» » » » » » Προβλέψεις πάμε στοίχημα Μπαράζ Μουντιάλ 2014: Γαλλία - Ουκρανία


Προβλέψεις πάμε στοίχημα Μπαράζ Μουντιάλ 2014: Γαλλία - Ουκρανία
22:00 ΓΑΛΛΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ: «ΣΤΑΝ ΝΤΕ ΦΡΑΝΣ»

ΓΑΛΛΙΑ: Δύσκολη αποστολή για τους Γάλλους σήμερα οι οποίοι καλούνται να ανατρέψουν την εις βάρος τους ήττα με 2-0 μέσα στο Κίεβο τη περασμένη Παρασκευή για τα μπαράζ του Μουντιάλ. Οι Γάλλοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δίκαια ηττήθηκαν με 2-0. Παρότι μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν αξιοποιήσουν την πίεση που άσκησαν στην Ουκρανία. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καταστρεπτικό για τους «τρικολόρ» που δέχτηκαν στο 61’ το 1-0 και σαν μην έφτανε αυτό στο 82’ δέχτηκαν και δεύτερο γκολ μετά από πέναλτι που έκανε ο Κοσιενλί και πλέον πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να κάνουν την υπέρβαση και να περάσουν στην επόμενη φάση. Πλέον οι Γάλλοι είναι με την πλάτη στο τοίχο με το Ντιντιέ Ντεσάμπ να καλεί του παίχτες του να δώσουν τα πάντα για να πάρουν αυτοί τη πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το προσεχές καλοκαίρι. Επιστρέφει ο Βαράν στη σημερινή αναμέτρηση ανακουφίζοντας τον ομοσπονδιακό προπονητή της Γαλλίας.



ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Μεγάλη νίκη για τους Ουκρανούς στο «Ολιμπίνσκι» που επικράτησαν με 2-0 της Γαλλίας και βρίσκονται με τον ένα πόδι στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Μπήκαν με άγχος στο παιχνίδι και έχασαν στην αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου τον έλεγξαν. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν πιο δυνατά και στο 61’ κατάφεραν και πέτυχαν το 1-0 με τον Ζοζούλγια. Στο 82΄ο Κοσιενλί ανέτρεψε τον Ζοζούλγια με τον Γιαμολένκο να εκτελεί την Γαλλία και να γράφει το τελικό 2-0. Με όπλο την άμυνα θα κατεβάσει στη σημερινή αναμέτρηση την ομάδα ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ουκρανίας Φομένκο ο οποίος στις χθεσινές δηλώσεις τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα μπει για να χάσει αλλά είναι προετοιμασμένη για το καλύτερο. Για 730 λεπτά έχει κρατήσει την εστία του απαραβίαστη ο Πιατόβ και θέλει να επεκτείνει το ρεκόρ του σήμερα δίνοντας και τη πρόκριση στην χώρα του. Χωρίς επιπλέον προβλήματα στη σημερινή αναμέτρηση οι Ουκρανοί.

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Η Γαλλία θα ψάξει τη μεγάλη ανατροπή στη σημερινή αναμέτρηση και θα μπεί από το πρώτο ημίχρονο πιο δυνατά. ΑΣΣΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (1,90 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση