» » » » » » Πάμε Στοίχημα Premier League: Επιστροφή στις νίκες για Τόττεναμ


Πάμε Στοίχημα Premier League: Επιστροφή στις νίκες για Τόττεναμ
18:00 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ - ΤΟΤΤΕΝΑΜ

Προϊστορία: 48-32-57
Πέρυσι: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ – ΤΟΤΤΕΝΑΜ 0-4
Λιγκ Καπ (24/09/13): ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΤΟΤΤΕΝΑΜ 0-4

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Δίκαιο το εκτός έδρας 0-0 με τη Χαλ, στο οποίο ήταν ελαφρώς καλύτερη, αλλά όχι αρκετά για να κάνει τρίτη σερί νίκη. Παρέμεινε ωστόσο αήττητη για 3η αγωνιστική (2-1-0), έχοντας δεχτεί μόνο από τη Σίτι γκολ σε αυτά τα τρία. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ήδη μία φορά φέτος για το Λιγκ Καπ, με τη Βίλλα να γνωρίζει βαριά εντός έδρας ήττα με 0-4. Εκτός ο αμυντικός Οκορέ και οι μέσοι Γκάρντνερ, Ν’Ζόγκμπια.

Εντός: 1-0-2
Γκολ: 4-5
Τελευταία 5: 2-1-2



ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Έκανε με διαφορά τη χειρότερη εμφάνιση της φέτος και ηττήθηκε δίκαια με το βαρύ 0-3 στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι από τη Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Βίλας Μπόας θεώρησε ότι με τον αέρα που είχε ως τώρα θα έπαιρνε εύκολα το παιχνίδι, αλλά τελικά το πλήρωσε στο δεύτερο μέρος δεχόμενη τρία γκολ σε διάστημα 13 λεπτών. Έπεσε έτσι από την κορυφή, μένοντας τρεις βαθμούς πίσω από Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Την Πέμπτη φιλοξενείται από τη Σερίφ Τιρασπόλ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα. Under και τα τρία εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Συνολικά μετράει 6 στα 7 φέτος. Αήττητη από την Άστον Βίλλα στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις τους (7-3-0). Αμφίβολοι ο αμυντικός Ρόουζ (4 συμμ.) και ο μέσος Λένον (1 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Καμπούλ (1 συμμ.) και ο μέσος Καπού (3 συμμ.).

Εκτός: 2-0-1
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Περιμένουμε αντίδραση από τα σπιρούνια σήμερα, που θέλουν να αφήσουν πίσω την εμφάνιση με τη Γουέστ Χαμ, πραγματοποιώντας ανάλογη εμφάνιση με αυτή στο Λιγκ Καπ κόντρα στη Βίλλα. Διπλό στο 2.00 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση