» » » » » » Στοίχημα Primera Division: Μέτρια η χρονιά ως τώρα για τις ομάδες της Σεβίλλης


Στοίχημα Primera Division: Μέτρια η χρονιά ως τώρα για τις ομάδες της Σεβίλλης
20:00 ΜΠΕΤΙΣ – ΕΛΤΣΕ

Προϊστορία (από 2000): 2-2-4
Πέρυσι: -

ΜΠΕΤΙΣ: Συνέχισε τις πολύ κακές εκτός έδρας εμφανίσεις (0-1-3), χάνοντας πολύ εύκολα από τη Χετάφε με 1-3. Το ματς τελείωσε ουσιαστικά στο πρώτο μέρος, όπου κατάφερε να δεχτεί τρία γκολ ως το 27’, στην επανάληψη πίστεψε ότι μπορεί να μπει στο παιχνίδι, αλλά πέρα από τη μείωση με αυτογκόλ στο 51’, δεν έκανε και πολλά περισσότερα. Η περσινή πορεία της άνοιξε την όρεξη, έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ για να τα πάει ακόμα καλύτερα, αλλά όπως φαίνεται δεν της έχει βγει, αφού δεν υπάρχει η περσινή καλή χημεία στην ομάδα, ενώ πολύ σημαντική είναι και η απουσία του Ρουμπέν Κάστρο, που ήταν ο ηγέτης πέρυσι. Μόλις δύο νίκες σε 8 αγωνιστικές δεν είναι στατιστικά για ομάδα που θέλει να κυνηγήσει το Γιουρόπα. Την Πέμπτη φιλοξενεί τη Βιτόρια Γκιμαράες όπου θα κυνηγήσει τη νίκη, μετρώντας δύο ισοπαλίες μέχρι τώρα στο Γιουρόπα. Έχει κερδίσει μόλις μία φορά την Έλτσε στις 4 πιο πρόσφατες που τη φιλοξένησε (1-0-3). Εκτός οι μέσοι Πέρεθ, Βιλαρτσάο, Ροντρίγκεζ και ο φορ Ρουμπέν Κάστρο (1 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 2-1-1
Γκολ: 5-3
Τελευταία 5: 2-1-2

ΕΛΤΣΕ: Πήρε τα πάνω της μετά τη νίκη επί της Θέλτα (1-0) και κατάφερε να επικρατήσει και σε δεύτερο συνεχόμενο, αυτή τη φορά νικώντας την Εσπανιόλ εντός έδρας με 2-1. Ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και πήρε το προβάδισμα με τον Κόρο στο 40’. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 65’, αλλά ο Κόρο έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με δεύτερο προσωπικό στο 73’. Ανέβηκε ψυχολογικά, αλλά κυρίως βαθμολογικά, αφού δεν είχε νικήσει στις 6 πρώτες αγωνιστικές (0-3-3). Έχει κερδίσει τη Μπέτις στις 3 από τις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους, όλες σε επίπεδο Σεγούντα Ντιβιζιόν. Εκτός ο επιθετικός Άλβαρο Χιμένεθ, αμφίβολος ο αμυντικός Εντού (6 συμμ./2 γκ.).

Εκτός: 1-1-2
Γκολ: 4-7
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση στοίχημα: Ανεβασμένη η Έλτσε, που μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευνοϊκές συγκυρίες και να κάνει τη ζημιά, ίσως καταφέρει να φύγει αλώβητη από τη Σεβίλλη. Μεγάλο το ρίσκο, αλλά η αστάθεια της Μπέτις δεν μας επιτρέπει να στηρίξουμε τον χαμηλό άσο. Χ2 στο 2.05 (GoalBet).



22:00 ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Προϊστορία (από 1993): 6-11-7
Πέρυσι: ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΣΕΒΙΛΛΗ 1-1

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Το ότι κατάφερε να πάει το ημίχρονο στο Καμπ Νου στο 1-1 πρέπει να θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία για τη Βαγιαδολίδ, που φέτος απογοητεύει. Τελικά όμως δεν απέφυγε την ήττα, δεχόμενη τρία γκολ στην επανάληψη. Ο Χάβι Γκέρα βρέθηκε αφύλακτος σε κόρνερ του Έμπερτ και της έδωσε προβάδισμα στο 10’, αλλά η απάντηση ήρθε άμεσα (14’). Το άλλα τρία από το 52’ ως το 70’, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Πέμπτο ματς χωρίς νίκη (0-3-2), αν και δεν πρέπει να την απογοητεύει, αφού οι δύο ήττες ήρθαν από Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα. Γκολ-γκολ τα 3 τελευταία, under τα 4 από τα 6 πιο πρόσφατα. Γκολ-γκολ οι 6 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Σεβίλλη, over 4 από αυτές. Δεν έχει χάσει στα 4 πιο πρόσφατα μεταξύ τους (2-2-0). Εκτός οι μέσοι Σάστρε (6 συμμ.), Όσκαρ (4 συμμ./1 ασίστ), Βίκτορ Πέρεθ και οι επιθετικοί Οσόριο (6 συμμ./1 γκ.), Λάρσον.

Εντός: 1-1-2
Γκολ: 4-6
Τελευταία 5: 0-3-2

ΣΕΒΙΛΛΗ: Συνέχισε την ανοδική της πορεία και παρέμεινε αήττητη για 3η αγωνιστική, κερδίζοντας δύσκολα την Αλμερία εντός έδρας με 2-1. Ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με τον Γκαμέιρο στο 6’, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση κόντρα στη ροή. Μέτρια η εικόνα στην επανάληψη, όπου απειλήθηκε αρκετά, αλλά ο Ράκιτιτς με κοντινή κεφαλιά από ασίστ του Μαρίν της έδωσε τη νίκη στο 93’. 2-1-0 το σερί της, αυτές είναι και οι μόνες νίκες της ως τώρα στο πρωτάθλημα, όπου παραμένει χαμηλά για τις φετινές προσδοκίες. Την Πέμπτη φιλοξενείται από τη Σλόβαν Λίμπερετς για το Γιουρόπα, εκεί όπου τα πηγαίνει πολύ καλύτερα, έχοντας ως τώρα 6 νίκες, σε προκριματικά και όμιλο. Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Φάζιο (3 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Ράκιτιτς (8 συμμ./4 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Γκαμέιρο (8 συμμ./4 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Σισίνιο, ο αμυντικός μέσος Μ΄Μπιά (4 συμμ./2 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Μαρίν (7 συμμ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Τσερίσεφ (1 συμμ.).

Εκτός: 0-2-2
Γκολ: 4-7
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση στοίχημα: Σκληροτράχηλη ομάδα η Βαγιαδολίδ, που πουλάει δύσκολα το τομάρι της. Η Σεβίλλη είναι πολύ ενισχυμένη φέτος, αλλά ακόμα δεν το έχει αποδείξει, παρά μόνο στις τελευταίες αγωνιστικές. Δεν πάει εύκολα το χέρι στο διπλό, αλλά δύσκολα να χάσουν οι Σεβιγιάνοι, ακόμα και έτσι. Χ2 στο 1.40 (BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση