» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Μπαράζ Μουντιάλ 2014: Κροατία - Ισλανδία


Προγνωστικά στοίχημα Μπαράζ Μουντιάλ 2014: Κροατία - Ισλανδία
21:15 ΚΡΟΑΤΙΑ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ: «ΜΑΞΙΜΙΡ»

ΚΡΟΑΤΙΑ: Σ’ ένα κατάμεστο «Μαξιμίρ» στη πρωτεύουσα Ζάγκρεμπ της Κροατίας δίνει το δικό της ραντεβού με τη πρόκριση η Εθνική ομάδα της Κροατίας. Οι Κροάτες στο παγωμένο Ρέικιαβικ κατάφεραν και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα παιχνίδι που γρήγορα θα ξεχαστεί για τη ποιότητα του. Οι Κροάτες ήταν νωθροί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού καταφέρνοντας να κάνουν μόλις μια ευκαιρία σε ολόκληρο το παιχνίδι και αυτή όταν οι γηπεδούχοι Ισλανδοί έπαιζαν με δέκα παίχτες. Χωρίς αλλαγές στη σημερινή αναμέτρηση με τον ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Κόβατς να κατεβαίνει με την ίδια ενδεκάδα όπως και στο Ρέικιαβικ. Μπορεί ακόμα να μην έχει καταφέρει να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα αλλά έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό κλίμα στην και η ψυχολογία των παιχτών είναι ανεβασμένη. Με το 4-4-2 και σε αυτό το παιχνίδι οι Κροάτες, χωρίς αλλαγές στη βασική ενδεκάδα όπως τονίσαμε και προηγούμενος.



ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Ραντεβού με την ιστορία σήμερα για την Εθνική ομάδα της Ισλανδίας όπου αντιμετωπίζει στο Ζάγκρεμπ την Κροατία, με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για τη πρόκριση της στα τελικά του Μουντιάλ. Αποδείχθηκε σκληρό καρύδι στο πρώτο παιχνίδι με την Κροατία στο Ρέικιαβικ όπου το παιχνίδι έμεινε στο 0-0. Χωρίς να ρισκάρει αλλά και χωρίς να απειληθεί κατάφερε και κράτησε το μηδέν στην άμυνα που ήταν και το ζητούμενο. Πολλά παράπονα για τη διαιτησία του πρώτου αγώνα εξέφρασαν οι Ισλανδοί οι οποίοι έπαιζαν με δέκα παίχτες από το 50’ μετά την αποβολή του δεξιού μπακ Σκούλασον. Δεν έχει το πλεονέκτημα στη σημερινή αναμέτρηση αλλά το ότι δεν έχει άγχος την καθιστά επικίνδυνη για τον αντίπαλο της. Χωρίς τον τιμωρημένο μπακ της Ζούλντε Βάρεγκεμ Σκούλασον στη σημερινή αναμέτρηση ενώ θα απουσιάσει και ο επιθετικός του Άγιαξ Σίγκθορσον με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Ισλανδίας Λαρς Λάγκερμπακ να κατεβάζει την ομάδα στη σημερινή αναμέτρηση με 4-4-2.

Προγνωστικά στοίχημα: Το παιχνίδι εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει η Κροατία, όπου δύσκολα θα δεχτεί γκολ. Έτσι θα κρατήσω το 2-3 ΓΚΟΛ (1,95 Novibet.gr)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση