο -3 από την Παρί, που νίκησε το Σάββατο. Πριν από το γκολ του Μουτίνιο στο προηγούμενο παιχνίδι, τα 13 γκολ της ομάδας τα είχαν σκοράρει μόνο οι Ριβιέρ (6 συμμ.), Φαλκάο (7 συμμ.). Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (16) και τη 2η καλύτερη άμυνα (5). Δεν κατάφερε να σκοράρει στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στο Ογκούστ-Μπονάλ. Εκτός ο αμυντικός Κουρζάβα (8 συμμ./2 ασίστ), ο αμυντικός μέσος Τουλαλάν (4 συμμ.), οι μεσοεπιθετικοί Ντιράρ, Μπαραζίτ και ο επιθετικός Ριβιέρ (7 συμμ./6 γκ.).

Εκτός: 2-2-0
Γκολ: 6-3
Τελευταία 5: 3-2-0

Προγνωστικά: Πολύ αδύναμη φέτος η Σοσό, που θα έχει και σημαντικές απουσίες απόψε. Ευκαιρία για τη Μονακό να πάρει το διπλό, που δε θα αφήσει να πάει χαμένη (1.45 Stoiximan).




18:00 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΛΟΡΙΑΝ

Προϊστορία (από 1996): 6-7-12
Πέρυσι: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΛΟΡΙΑΝ 0-2

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Φοβήθηκε περισσότερο από ότι χρειαζόταν τη Μονακό και τελικά γνώρισε την ήττα εκτός έδρας με 1-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 15’, ισοφάρισε στην αρχή της επανάληψης, αλλά στα τελευταία λεπτά υποχώρησε και δέχτηκε και δεύτερο (87’). Παρέμεινε έτσι για 4ο συνεχόμενο χωρίς νίκη (0-1-3) και κατηφόρισε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία. Μπορεί να μην παίζει με καθαρόαιμο επιθετικό, αλλά ο μεσοεπιθετικός Χαμουμά, που καλύπτει αυτόν τον ρόλο, τα πηγαίνει αρκετά καλά, έχοντας σκοράρει ήδη 4 γκολ. Γκολ-γκολ και over τα 6 πιο πρόσφατα για το πρωτάθλημα, έχει δεχτεί γκολ και στα 7 τελευταία. Πέρυσι δεν κατάφερε να κερδίσει τη Λοριάν εντός έδρας ούτε στο πρωτάθλημα (0-2), ούτε στο κύπελλο (1-2). Τιμωρημένος ο Χαμουμά (9 συμμ./4 γκ.). Εκτός οι αμυντικοί Περέν (5 συμμ./1 γκ.), Μπαΐς, Πογκμπά, ο αριστερός φουλ-μπακ Μπρισόν (3 συμμ.) και οι επιθετικοί Έρντινγκ (4 συμμ.), Μπραντάο (2 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Σααντί (1 συμμ.).

Εντός: 2-1-1
Γκολ: 6-5
Τελευταία 5: 1-1-3

ΛΟΡΙΑΝ: Δε μπορεί να σηκώσει κεφάλι φέτος. Στο τελευταίο έχασε πολύ εύκολα από τη Μπαστιά εκτός έδρας με 1-4, παραμένοντας χωρίς νίκη για 5η αγωνιστική (0-1-4). Ο Κουταντέ είχε μειώσει προσωρινά σε 1-2 στο 31’, από το 84’ έπαιξε με 10 λόγω της αποβολής του Αζουνί. Το κλίμα δεν είναι καλό στην ομάδα και δύσκολα να αλλάξει κάτι για την ώρα. Τραγική η εικόνα της στα εκτός έδρας μέχρι τώρα, όπου μετράει 5 ήττες, έχοντας σκοράρει μόλις ένα γκολ. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Γκασάμα (4 συμμ.) και ο μέσος Αζουνί (1 συμμ.). Εκτός οι μέσοι Ντιαλό (5 συμμ./1 γκ.), Αμπντουλά (3 συμμ.), Μπαρτελμέ (3 συμμ.) και οι επιθετικοί Αλέν Τραορέ (2 συμμ.), Κερσιά.

Εκτός: 0-0-5
Γκολ: 1-9
Τελευταία 5: 0-1-4

Προγνωστικά: Χωρίς επιθετικό, αλλά ούτε και τον Χαμουμά η Σεντ Ετιέν, θα στηριχθεί μόνο στους ταχύτατους εξτρέμ της για να σκοράρει. Ακόμα και έτσι, είναι αρκετό για να πάρει τη νίκη από την άκρως προβληματική Λοριάν. Λόγω των συνθηκών όμως το 1.65 (Championsbet) στον άσο παραείναι χαμηλό.




22:00 ΛΥΟΝ - ΜΠΟΡΝΤΟ

Προϊστορία (από 1994): 18-15-10
Πέρυσι: ΛΥΟΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ 0-2

ΛΥΟΝ: Αγνώριστη η φετινή Λυόν, που γνώρισε τη συντριβή εκτός έδρας από τη Μονπελιέ με 1-5! Τεράστια τα κενά στην άμυνα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν εύκολα στο ημίχρονο με 0-2. Μόνο στην αρχή της επανάληψης μπήκε και πάλι για λίγο στο παιχνίδι, με το κάπως τυχερό γκολ του Λακαζέ (47’), αλλά ο κίπερ Άντονι Λόπες έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες της ομάδας του, ανατρέποντας τον Μοντάνιο στην περιοχή, στο οποίο δεν αστόχησαν οι γηπεδούχοι (59). Κάπου εκεί τα παράτησε και έτσι ήρθαν εύκολα άλλα δύο (66’, 68’). Παρέμεινε χωρίς νίκη για 3η αγωνιστική και πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Έχει κερδίσει μόλις έναν από τους 11 τελευταίους επίσημους αγώνες της (1-4-6). Την Πέμπτη υποδέχεται για το Γιουρόπα την κροατική Ριέκα. Νο goal τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στη Μπορντό, σε επίπεδο πρωταθλήματος. Εκτός ο κίπερ Βερκούρτ, οι αμυντικοί Ουμτιτί (4 συμμ.), Νταμπό (2 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Γκεζάλ. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Μπεντιμό (9 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Λακαζέ (8 συμμ./4 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο αμυντικός Μπίσεβατς (5 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Γκουρκιούφ (4 συμμ./2 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 2-2-1
Γκολ: 7-2
Τελευταία 5: 1-2-2

ΜΠΟΡΝΤΟ: Πέτυχε τη 2η νίκη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εύκολα εντός έδρας της Σοσό με 4-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 17’, αλλά απάντησε γρήγορα με το πέναλτι που κέρδισε ο Ντιαμπατέ και ευστόχησε ο Σαϊβέ 4’ αργότερα. Ο Ζουσιέ με κοντινή κεφαλιά γύρισε το παιχνίδι στο 39’ και στην επανάληψη ο Ντιαμπατέ εύκολα σημείωσε τα άλλα δύο (70’, 89’), το δεύτερο από οριακή θέση οφσάιντ. Είχε προηγηθεί σερί 0-3-2, ενώ οι δύο νίκες στο πρωτάθλημα είναι και οι μόνες στα 12 φετινά σε Γαλλία και Ευρώπη. Ακόμα δεν έχει πετύχει εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-1). Εκτός οι αμυντικοί Φομπέρ (2 συμμ.), Μπρεσέ (1 συμμ.) και ο μέσος Ποκό (6 συμμ.). Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Πουντζέ (6 συμμ.), Χενρίκε (7 συμμ.) και ο μέσος Μορίς-Μπελέ (8 συμμ.).

Εκτός: 0-3-1
Γκολ: 6-7
Τελευταία 5: 1-3-1

Προγνωστικά: Βαριές φανέλες σε τραγική κατάσταση! Η Λυόν πάντως έχει λίγο περισσότερο βάθος στον πάγκο και είναι σε θέση να πάρει τη νίκη από την εξίσου προβληματική Μπορντό, που όταν έχει απουσίες –όπως σήμερα- είναι αγνώριστη. Άσος στο 2.10 (BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση