» » » » » » Πάμε Στοίχημα Τσάμπιονς Λιγκ: Απάντηση για την ήττα στο ντέρμπι ψάχνει η Ντόρτμουντ


Πάμε Στοίχημα Τσάμπιονς Λιγκ: Απάντηση για την ήττα στο ντέρμπι ψάχνει η Ντόρτμουντ
21:45 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΝΑΠΟΛΙ

Προϊστορία: 0-0-1
Α’ ματς: ΝΑΠΟΛΙ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2-1

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Ντροπιαστική ήττα μέσα στο Βεστφάλεν γνώρισε η Ντόρτμουντ, που έχασε από τη Μπάγερν με 0-3 και απομακρύνθηκε 7 βαθμούς από την κορυφή. Στο πρώτο μέρος αμφότερες έχασαν πολλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, αλλά στο δεύτερο οι Βαυαροί εκμεταλλεύτηκαν τις δικές τους, ανοίγοντας το σκορ με τον πρώην «Βεστφαλό», Γκέτσε (66’), ο οποίος δεν πανηγύρισε το γκολ. Οι γηπεδούχοι έψαξαν την ισοφάριση, αλλά η Μπάγερν τελείωσε το παιχνίδι με άλλα δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών (85’, 87’). με την ήττα αυτή έπεσε στην τρίτη θέση, με τη Λεβερκούζεν να έχει κερδίσει νωρίτερα και να την αφήνει πίσω 3 βαθμούς. Σήμερα θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να πάρει εκδίκηση για την άδικη ήττα στον πρώτο γύρο από τους Ιταλούς, έχοντας μείνει τρίτη και 3 βαθμούς πίσω από Νάπολι και Άρσεναλ. Η πρόκριση μετά θα είναι στο χέρι της, αφού την τελευταία αγωνιστική φιλοξενείται από τη Μαρσέιγ, που πλέον έχει παρατήσει την Ευρώπη και ασχολείται μόνο με τα εγχώρια (0 βαθμοί).


Εντός: 1-0-1
Γκολ: 3-1
Τελευταία 5: 2-0-3


ΝΑΠΟΛΙ: Η διακοπή δεν έκανε καλό στη Νάπολι, η οποία δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει ουσιαστικές φάσεις υποδεχόμενη την Πάρμα και τελικά το πλήρωσε στο 81’, δεχόμενη γκολ και γνωρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη ήττα, μετά από αυτή με 0-3 από τη Γιουβέντους. Στο 89΄ ωστόσο στάθηκε άτυχη και δε μπόρεσε να σώσει τουλάχιστον τον βαθμό, με τον Μέρτενς να σημαδεύει το δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ τα πηγαίνει αρκετά καλά και συγκατοικεί στην πρώτη θέση με την Άρσεναλ, έχοντας από 9 βαθμούς, την οποία θα φιλοξενήσει στην τελευταία αγωνιστική. Για σήμερα ο Μπενίτεθ δε μπορεί να υπολογίζει στον Χάμσικ, ο οποίος έχει καθοριστική συμμετοχή στην πορεία της ομάδας φέτος (12 συμμ./6 γκ.).

Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 2-3
Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Ντόρτμουντ θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από τη Μπάγερν και με δεδομένου ότι έχουν κάτσει κουτί τα παιχνίδια για τη Νάπολι ως τώρα, έχουμε κάθε λόγο να στηρίξουμε τους γηπεδούχους. Άσος στο 1.65 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση