» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Μόνο νίκη για Ντόρτμουντ


Προγνωστικά στοιχήματος: Μόνο νίκη για Ντόρτμουντ
Ζενίτ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Δεν κερδίζει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Ζενίτ, που δίνει μάχη να παραμείνει στην δεύτερη θέση του ομίλου. Πρώτη θα τερματίσει ότι και να γίνει η Ατλέτικο Μαδρίτης.


Άρσεναλ - Μαρσεϊγ: Προελαύνει στην Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ, ενώ σήμερα με νίκη απέναντι στην αδιάφορη Μαρσεϊγ εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση. 4/4 ήττες στον όμιλο η Μαρσεϊγ, ενώ σε 6/8 τελευταία ευρωπαϊκά της ταξίδια δέχτηκε τουλάχιστον δύο γκολ.




Βασιλεία - Τσέλσι: Μόνο την Τσέλσι κέρδισε η Βασιλεία στον όμιλο και μάλιστα στην πρεμιέρα. Η Βασιλεία απάντησε με τρεις σερί νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ.


Ντόρτμουντ - Νάπολι: Τελικός για τη Ντόρτμουντ αν θέλει να προκριθεί. Έστω με ισοπαλία η Νάπολι κάνει την δουλειά της. Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά στοιχήματος.


Σέλτικ - Μίλαν: Δύο γκολ έχει σημειώσει μονάχα στα τέσσερα παιχνίδια του ομίλου η Σέλτικ, αλλά έχει ακόμη ελπίδες πρόκρισης. Η Μίλαν δεν κερδίζει εδώ και εφτά επίσημα ματς.


Πόρτο - Αούστρια Βιέννης: 2/2 ήττες έχει εντός έδρας στην διοργάνωση φέτος η Πόρτο και θέλει πάση θυσία τη νίκη. Η Αούστρια Βιέννης δεν έχει πετύχει ούτε γκολ και φυσικά είναι χωρίς βαθμό.


Στεάουα - Σάλκε: Πολύ δύσκολα θα αποφύγει την τέταρτη θέση του ομίλου η Στεάουα. Η Σάλκε δέχτηκε γκολ στα 10/12 τελευταία της ματς σε όλες τις διοργανώσεις.



Άγιαξ - Μπαρτσελόνα: Έναν βαθμό πίσω από την δεύτερη θέση ο Άγιαξ, αλλά έχει μόνο ήττες στις εννιά προηγούμενες συναντήσεις του με Ισπανικές ομάδες. 12/16 νίκες της Μπαρτσελόνα σε όλα τα επίσημα ματς φέτος ήρθαν σε συνδυασμό με over.

Τσάρλτον - Ντονκάστερ: Μόλις μια νίκη μετράει μπροστά στο κοινό της η Τσάρλτον (1-3-3). Τέσσερις βαθμούς μάζεψε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές η επικίνδυνη Ντονκάστερ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση