Προγνωστικά στοιχήματος: Πρώτη νίκη για «Γιούβε»
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπάγερν Μονάχου: Over και τα τέσσερα ματς στον όμιλο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αφού έχει δεχτεί σε αυτά τα παιχνίδια 12 γκολ. Έχει περάσει ήδη στην επόμενη φάση η Μπάγερν Μονάχου και είναι σε εκπληκτική κατάσταση.

Στουρμ Γκρατς - Ριντ: Από τους χειρότερους εντός έδρας απολογισμούς η Στουρμ Γκρατς. 5/6 no goal μετράει η Ριντ, που δεν χάνει στο ίδιο διάστημα.




Παρί Σεν Ζερμέν - Ολυμπιακός: Στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι για το Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε στο 1-1 με την Άντερλεχτ. Στα δύο εκτός που έχει δώσει στον όμιλο ο Ολυμπιακός έχει μια νίκη και μια ισοπαλία.


Ρεάλ Μαδρίτης - Γαλατάσαραϊ: 10 γκολ σημείωσε στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Ρεάλ Μαδρίτης. Παίζει τα ρέστα της κόντρα στην φορμαρισμένη Ισπανική ομάδα η Γαλατάσαραϊ.


Άντερλεχτ - Μπενφίκα: Μπορεί να χάσει και από τον πιο μικρό η Άντερλεχτ και να πάρει ισοπαλία από την Παρί Σεν Ζερμέν (1-1), κάτι που έκανε την προηγούμενη αγωνιστική. Ηττήθηκε στις δύο εξόδους της για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση η Μπενφίκα.


Λεβερκούζεν - Μάντσεστερ Γ.: Η Λεβερκούζεν κράτησε ανέπαφη την εστία της στα δύο τελευταία παιχνίδια στην διοργάνωση. Με ισοπαλία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διατηρηθεί στην πρώτη θέση του ομίλου.

Γιουβέντους - Κοπεγχάγη: 0-3-1 έχει στον όμιλο η Γιουβέντους, αλλά με νίκη αυξάνει κατά πολύ τις ελπίδες της. Αξιόμαχη η Κοπεγχάγη, που έχει ήδη τέσσερις βαθμούς.


Μάντσεστερ Σίτι - Πλζεν: Με νίκη «κλειδώνει» την πρόκριση η Μάντσεστερ Σίτι, που προέρχεται από το εντυπωσιακό εντός έδρας 6-0 επί της Τότεναμ. 0-0-4 μετράει στον όμιλο η Πλζεν, που δεν σκόραρε στα δύο τελευταία της παιχνίδια στο Champions League.


Σαχτάρ Ντόνετσκ - Σοσιεδάδ: Μόνο στην πρεμιέρα κέρδισε η Σαχτάρ Ντόνετσκ και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να ελπίζει. Του τρεις πόντους θέλει μονάχα και η Σοσιεδάδ έστω και για την τρίτη θέση.


Φλαμένγκο - Ατλέτικο Παραναένσε: Δεύτερος τελικός του κυπέλλου Βραζιλίας. 1-1 το πρώτο ματς. Αμφίρροπο αναμένεται και το σημερινό. Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά στοιχήματος.


Πόντε Πρέτα - Σάο Πάολο: Δεύτερος ημιτελικός για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Η Πόντε Πρέτα μπορεί να είναι μια ανάσα από τον υποβιβασμό στο πρωτάθλημα, όμως κέρδισε με 3-1 στο πρώτο ματς και είναι μια ανάσα από τον τελικό της διοργάνωσης. Όλα για όλα και φουλ επίθεση για την ανατροπή η Σάο Πάολο.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση