» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Για το 9/9 η Μάντσεστερ Σίτι


Προγνωστικά στοιχήματος: Για το 9/9 η Μάντσεστερ Σίτι
Μονς - Γάνδη: Την δεύτερη νίκη της σεζόν πέτυχε το Σάββατο η Μονς. Δύο σερί ήττες για την Γάνδη.

Γκενκ - Σαρλερουά: Δεν λέει να συνέλθει με τρεις σερί ήττες η Γκενκ. Τις περισσότερες ισοπαλίες στο Βέλγιο έχει η Σαρλερουά (4-9-7).


Οστάνδη - Λόκερεν: Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας η νεοφώτιστη Οστάνδη. Επανήλθε στα καλά της στάνταρ πάντως και η Λόκερεν.




Λέουβεν - Σερκλ Μπριζ: Μόλις ένα τρίποντο στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές έχει πανηγυρίσει η Λέουβεν. Από δύο διαδοχικές νίκες έρχεται η Σερκλ Μπριζ.


Λιρς - Μαλίν: Με 41 γκολ παθητικό, η Λιρς διαθέτει την χειρότερη άμυνα, ενώ μετρά και τέσσερις σερί ήττες. Η δεύτερη χειρότερη ανήκει στην Μαλίν με 36 τέρματα.


Γιούβε Στάμπια - Μπρέσια: Ουραγός και με μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα η Γιούβε Στάμπια (1-6-12). Ανεβασμένη με τρία διαδοχικά τρίποντα η Μπρέσια.


Λατίνα - Τσεζένα: Τρεις σερί ήττες μετράει η Λατίνα. Ισόπαλες έληξαν οι τρεις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της Τσεζένα.


Πάντοβα - Σιένα: Με 13 γκολ ενεργητικό η Πάντοβα διαθέτει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Αρκετές ισοπαλίες έχει εκτός έδρας η Σιένα (2-6-1).


Μπάρι - Σπέτσια: Goal/goal έληξαν τα πέντε τελευταία ματς της Μπάρι. Με νέο προπονητή η Σπέτσια επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.


Παλέρμο - Τερνάνα: Από ήττα προέρχεται η Παλέρμο και θέλει πάση θυσία τη νίκη. Χωρίς διπλό ακόμη η Τερνάνα (0-5-4).


Έμπολι - Τσιταντέλα: Συνεχίζει πρωτοπόρος η Έμπολι (10-6-3). 10 αγωνιστικές χωρίς τρίποντο συμπλήρωσε η Τσιταντέλα.


Ρετζίνα - Αβελίνο: Τίποτα δεν διορθώνεται στην Ρετζίνα, που μετρά τέσσερις κολλητές ήττες. Σοβαρή και αήττητη σε αυτό το διάστημα η Αβελίνο.


Μόντενα - Πεσκάρα: Από το κακό στο χειρότερο η Μόντενα, που πλέον δεν κερδίζει ούτε και εντός έδρας. Αντιθέτως η Πεσκάρα προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες.

Τράπανι - Κροτόνε: 4-2-0 η πρόσφατη φόρμα της Τράπανι. Σε καλή κατάσταση και η Κροτόνε, καθώς δεν χάνει εδώ και πέντε αγωνιστικές.


Βαρέζε - Νοβάρα: Μια νίκη, μια ήττα το πάει η Βαρέζε. Σήμερα είναι η σειρά να κερδίσει πάντως. Μόλις ένα διπλό η Νοβάρα (1-4-5), όμως είναι στην πιο πρόσφατη της έξοδο.


Βίρτους Λαντσιάνο - Κάρπι: Την πήρε η κάτω βόλτα την Βίρτους Λαντσιάνο, αφού μετρά 0-1-3 στα τέσσερα τελευταία ματς. Σε αντίθεση με την Κάρπι, που συγκέντρωσε εφτά βαθμούς στα τρία πιο πρόσφατα.


Νόριτς - Φούλαμ: Στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού η Νόριτς. Αήττητη η Φούλαμ από το 2000 και μετά απέναντι στην σημερινή της αντίπαλο (0-2-6).


Τότεναμ - Γουέστ Μπρομ: Μόνιμος ο Σέργουντ στην Τότεναμ, που μπροστά στο κοινό της έχει μόνο τρεις νίκες (3-2-3). Εφτά αγωνιστικές χωρίς τρίποντο η Γουέστ Μπρομ, που είναι και αυτή με υπηρεσιακό προπονητή.


Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ: Δύο ντεφορμέ ομάδες και ειδικά η Γουέστ Χαμ, που είναι και σε δύσκολη βαθμολογική θέση.


Άστον Βίλα - Κρίσταλ Πάλας: Άστον Βίλα εντός έδρας έχει την χειρότερη επίδοση της Πρέμιερ Λιγκ (2-1-5), όμως και η Κρίσταλ Πάλας έχει ηττηθεί στις 7/8 εξόδους της.


Κάρντιφ - Σαουθάμπτον: Καλή παράδοση έχει κόντρα στην Σαουθάμπτον η Κάρντιφ. Εφτά under σε οχτώ εξόδους μετρούν φέτος οι «άγιοι».


Τσέλσι - Σουόνσι: Στο -2 από την κορυφή η Τσέλσι, που είναι πάντα ισχυρή στο γήπεδο της (7-1-0). Μόλις ένα τρίποντο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές έχει πανηγυρίσει η Σουόνσι. Οι Λονδρέζοι είναι ξεκάθαρα το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.


Έβερτον - Σάντερλαντ: Στα 10 παιχνίδια το αήττητο της Έβερτον (6-4-0), που σε 17 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα ηττήθηκε μόνο μια φορά. Δεν σκοράρει στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια η Σάντερλαντ.


Νιούκλαστ - Στόουκ: 6-1-1 η φόρμα της Νιούκαστλ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σε καλή κατάσταση δείχνει και η Στόουκ (2-2-0).



Άντερλεχτ - Βάρεγκεμ: 46 γκολ έχει σκοράρει μέχρι στιγμής η Άντερλεχτ και αυτή είναι η καλύτερη επίδοση του πρωταθλήματος. Δεν χάνει εύκολα η Βάρεγκεμ, όμως έχει και πολλές ισοπαλίες (11-8-1).


Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: 8/8 μετρά εντός έδρας η Μάντσεστερ Σίτι, με 7/8 να συνδυάζονται και με over. 6/8 over μακριά από το γήπεδο της έχει και η πρωτοπόρος Λίβερπουλ.


Κλαμπ Μπριζ - Μπέβερεν: 5-2-0 μετράει προσφάτως στο πρωτάθλημα η Κλαμπ Μπριζ. Μόλις το Σάββατο πέτυχε την δεύτερη της νίκη η Μπέβερεν (2-8-10).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση