» » » » » » Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Στο όριο ο Αλέγκρι


Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Στο όριο ο Αλέγκρι
21:45 ΣΕΛΤΙΚ - ΜΙΛΑΝ

Προϊστορία: 1-2-4
Α’ ματς: ΜΙΛΑΝ-ΣΕΛΤΙΚ 2-0

ΣΕΛΤΙΚ: Δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στην Αμπερντίν το Σάββατο, αλλά με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (Μπέριγκτερ 91’, Κόμονς 94’), πήρε τη νίκη στο παραδοσιακό ντέρμπι. ο Κόμονς είχε ανοίξει το σκορ στο 36’, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 45’+2. Παίζει μόνη της στο πρωτάθλημα και με τον ανταγωνισμό που υπάρχει απλά περιμένει να τελειώσει η σεζόν για να πανηγυρίσει το 45ο πρωτάθλημα της. Μοναδικός τρόπος για να έχει ελπίδες να τερματίσει 3η στον όμιλο και να δώσει συνέχεια στην ευρωπαϊκή της πορεία, που ξεκίνησε από τα μέσα Ιουλίου (2ος προκριματικός), είναι να κερδίσει σήμερα και να ξεπεράσει στη βαθμολογία τον Άγιαξ, αφού στην τελευταία αγωνιστική φιλοξενείται στο Καμπ Νου από τη Μπαρτσελόνα, ενώ δεν ευνοείται στην ισοβαθμία με τον Αίαντα,
που αντιμετωπίζει Μπαρτσελόνα (εντός) και Μίλαν (εκτός). Βγάζει προβλήματα στην άμυνα, αφού στο πρωτάθλημα, έχει δεχτεί γκολ στα 8 από τα 9 τελευταία. Μαζί με τα προκριματικά, έχει πετύχει 4 εντός έδρας νίκες φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ, χάνοντας μόνο από τη Μπαρτσελόνα. Στον όμιλο πάντως έχει σκοράρει μόνο κόντρα στον Άγιαξ. Αήττητη από την Μίλαν τις 3 φορές που την έχει υποδεχτεί (1-2-0).

Εντός: 4-0-1
Γκολ: 8-2
Τελευταία 5: 2-0-3


ΜΙΛΑΝ: Έδειξε πως θα επιστρέψει στις νίκες, υποδεχόμενη την Τζένοα, με τον Κακά να αξιοποιεί την ασίστ του ντε Γιόνγκ και να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4’, αλλά στο 9’ ο Τζιλαρντίνο ισοφάρισε με πέναλτι που κέρδισε ο Βρσάλικο, σε μαρκάρισμα του Εμάνουελσον. Η συνέχεια ήταν όλη δική της, έχασε άπειρες ευκαιρίες, με τον Μπαλοτέλι να γίνεται ο μοιραίος παίχτης, αφού έχασε πέναλτι στο 37’. Ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο έχασε όσες ευκαιρίες είχε δημιουργήσει ως σήμερα στο πρωτάθλημα, αλλά και πάλι το γκολ δεν ήρθε. Μετά το ματς η αστυνομία χρειάστηκε να προστατέψει τους παίχτες από οργισμένους οπαδούς των ροσονέρι, που παραπονιόντουσαν για την κατάσταση στην ομάδα, η οποία έμεινε χωρίς νίκη για 5η αγωνιστική (0-3-2) και κατηφόρισε στην 11η θέση. Ο Αλέγκρι παίζει απόψε το κεφάλι του, αφού αν δεν κερδίσει τη Σέλτικ ώστε να σιγουρέψει την πρόκριση, δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο. Γκολ-γκολ και τα τρία εκτός έδρας φέτος στο Τσάμπιονς, μαζί με τον προκριματικό κόντρα στην PSV. Νο goal και under οι 5 από τις 7 αναμετρήσεις της με τη Σέλτικ.

Εκτός: 0-2-1
Γκολ: 3-5
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά: Περίεργη η κατάσταση στη Μίλαν, κάτι που μας αποτρέπει από το διπλό. Με την πάγια τακτική των ροσονέρι φέτος και την Σέλτικ να παίζει ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί, περιμένουμε να έχουμε γκολ εκατέρωθεν. Θα βοηθήσει και η άμυνα-χωνί της Μίλαν. Γκολ-γκολ στο 1.75 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση