» » » » » » Πάμε στοίχημα Μπαράζ Μουντιάλ 2014: Πορτογαλία - Σουηδία


Πάμε στοίχημα Μπαράζ Μουντιάλ 2014: Πορτογαλία - Σουηδία
21:00 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ: «ΝΤΑ ΛΟΥΖ»

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Δε κατάφερε να πάρει τη πρώτη θέση του ομίλου η Πορτογαλία η οποία έμεινε στη δεύτερη θέση, έναν βαθμό πίσω από τη πρώτη Ρωσία. Οι Πορτογάλοι μάζεψαν 21 βαθμούς ενώ οι Ρώσοι 22. Στον όμιλο πέτυχαν έξι νίκες, είχαν τρεις ισοπαλίες ενώ γνώρισαν και μια ήττα,στην τρίτη αγωνιστική του ομίλου από την Ρωσία εκτός έδρας. Τελευταίο παιχνίδι για τους Πορτογάλους η εντός έδρας αναμέτρηση με το αδύναμο Λουξεμβούργο όπου επικράτησαν με 3-0 με σκόρερ τους Βαρέλα, Νάνι και Πόστιγκα. Ο τεχνικός της Πορτογαλίας Πάουλο Μπέντο αναμένεται να κατεβάσει την ομάδα με σύστημα 4-3-3, με κορυφή στην επίθεση τον Έλντερ Πόστιγκα, πρώτο σκόρερ της Πορτογαλίας στους προκριματικούς αγώνες με έξι γκολ. Χωρίς απουσίες στη σημερινή αναμέτρηση οι Πορτογάλοι, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Πέπε να επιστρέφουν στην αποστολή μετά από το παιχνίδι με το Λουξεμβούργο όπου απουσίασαν.



ΣΟΥΗΔΙΑ: Στα τελευταία παιχνίδια κατάφεραν οι Σουηδοί να πάρουν τη πρόκριση στα μπαράζ του ομίλου με πιο καθοριστικό παιχνίδι αυτό με την Αυστρία την προτελευταία αγωνιστική όπου επικράτησαν με 2-1 και ξέφυγαν από τον βασικό διώχτη τους τρεις βαθμούς. Τελευταία αγωνιστική όντας αδιάφορη υποδέχτηκε τη Γερμανία όπου ηττήθηκε με 3-5 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Παρότι βρέθηκε να προηγείται με 2-0, τα πάντσερ κατάφεραν και γύρισαν το παιχνίδι πετυχαίνοντας το 2-4, μείωσε προς το παρόν η Σουηδία σε 3-4 αλλά η Γερμανία στο 76’ έκανε το 3-5. Με το 4-2-2-2 αναμένεται να κατέβει στο σημερινό παιχνίδι η Σουηδία με τον ομοσπονδιακό της προπονητή να βάζει μπροστά στην επίθεση τους Ελμάντερ και Ιμπραίμοβιτς. Χωρίς τον σκόρερ των δύο τερμάτων με τη Γερμανία Τομπίας Χίσεν θα αγωνιστεί σήμερα η Σουηδία αφού ο είναι τραυματίας και τη θέση του πήρε ο Αλεξάντερ Γκερντ.

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Η Πορτογαλία είναι καλύτερη ομάδα και δύσκολα θα αφήσει περιθώρια στη Σουηδία να το αμφισβητήσει. ΑΣΣΟΣ (1,61 Novibet.gr)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση