» » » » » Πάμε Στοίχημα Primera Division: Ισορροπημένο ζευγάρι το Μπιλμπάο - Βιγιαρρεάλ


Πάμε Στοίχημα Primera Division: Ισορροπημένο ζευγάρι το Μπιλμπάο - Βιγιαρρεάλ
21:00 ΘΕΛΤΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Προϊστορία (από 2006): 2-4-2
Πέρυσι: ΘΕΛΤΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ 1-1

ΘΕΛΤΑ: Έχει αφήσει πίσω της το καλό ξεκίνημα και έχει μείνει χωρίς νίκη για 5η αγωνιστική. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ατλέτικο έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά δεν ήταν αρκετά για να αποφύγει την ήττα, που ήρθε με το τιμητικό 1-2. Στο 25’ ο Γιοέλ απέκρουσε το πέναλτι του Ντιέγκο Κόστα, αλλά δεν μπόρεσε να τον σταματήσει σε άλλες δύο περιπτώσεις (43’, 62’). Ο Νολίτο, που ήταν πολύ κινητικός από την ώρα που μπήκε, μείωσε στο 71’ με πολύ όμορφη λόμπα, οι Γαλιθιάνοι αναθάρρησαν, αλλά δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο ως το τέλος. Τρέχει σερί 0-1-4, με το μοναδικό βαθμό να προέρχεται από το εντός έδρας 0-0 με τη Βιγιαρρεάλ. Στην αρχή είχε ξεκινήσει με 1-2-0 και πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά πλέον είναι οριακά εκτός τελευταίας τριάδας. Ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο εντός έδρας (0-3-1), ενώ τα ίδια στατιστικά έχει και στις 4 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Λεβάντε (0-3-1), ισόπαλα ήταν τα τρία πιο πρόσφατα. Αμφίβολος ο υπερπολύτιμος κίπερ Γιοέλ (8 συμμ.).
Εκτός ο και ο τρίτος Μπλάνκο, αναγκαστικά με τον Σέρχιο Άλβαρεζ αν χρειαστεί, ο οποίος δεν έχει παίξει εδώ και ένα χρόνο ακριβώς. Λείπουν επίσης οι αμυντικοί Λόρκα, Μπελβίς και ο φορ Μπερμέχο.

Εντός: 0-3-1
Γκολ: 3-4
Τελευταία 5: 0-1-4

ΛΕΒΑΝΤΕ: Βρέθηκε πολύ κοντά στο να κερδίσει τη Ρεάλ, αλλά τελικά δέχτηκε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και δεν κατάφερε να σώσει ούτε το βαθμό. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, αλλά ο Ντιαβαρά, που ήταν και η μόνιμη πηγή κινδύνου για τους Βαλενθιάνους της έδωσε το προβάδισμα στο δεύτερο μέρος (57’), τελειώνοντας άψογα την ασίστ του Σουμέτρα. Η απάντηση ήρθε πολύ γρήγορα από στημένο (61’) και η Λεβάντε έδωσε χώρους στη Βασίλισσα, αλλά ο Ελ Ζαρ, που άλλαξε προηγουμένως τον Σουμέτρα πέτυχε καταπληκτικό γκολ στο 86’ και έδωσε ξανά το προβάδισμα. Δεν πρόσεξε στα τελευταία λεπτά και δέχτηκε πολύ εύκολα γκολ στο 90’ και 94’, με το Χουανφράν άθελα του να αλλάζει την πορεία της μπάλας και να στέλνει τη μπάλα δοκάρι και μέσα. Σταμάτησε έτσι το αήττητο σερί 6 αγωνιστικών (2-4-0), έχοντας χάσει ως τώρα μόνο από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Under τα 4 τελευταία κόντρα στη Θέλτα. Εκτός ο μέσος Παγιάρδο (1 συμμ.).

Εκτός: 2-1-1
Γκολ: 5-10
Τελευταία 5: 1-3-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Τα πηγαίνει καλά η Λεβάντε, αλλά και η Θέλτα μας έχει δείξει καλά πράγματα και ήρθε η ώρα να πάρει την πρώτη εντός έδρας νίκη. Άσος στο 2.00 (Stoiximan).



23:00 ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ

Προϊστορία (από 1998): 6-7-13
Πέρυσι: -

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Μοιρασμένο το ματς με τη Βαλένθια, με την ισοπαλία να διατηρεί το αήττητο στο νέο Σαν Μαμές (3-1-0). Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τις νυχτερίδες να μπορούν να ανοίξουν και νωρίτερα το σκορ πριν από το πέναλτι στο 43’ και τη Μπιλμπάο να ισοφαρίζει με τον Φραν Ρίκο στο 76’. Δεν έχει κερδίσει στα δύο τελευταία, αλλά διατηρείται στις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη και μπορεί να πλησιάσει στον βαθμό την 4η Βιγιαρρεάλ, αν την κερδίσει σήμερα. Γκολ-γκολ τα 6 από τα 8 τελευταία κόντρα στη Βιγιαρρεάλ. Εκτός ο φορ Κίκε Σόλα (1 συμμ.), αμφίβολοι ο μέσος Αντέρ Ερέρα (7 συμμ.) και ο επιθετικός Ιμπάι (6 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 3-1-0
Γκολ: 8-4
Τελευταία 5: 2-1-2

ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ: Πολύ καλή η εμφάνιση με τη Γρανάδα, όπου επικράτησε δίκαια εντός έδρας με 3-0. Σκόρερ οι Μπρούνο (30’), ντος Σάντος (49’), Πίνα (82’), πολύ καλή εμφάνιση και για τον Κάνι, που έβγαλε τις ασίστ στο πρώτο και το τρίτο. Επέστρεψε έτσι στις νίκες, ξεπερνώντας άμεσα την πρώτη φετινή της ήττα από τη Μπέτις, αποδεικνύοντας ότι δε βρίσκεται τυχαία στην 4η θέση. Αήττητη στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Μπιλμπάο (3-2-0). Εκτός ο αμυντικός Γιόκιτς (2 συμμ.), που λογιζόταν για βασικός. Μαζί του και ο μέσος Φαρινός.

Εκτός: 2-1-1
Γκολ: 6-3
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Πολύ δυνατοί οι Βάσκοι στην έδρα τους, κόντρα στη Βιγιαρρεάλ που έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα. Ισορροπημένο ζευγάρι, που δεν αποκλείεται να μοιραστεί τους βαθμούς. Ισοπαλία στο (3.40 MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση