» » » » » » Πάμε Στοίχημα Super League: Με Σούλη Παπαδόπουλο ο Άρης


Πάμε Στοίχημα Super League: Με Σούλη Παπαδόπουλο ο Άρης
19:30 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΗΣ

Προϊστορία (από 2001): 3-1-6
Πέρυσι: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΡΗΣ 2-0

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Στάθηκε καλά στο Καραϊσκάκης, όπου προηγήθηκε με τον Ίλιτς στο 11’, διαμαρτύρεται για το γκολ του Ολυμπιακού στο 21’, που προήλθε από οφσάιντ, αλλά στην επανάληψη υπέπεσε σε 2 πέναλτι (51’, 70’), στο δεύτερο αποβλήθηκε ο Ρουμπουλάκος και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Κρητικό στο 87’. Τέταρτη ήττα στα 5 τελευταία για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη, που απομακρύνθηκε 5 βαθμούς από την πρώτη πεντάδα. Δεν έχει ακόμα εντός έδρας ισοπαλία (6-0-2). Under τα 7 από τα 8 τελευταία κόντρα στον Άρη. Ο Ντε Βισέντι ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό μετά το ματς με τον Άρη. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Τσάβες (12 συμμ./2 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Βισέντο (5 συμμ.).


Εντός: 6-0-2
Γκολ: 10-5
Τελευταία 5: 1-0-4


ΑΡΗΣ: Έκλεισε τον πρώτο γύρο χωρίς εντός έδρας νίκη, η μόνη ομάδα στη Super league που «καταφέρνει» κάτι τέτοιο, μένοντας στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, όπου και προηγήθηκαν (27’). Βελτιώθηκε αισθητά στην επανάληψη και αφού έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 60’, με τον Αγκάνθο να χάνει πέναλτι, κατάφερε να το κάνει 5 λεπτά αργότερα με τον Ισπανό. Πίεσε στη συνέχεια, αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Τρίτη ισοπαλία στα 4 τελευταία, παραμένει ουραγός και 4 βαθμούς μακριά από τη σωτηρία. Έντονες οι αλλαγές στα εξωαγωνιστικά, με την αλλαγή στη διοίκηση και την επιστροφή του Λάμπρου Σκόρδα, να φέρνει αλλαγή και στον πάγκο. Ο Μιλίνκοβιτς απολύθηκε εσπευσμένα, με τον Σούλη Παπαδόπουλο, που πέρυσι βοήθησε στο να σωθεί η ομάδα, να αναλαμβάνει και πάλι τις τύχες της. Έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (13). Προ τις εξόδου ο μεσοαμυντικός Έλσνερ. Παρελθόν αποτελούν οι Ουντότζι, Ίμπε, αν και η νέα διοίκηση προσπαθεί να μεταπείσει τον πρώτο, ο οποίος έχει συμβάλλει τα μέγιστα ως τώρα. Εκτός ο αμυντικός Ψυχογιός (11 συμμ.) και οι μέσοι Ρένια (1 συμμ.), Αντωνιάδης.

Εκτός: 2-1-5
Γκολ: 8-15
Τελευταία 5: 0-3-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Οι αλλαγές στην τεχνική ηγεσία του Άρη περιμένουμε να τον βοηθήσουν θετικά. Ίσως αποφύγει την ήττα και να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό κόντρα σε μια ομάδα που δείχνει σε πτωτική πορεία. Χ στο 3.55 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση