» » » » » » Στοίχημα Bundesliga: Χωρίς τον πρώτο της σκόρερ η Χόφενχαϊμ!


Στοίχημα Bundesliga: Χωρίς τον πρώτο της σκόρερ η Χόφενχαϊμ!
21:30 ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Προϊστορία: 0-1-9
Πέρυσι: ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1-2

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μένοντας στο εκτός έδρας 2-2 με τη Μάιντς, σε ένα χορταστικό ματς με πολύ καλό ρυθμό. Πήρε προβάδισμα με ωραία προσπάθεια του φορμαρισμένου Φόλαντ (14΄), ενώ 8 λεπτά αργότερα ο ηγέτης Φιρμίνο πλάσαρε ιδανικά για το 2-0. Γλίτωσε 4 φορές από τη μείωση, μία μέχρι το ημίχρονο, τρεις στην αρχή της επανάληψης, η οποία ήρθε τελικά στο 82’. ΟΙ γηπεδούχοι που ήταν πολύ καλύτεροι στο 2ο μέρος ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις, με τη βοήθεια του κίπερ τους, που ανέβηκε να βοηθήσει σε κόρνερ. Τα πράγματα πάντως θα μπορούσαν να έχουν πάει διαφορετικά, αν στην αρχή δινόταν πέναλτι στη Μάιντς, για μαρκάρισμα του Άμπραχαμ στον Ζίμλινγκ, ενώ έδειξε για ακόμη μια φορά ότι πονάει πολύ ανασταλτικά.
Παρέμεινε χωρίς νίκη για 3η αγωνιστική (0-2-1), αν και είναι αήττητη ως τώρα στην έδρα της (1-3-0). Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (20), αλλά και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (20), εν ολίγοις στα παιχνίδια της σημειώνονται κατά μέσο όρο 5 γκολ/αγώνα! Είναι από τις ομάδες που αξίζει να δεις φέτος στη Γερμανία. Over τα 5 από τα 7 τελευταία κόντρα στη Λεβερκούζεν. Στις 5 φορές που την υποδέχτηκε, έχει καταφέρει να πάρει μόλις ένα βαθμό. Τραυματίες οι μέσοι Βούκσεβιτς, Λούντβιχ, ενώ τεράστια απώλεια είναι αυτή του επιθετικού Μοντέστ, πρώτος σκόρερ στην ομάδα (8 συμμ./6 γκ./1 ασίστ), εκ των πρώτων στο πρωτάθλημα. Ο Γκίσντολ δεν θα έχει μαζί του τον κίπερ Βίζε, τους κεντρικούς αμυντικούς Γιάισλε, Ντελπιέρ, τον αριστερό μπακ Μπράαφαϊντ και τον αμυντικό χαφ Τόμπιας Βάις.

Εντός: 1-3-0
Γκολ: 10-9
Τελευταία 5: 1-2-2


ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερή για το βαθμό που πήρε εντός έδρας από τη Μπάγερν, σε ένα ματς που κάλλιστα θα μπορούσε να έχει λήξει 3-0 ή 4-0. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πολλές φορές στο πρώτο μέρος και πήραν το προβάδισμα στο 30’, αλλά οι ασπιρίνες απάντησαν άμεσα με τον Σαμ να ισοφαρίζει από κοντά ένα λεπτό αργότερα. Στην επανάληψη γλίτωσαν από πέναλτι που έκανε ο Τοπράκ, αλλά δεν το είδε ο διαιτητής, ενώ τη μεγαλύτερη δουλειά την έκανε ο κίπερ Λένο, που ήταν σε εξαιρετική μέρα και αποσόβησε πάμπολλους κινδύνους για την ομάδα του. Η ίδια εκτός από τη φάση του γκολ, δεν μπόρεσε να απειλήσει. Παρέμεινε πάντως αήττητη για 4η αγωνιστική (3-1-0), σε ισοβαθμία με τη Ντόρτμουντ, ένα βαθμό πίσω από τη Μπάγερν. Την Τρίτη υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπ. Λιγκ. Δεν έχει χάσει ποτέ από τη Χόφενχαϊμ (9-1-0), μετρώντας 5 σερί νίκες απέναντι της. Εκτός ο βασικός αμυντικός μέσος Μπέντερ (7 συμμ./1 γκ.) και αναπληρωματικός κεντρικός μέσος Εζτουναλί (3 συμμ.).

Εκτός: 2-0-1
Γκολ: 5-3
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση στοίχημα: Οι γηπεδούχοι φέτος είναι όσα φάμε και όσα βάλουμε, με την απουσία του Μοντέστ να μπορεί να την επηρεάσει. Σαφώς σε καλύτερη κατάσταση η Λεβερκούζεν, που φέτος δείχνει ικανή να μπει σφήνα στους δύο πρώτους και που με λίγη προσοχή μπορεί να πάρει το τρίποντο. Διπλό στο 2.10 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση