» » » » » » Στοίχημα Μπαράζ Μουντιάλ 2014: Σουηδία - Πορτογαλία


Στοίχημα Μπαράζ Μουντιάλ 2014: Σουηδία - Πορτογαλία
21:45 ΣΟΥΗΔΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ: «ΦΡΕΝΤΣ ΑΡΙΝΑ»

ΣΟΥΗΔΙΑ: Να ανατρέψει το 1-0 που διαμορφώθηκε στη Λισαβόνα θέλει απόψε η εθνική ομάδα της Σουηδίας στο «Φρεντς Αρένα» της Σόλνα. Στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ για τη πρόκριση στα τελικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου της Βραζιλίας η Σουηδία κατάφερε και έκλεισε τους διαδρόμους για 80’ λεπτά όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 1-0 στο 82’, στερώντας έτσι από τη Σουηδία το θετικό αποτέλεσμα στο «Ντα Λουζ». Οι Σουηδοί έδωσαν μεγάλη βάση στα αμυντικά του καθήκοντα και δεν κατάφεραν να δώσουν τις πάσες που χρειαζόταν ο Ιμπραϊμοβιτς, αχρηστεύοντας τον μέσα στο παιχνίδι. Για να πετύχουν την ανατροπή θα πρέπει να πιέσουν ψηλά και να δημιουργήσουν τις ευκαιρίες για γκολ κάτι που τόνισε και ο ομοσπονδιακός προπονητής των Σουηδών Έρικ Χάμρεν ο οποίος αναμένεται να κατεβάσει πιο επιθετική την ομάδα του δίνοντας θέση βασικού στον 37χρονο χαφ Αντρε Σβένσον. Χωρίς κανόνα πρόβλημα στον σημερινό τελικό οι Σουηδοί που θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους που αναμένεται να κατακλείσουν το στάδιο.



ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με κεφαλιά ψαράκι ήταν ο παίχτης που έδωσε τη νίκη και το πλεονέκτημα στους Πορτογάλους για τα μπαράζ του Μουντιάλ. Οι Πορτογάλοι προσπάθησαν να πιέσουν τους Σουηδούς αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλά οργανωμένοι στην άμυνα, αναχαιτίζοντας κάθε προσπάθεια των γηπεδούχων για να πετύχουν γκολ. Τελικά στο 82’ ο Ρονάλντο κατάφερε και έσπασε την άμυνα και έβαλε τη Πορτογαλία μπροστά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Οι Πορτογάλοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ αλλά η κεφαλιά του Ρονάλντο αυτή τη φορά τράνταξε το δοκάρι του Ίσακσον. «Η Πορτογαλία έχει μικρό πλεονέκτημα, θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως είμαστε έτοιμοι» τόνισε ο προπονητής των Πορτογάλων Πάουλο Μπέντο ο οποίος ανησυχεί για τις συνθήκες ψύχους που θα επικρατήσουν στη Σουηδία. Χωρίς σημαντικές αλλαγές και με όλους του παίχτες πάνοπλους θα παρουσιαστεί στο δύσκολο σημερινό παιχνίδι η Πορτογαλία

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Οι Σουηδοί αναμένεται να επιτεθούν για να γυρίσουν το σκορ του πρώτου παιχνιδιού, με τη Πορτογαλία να μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό με συνέπεια να ανοίξει το εύρος του σκορ στο παιχνίδι. OVER 2,5 (2,05 MyBet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση