» » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Τσάμπιονς Λιγκ: Κρίνεται η πρωτιά στο Λεβερκούζεν


Προγνωστικά Στοίχημα Τσάμπιονς Λιγκ: Κρίνεται η πρωτιά στο Λεβερκούζεν
21:45 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προϊστορία: 0-2-3
Α’ ματς: ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 4-2

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Με τον φορμαρισμένο Κίσλινγκ να φτάνει τα 8 τέρματα φέτος στη Μπουντεσλίγκα, η Λεβερκούζεν πανηγύρισε ακόμα μία νίκη, που σε συνδυασμό με την ήττα της Ντόρτμουντ στο ντέρμπι, τη διατήρησε δεύτερη και στο +3 από τους Βεστφαλούς. Σήμερα θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, προσπαθώντας να διατηρηθεί δεύτερη ή ακόμα και να ξεπεράσει τους μπέμπηδες. Σε περίπτωση ήττας, θα πρέπει να τα παίξει όλα για όλα στο τελευταίο ματς με τη Σοσιεδάδ στη χώρα των Βάσκων σε 2 εβδομάδες. Εντός έδρας έχει κάνει το 2 στα 2 φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ (2-1 Σοσιεδάδ, 4-0 Σαχτάρ Ντ.). Στο over έληξαν και τα δύο. Παραμένει εκτός ο βασικός αριστερός μπακ Μπένις.


Εντός: 2-0-0
Γκολ: 6-1
Τελευταία 5: 3-1-1


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Σοκ στις καθυστερήσεις για τη Γιουνάιτεντ, που δε μπόρεσε να συνεχίσει στις νίκες, δεχόμενη την ισοφάριση από την Κάρντιφ στις καθυστερήσεις σε στημένη φάση. Αγωνίστηκε χωρίς τον φαν Πέρσι, αλλά βρήκε άξιο αντικαταστάτη τον Ρούνεϊ που την έβαλε μπροστά στο 15’, οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει στο 33’, αλλά ο Εβρά με κεφαλιά της έδωσε και πάλι το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Η ισοφάριση θα μπορούσε να έχει έρθει και νωρίτερα, με τους Ουαλούς να έχουν δοκάρι στο 54’. Παρέμεινε αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις για 10 αγώνες (6-4-0), αλλά στο πρωτάθλημα συνεχίζει να βρίσκεται μακριά από την κορυφή, μένοντας στο -7 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Είναι πρώτη πάντως στον όμιλο, στο +1 από τη Λεβερκούζεν και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε, που θα την κρατήσει εκεί, περιμένοντας στην τελευταία αγωνιστική την Σαχτάρ στο Ολντ Τράφορντ. Ισόπαλες και under οι δύο έξοδοι της φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ (1-1 Σαχτάρ Ντ., 0-0 Σοσιεδάδ). Αήττητη στις 5 αναμετρήσεις της με τη Λεβερκούζεν (3-2-0), 4 από αυτές έληξαν με γκολ-γκολ. Εκτός ο αμυντικός Τζόουνς, ο αμυντικός μέσος Κάρικ και ο επιθετικός Γουέλμπεκ.

Εκτός: 0-2-0
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 3-2-0

Προγνωστικά στοίχημα: Οι ασπιρίνες έχουν ένα αρκετά δυνατό σύνολο φέτος και η προβληματική Γιουνάιτεντ δεν πείθει ότι μπορεί να πάρει το διπλό εύκολα. Πιθανή η ισοπαλία απόψε στο Λεβερκούζεν (3.29 ChampionsBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση