» » » » » » Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Serie A: Για την πρώτη νίκη εντός η Τζένοα, με νέο ιδιοκτήτη πλέον η Ίντερ

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Serie A: Για την πρώτη νίκη εντός η Τζένοα, με νέο ιδιοκτήτη πλέον η Ίντερ
13:30 ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΛΑΤΣΙΟ

Προϊστορία (από 1993): 6-7-16
Πέρυσι: ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΛΑΤΣΙΟ 0-1

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της για δεύτερο συνεχόμενο, παίρνοντας δίκαια το πρώτο φετινό εκτός έδρας διπλό, επικρατώντας της Κιέβο με 0-1. Προηγήθηκε νωρίς με τον Μοράλες στο 16’ και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους. Προηγουμένως είχε κερδίσει εντός έδρας την Ουντινέζε (2-0). Παραμένει χωρίς ισοπαλία στις πρώτες 7 αγωνιστικές (3-0-4). Και στις τρεις της νίκες δεν έχει δεχτεί γκολ. Under και no goal τα 5 από τα 6 τελευταία. Νο goal τα 10 τελευταία κόντρα στη Λάτσιο, under τα 8 από αυτά. Μοναδική απουσία ο μέσος Μιλιάκιο (1 συμμ.).


Εντός: 2-0-1
Γκολ: 4-2
Τελευταία 5: 2-0-3

ΛΑΤΣΙΟ: Έδειξε καλύτερα στοιχεία στα ματς με τη Φιορεντίνα, αλλά ελλείψει Κλόζε, δεν υπήρχε ένας παίχτης για να γεμίσει την περιοχή και έμεινε δίκαια στο 0-0. Παρέμεινε έτσι αήττητη για τρίτη αγωνιστική (1-2-0), αλλά σε γενικές γραμμές δεν κινείται σε έντονους ρυθμούς, δείχνοντας ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες, κυρίως λόγω ρόστερ. Φτωχή και η βαθμολογική συγκομιδή, έχοντας μείνει 13 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Την Πέμπτη φιλοξενείται στην Κύπρο από τον Απόλλων. Δεν έχει πάρει διπλό ακόμα στο πρωτάθλημα, μετά από 3 εξόδους (0-1-2). Μετράει 4 σερί νίκες κόντρα στην Αταλάντα, 5 στα 6 πιο πρόσφατα. Εκτός οι αμυντικοί Κονκό (2 συμμ.), Περεϊρίνια (2 συμμ.), Ραντού (2 συμμ.), Μπιάβα (1 συμμ.), ο μέσος Μάουρι και ο επιθετικός Αλφάρο. Αμφίβολοι ο μεσοεπιθετικός Έντερσον (5 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Κλόζε (4 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 0-1-2
Γκολ: 3-8
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Η Αταλάντα έχει διορθωθεί ανασταλτικά, η Λάτσιο βγάζει συχνά-πυκνά προβλήματα στην επίθεση. Αν δεν γυρίσει και πάλι ο Κλόζε, δύσκολα να ξεφύγει το ματς από το under (1.60 MyBet).



16:00 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Προϊστορία (από 1994): 4-13-18
Πέρυσι: ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 0-0

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Δεν ήταν πειστική στο ματς με τη Λάτσιο, παίρνοντας ωστόσο δίκαια την εκτός έδρας ισοπαλία. Έπαιξε πάλι με μοναδικό προωθημένο τον Ρόσι, ο οποίος δε μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα. Είναι θέση στην οποία πονάει άλλωστε, έχοντας ξεμείνει μόνο με έναν επιθετικό. Είναι χωρίς νίκη για 3η αγωνιστική (0-2-1), έχοντας κερδίσει μόλις ένα στην τελευταία πεντάδα αγώνων (1-3-1). Την Πέμπτη υποδέ3χεται την ρουμάνικη Παντούριι, έχοντας τη δυνατότητα να εξασφαλίσει την πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα, κάνοντας το 3 στα 3. Παραμένει αήττητη εντός έδρας για το πρωτάθλημα (1-2-0). Εκτός ο αμυντικός Χεγκάζι, ο μέσος Ίλιτσιτς (3 συμμ.) και ο επιθετικός Μάριο Γκόμεζ (3 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο αμυντικός Ρονάλια (2 συμμ.) και ο επιθετικός Ρέμπιτς (1 συμμ.).

Εντός: 1-2-0
Γκολ: 5-4
Τελευταία 5: 1-3-1

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-2 πήρε το ντέρμπι με τη Μίλαν. Αιφνιδιάστηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα και βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε με τον Πίρλο στο 15’ και στη συνέχεια πήρε τον έλεγχο, φτάνοντας σε ακόμα δύο γκολ στην επανάληψη (Τζιοβίνκο 69’, Κιελίνι 75’), με τους Ροσονέρι να παίζουν με 10 από το 74’ και απλά να μειώνουν στις καθυστερήσεις. Παρέμεινε αήττητη για 7η αγωνιστική, αλλά η κορυφή φέτος δείχνει πιο δύσκολη από πέρυσι, με τη Ρόμα να έχει κάνει το 8 στα 9 και να βρίσκεται για την ώρα 5 βαθμούς πίσω της, αλλά με αγώνα λιγότερο. Την Τετάρτη φιλοξενείται στο Μπερναμπέου από τη Ρεάλ, σε ένα κομβικό ματς για την ίδια, μετά από τις δύο ισοπαλίες στις πρώτες αγωνιστικές των ομίλων. Δεν έχει χάσει σε κανένα από τα 10 επίσημα φετινά παιχνίδια της . Γκολ-γκολ τα 5 από τα 6 τελευταία στο πρωτάθλημα, 4 από αυτά ήταν over. Αήττητη από τη Φιορεντίνα στα 6 τελευταία (3-3-0), δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία πιο πρόσφατα. Της πηγαίνει πολύ το «Αρτέμιο Φράνκι», παραμένοντας αήττητη εκεί στις 12 τελευταίες επισκέψεις της (4-8-0). Εκτός ο αμυντικός Κάσερες, ο μέσος Πέπε και ο επιθετικός Βούτσινιτς (5 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Λιχτστάινερ (5 συμμ.) και ο μέσος Ίσλα (4 συμμ.).

Εκτός: 3-1-0
Γκολ: 5-2
Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Με το μυαλό στη Ρεάλ η Μεγάλη Κυρία, που όμως δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Οι Βιόλα δυσκολεύονται έχουν ρίξει στροφές στο πρωτάθλημα, αλλά η τακτική καλύτερα να μη χάσει από το ρισκάρεις, ίσως βγει και σήμερα, με την ισοπαλία να φαντάζει ως το επικρατέστερο σημείο (3.30 Stoiximan).



16:00 ΤΖΕΝΟΑ - ΚΙΕΒΟ

Προϊστορία (από 1997): 5-4-9
Πέρυσι: ΤΖΕΝΟΑ – ΚΙΕΒΟ 2-4

ΤΖΕΝΟΑ: Πήρε βαθμό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κατάνια με μπόλικη δόση τύχη. Δεν ήταν καλή και δε μπόρεσε να απειλήσει, δεχόμενη γκολ στο 59’. Ενώ όλα έδειχνα ότι θα πήγαινε για την τρίτη σερί ήττα, ο Λεγκροτάλιε την «ξελάσπωσε», βάζοντας αυτογκόλ στο 87’. Τουλάχιστον ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι ξεκίνησε με θετικό αποτέλεσμα τη 2η θητεία του στην Τζένοα. Παρέμεινε πάντως χωρίς νίκη για 4η αγωνιστική (0-2-2), με τη χρονιά να έχει ξεκινήσει με αρκετά προβλήματα. Παραμένει ακόμα χωρίς εντός έδρας τρίποντο (0-1-2), συνολικά έχει κερδίσει μόλις ένα από τα 7 πρώτα παιχνίδια της (1-2-4). Under τα 4 τελευταία παιχνίδια τους. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Βρσάλικο (5 συμμ./1 ασίστ), Αντονέλι και ο μέσος Μπιοντίνι (5 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 0-1-2
Γκολ: 2-7
Τελευταία 5: 1-2-2

ΚΙΕΒΟ: Τρίτη σερί ήττα υπέστη η Κιέβο, που έχασε αρκετά εύκολα εντός έδρας από την Αταλάντα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16’ και ουσιαστικά εκεί τελείωσε το ματς, αφού σε κανένα σημείο δεν έδειξε ικανή να την αποφύγει. Δεύτερο συνεχόμενο που δεν καταφέρνει να σκοράρει, με την κατηφόρα να συνεχίζεται, απέχοντας πλέον 2 βαθμούς από την ουραγό Σασουόλο. Αυτή ήταν η 5 ήττα στα 6 τελευταία. Εκτός έδρας έχει πάρει μόλις ένα βαθμό σε 3 εξόδους, ενώ ακόμα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει (0-5 τέρματα). Μαζί με Κατάνια και Σασουόλο έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (5). Μετράει 3 νίκες στις 4 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της με την Τζένοα. Αμφίβολοι οι μέσοι Σέστου (5 συμμ.), Καλέλο. Εκτός ο αμυντικός Νταϊνέλι, Γκουάνα.

Εκτός: 0-1-2
Γκολ: 0-5
Τελευταία 5: 1-0-4

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Αυτή τη στιγμή η Κιέβο δείχνει να είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες στην κατηγορία και προέρχεται από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Ο Γκασπερίνι θέλει να κάνει σεφτέ με τη νέα του ομάδα, εκμεταλλευόμενος όσο το δυνατόν καλύτερα το καλύτερο ρόστερ, αλλά και τη δύναμη της έδρας. Σε καλές τιμές ο άσος (2.10 GoalBet).



21:45 ΤΟΡΙΝΟ - ΙΝΤΕΡ

Προϊστορία (από 1993): 1-5-14
Πέρυσι: ΤΟΡΙΝΟ – ΙΝΤΕΡ 0-2

ΤΟΡΙΝΟ: Προσπάθησε να αντιδράσει μετά την ήττα στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους και βρέθηκε μια ανάσα από το διπλό με τη Σαμπντόρια, αλλά τελικά έμεινε στο 2-2. Οι γηπεδούχοι χτύπησαν στην κόντρα στο 41’ και πήραν προβάδισμα, με την Τορίνο να γυρνάει το ματς στην επανάληψη, μέσα σε 10 λεπτά (Ιμόμπιλε 66’, Τσέρτσι 76’ πεν.). Δέχτηκε κάποια πίεση στο τέλος, αλλά της καταλογίστηκε εσφαλμένα πέναλτι στις καθυστερήσεις, με το οποίο ισοφάρισε η Σαμπντόρια. Βγάζει εικόνα υγιούς ομάδας, με αξιόλογες ομάδες, αλλά δεν της βγαίνουν τα αποτελέσματα και για αυτό έχει τόσο μικρή συγκομιδή ως τώρα. Τελευταία φορά νίκησε εντός έδρας την Ίντερ το 1994. Από τότε μετράει 9 σερί ήττες! Τιμωρημένος ο αμυντικός Γκλικ (5 συμμ.). Εκτός ο κίπερ Ζιλέ, οι αμυντικοί Μπόβο (3 συμμ.), Γκιγιέρμο Ροντρίγκεζ (4 συμμ.) και ο επιθετικός Λαρόντο (2 συμμ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Μαξίμοβιτς και οι μέσοι Μπάσα (3 συμμ./1 ασίστ), Ελ Καντουρί (6 συμμ.).

Εντός: 1-2-1
Γκολ: 6-5
Τελευταία 5: 1-3-1

ΙΝΤΕΡ: Σε ένα κακό για την ίδια πρώτο ημίχρονο, δεν μπόρεσε να σταθεί αντάξια στο «τρένο» της Ρόμα, δεχόμενη τρία γκολ (18’, 40’ πεν., 44’). Η απογοήτευση της και το στήσιμο της Ρόμα στην επανάληψη, η οποία έπαιξε με 10 από το 79’, δεν επέτρεψαν να σώσει κάπως την κατάσταση, γνωρίζοντας έτσι την πρώτη ήττα της για φέτος. Αυτό που απασχόλησε περισσότερο πάντως την ομάδα αυτή την εβδομάδα, ήταν η πώληση των μετοχών της οικογένειας Μοράτι στον Ινδονήσιο επιχειρηματία, Ερίκ Τοχίρ και μένει να δούμε ποιές αλλαγές θα ακολουθήσουν. Παραμένει αήττητη εκτός έδρας (2-1-0), έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ. Αήττητη στα 18 τελευταία κόντρα στην Τορίνο (14-4-0). Εκτός οι αμυντικοί Ζανέτι, Κίβου, ο μέσος Μαριγκά και ο επιθετικός Μιλίτο (2 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο αμυντικός Ζόναταν (5 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο μέσος Ρικάρντο Άλβαρεζ (6 συμμ./2 γκ./3 ασίστ).

Εκτός: 2-1-0
Γκολ: 11-1
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Η Τορίνο θέλει να σπάσει την κακοδαιμονία της κόντρα στην Ίντερ, η οποία στο ματς με τη Ρόμα απέδειξε ότι δεν είναι άτρωτη. Δε ξέρουμε πως θα αντιδράσει η ομάδα του Ματσάρι στην πρώτη ήττα, αλλά ίσως είναι καλό το momentum για να αποφύγουν οι γηπεδούχοι την ήττα. 1X στο 1.75 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση