» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Από το ημίχρονο η Γαλλία


Προγνωστικά στοιχήματος: Από το ημίχρονο η Γαλλία
Ρωσία - Νότιος Κορέα: H Ρωσία σκόραρε και στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της, επίσημα και φιλικά. Η Νότιος Κορέα κέρδισε τελευταία Ελβετία και Μάλι.


Αίγυπτος - Γκάνα: Κανένα πρόβλημα δεν αναμένεται για την Γκάνα μετά το 6-1 του πρώτου παιχνιδιού.


Σλοβενία - Καναδάς: No goal έληξαν τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Σλοβενίας. Δεν σκόραρε εδώ και εφτά ματς ο Καναδάς!



Νορβηγία - Σκωτία: Η Νορβηγία έχασε το φιλικό με τη Δανία της προηγούμενες ημέρες και γενικά αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια. Βελτιώθηκε στα τελευταία της παιχνίδια η Σκωτία και δύσκολα δέχεται γκολ.


Λίχτενσταϊν - Εσθονία: Πέντε οι σερί ήττες για το Λίχτενσταϊν, κάτι όχι και τόσο παράξενο για το μέγεθος της. Η Εσθονία κέρδισε πριν από λίγες ημέρες το Αζερμπαϊτζάν με 2-1.


Τουρκία - Λευκορωσία: Καλύτερο πρόσωπο με τον Τερίμ στον πάγκο της η Τουρκία, ενώ προέρχεται και από πέντε διαδοχικά no goal. Η Λευκορωσία δεν δέχτηκε κάποιο τέρμα στα δύο τελευταία της φιλικά παιχνίδια.


Αλγερία - Μπουρκίνα Φάσο: Όλα για όλα η Αλγερία μετά την ήττα με 3-2 από την Μπουρκίνα Φάσο. Το εκτός έδρας γκολ θα ψάξει η Μπουρκίνα Φάσο.


Ρουμανία - Ελλάδα: Μια ανάσα από το Μουντιάλ η εθνική μας, που καλείται να ξεπεράσει την πίεση των πρώτων λεπτών από τους Ρουμάνους.


Νότιος Αφρική - Ισπανία: Σπάνια δεν σκοράρει η Νότιος Αφρική, αλλά σήμερα συναντά την Ισπανία, που μετρά 5-1-0 στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια.


Κροατία - Ισλανδία: Οι Ισλανδοί άντεξαν στο πρώτο ματς με 10 παίκτες (0-0), αλλά στο «Μάξιμιρ» η Κροατία είναι το φαβορί για την πρόκριση.


Ολλανδία - Κολομβία: Σε ένα συναρπαστικό φιλικό το πρωί του Σαββάτου οι Ολλανδοί έμειναν στο 2-2 με τους Ιάπωνες. Αντιθέτως οι Κολομβιανοί δείχνουν ανίκητοι, κερδίζοντας το εξαιρετικό Βέλγιο με 2-0.


Σουηδία - Πορτογαλία: 1-0 κέρδισε η Πορτογαλία στο πρώτο ματς. Στα εφτά τελευταία επίσημα μεταξύ τους οι δύο ομάδες έφεραν έξι under.


Ντάρτφορντ - Ρέξαμ: Τρεις σερί ήττες για την Ντάρτφορντ και η κατρακύλα συνεχίζεται. Αλλά και η Ρέξαμ μακριά από το γήπεδο της δεν εμπνέει καμιά εμπιστοσύνη (1-2-7).


Αυστρία - ΗΠΑ: Η Αυστρία δεν προκρίθηκε στο Μουντιάλ και έρχεται αντιμέτωπη με ένα σπουδαίο φιλικό. Οι ΗΠΑ εμφανίζονται σοβαροί και με καλή αμυντική συμπεριφορά.


Πολωνία - Ιρλανδία: Τρεις σερί ήττες χωρίς να σημειώσει καν γκολ η Πολωνία. Αντιθέτως η Ιρλανδία πέτυχε έξι τέρματα στις δύο τελευταίες της αναμετρήσεις.


Γαλλία - Ουκρανία: Αναγκασμένη να επιτεθεί η Γαλλία μετά το 2-0 του Κιέβου και να ψάξει τουλάχιστον ένα γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Οχτώ φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες σε επίσημα και φιλικά ματς, η ήττα των «τρικολόρ» την Παρασκευή ήταν η πρώτη (4-3-1).

Βέλγιο - Ιαπωνία: Να αντιδράσει από την ήττα της Κολομβίας θέλει το Βέλγιο. Η Ιαπωνία πάντως προέρχεται από το 2-2 με αντίπαλο τους Ολλανδούς.

Αγγλία - Γερμανία: Νέα ήττα θα φέρει γκρίνια στους Άγγλους, που έχασαν με 2-0 την Παρασκευή από την Χιλή. Στην σκιά του σοβαρού τραυματισμού του Κεντίρα η Γερμανία. Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.



Βραζιλία - Χιλή: Πέντε σερί νίκες για την Βραζιλία και με γκολ 18-3! Πάντως η Χιλή κέρδισε μέσα στην Αγγλία με 2-0 και δεν φοβάται κανέναν.

Νέα Ζηλανδία - Μεξικό: Πήρε αυτό που ήθελε το Μεξικό με το 5-1 στο πρώτο ματς και ταξίδευσε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη Νέα Ζηλανδία.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση