» » » » » » » Στοίχημα Μπαράζ Μουντιάλ 2014: Ελλάδα - Ρουμανία


Στοίχημα Μπαράζ Μουντιάλ 2014: Ελλάδα - Ρουμανία
21:45 ΕΛΛΑΔΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ: Η Εθνική μας ομάδα προέρχεται από έξι συνεχόμενες νίκες από τη φάση των προκριματικών αγώνων αλλά των φιλικών. Τελευταίο παιχνίδι για την φάση των ομίλων αντιμετώπισε το αδύναμο Λιχνεστάιν όπου επικράτησε με 2-0 με σκόρερ τους Σαλπιγγίδη στο 7’ και Καραγκούνη στο 81’. Η Ελλάδα δεν μάγεψε για ένα ακόμα παιχνίδι όπου επικράτησε η ουσία και όχι το θέαμα ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι έχει δεν έχει δεχτεί γκολ τα τελευταία έξι παιχνίδια, επίσημα και φιλικά. Η εθνική μας ομάδα τερμάτισε στη δεύτερη θέση στον όμιλο, πίσω από τη Βοσνία, παρότι είχαν ισοβαθμήσει με 25 βαθμούς η Βοσνία είχε καλύτερο συντελεστή γκολ ενώ είχαμε χάσει και εκεί μέσα με 3-1 ενώ στο «Γ. Καραϊσκάκης» το παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο. Σε σχήμα 4-3-3 φαίνεται να καταλήγει ο Φερνάντο Σάντος για το σημερινό παιχνίδι χωρίς όμως να έχει ανοίξει περαιτέρω τα πλάνα του.
Τερματοφύλακας θα είναι ο Καρνέζης, πλάγιοι μπακ φαίνεται να καταλήγει σε Χολέμπας και Τοροσίδη, κεντρικοί αμυντικοί θα είναι ο Παπασταθόπουλος και ένας εκ των Μανωλά ή Σιόβα. Στο κέντρο βασικός θα ξεκινήσει σίγουρα ο Κατσουράνης ενώ αναμένεται να το πλαισιώσουν οι Τζιώλης και Μανιάτης, στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκεται ο Σαμαράς με τον Σαλπιγγίδη ενώ στη κορυφή ο Μήτρογλου που διανύει δαιμονιώδης φόρμα. Μοναδική απουσία αυτή του μεσοεπιθετικού Παναγιώτη Κονέ που είναι τιμωρημένος


ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Σε έναν όμιλο με πολλές «αυτοκτονίες» η Ρουμανία κατάφερε και πήρε τη δεύτερη θέση με 19 βαθμούς πίσω από την Ολλανδία που είχε 28 βαθμούς σε 10 παιχνίδια. Η Ρουμανία εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Τουρκίας στο τελευταίο παιχνίδι από στην Ολλανδία και με την επικράτηση της επί της Εσθονίας στο Βουκουρέστι με 2-0, ήταν αυτή που πήρε τη πρόκριση στα μπαράζ του Μουντιάλ. Σκόρερ για τους Ρουμάνους ο Μαρικά που με δύο γκολ έδωσε τη νίκη-πρόκριση στην εθνική του ομάδα. Την ανάγκη της ομάδας του να πετύχει ένα γκολ ενόψει της ρεβάνς τόνισε ο προπονητής των Ρουμάνων Βίκτορ Πιτούρκα ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεση του τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας Βλάντ Κίρικες ο οποίος είναι αμφίβολος για τη ρεβάνς στο Βουκουρέστι. Κανονικά θα αγωνιστεί τελικά ο Ρουμάνος τερματοφύλακας Ταρασανού αφού ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του. Παιχνίδια εντυπώσεων των Ρουμάνων πριν το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» δηλώνοντας αμφιβολία για τη φερεγγυότητα του Πορτογάλου διαιτητή Προένσα επειδή είναι συμπατριώτης του Φερνάντο Σάντος.

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Η Ελλάδα ξέρει να παίρνει αυτά τα παιχνίδια έστω και μισό-μηδέν. Δύο δύσκολα παιχνίδι είχαν οι Ρουμάνοι εκτός έδρας στον όμιλο, ηττήθηκαν και στα δύο, από Ολλανδία και Τουρκία. Πάμε με την έδρα και την εμπειρία της Εθνικής μας ομάδας. ΑΣΣΟΣ (2,04 ChampionsBet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση