» » » » » Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Καλύτερη η Θέλτα

Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Καλύτερη η Θέλτα
23.00 ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΘΕΛΤΑ

Προϊστορία: 5-11-16
Πέρυσι: ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΘΕΛΤΑ 0-2


ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Δεν μπορούσε να περιμένει και πολλά στην Μαδρίτη και ηττήθηκε με 4-0 από την Ρεάλ, δεχόμενη δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Μεσοβδόμαδα για το κύπελλο έμεινε εντός έδρας στο 0-0 με την Βαγιεκάνο, όμως σίγουρα μεγαλύτερη βαρύτητα παίρνει το πρωτάθλημα και η παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία, καθώς μετρά μόλις μία νίκη στις 12 τελευταίες αγωνιστικές. Τιμωρημένος ο μέσος Σάστρε (10 συμ.). Ανέτοιμος ακόμη ο χαφ Βίκτορ Πέρεθ. Οπότε τα προβλήματα σήμερα είναι λίγκα για την Βαγιαδολίδ.



Εντός: 1-3-3
Γκολ: 16-25
Τελευταία 5: 0-2-3



ΘΕΛΤΑ: Μέχρι πριν 15 ημέρες δεν είχε εντός έδρας και πέτυχε δύο μαζεμένες. Αρχικά κέρδισε 3-1 για το πρωτάθλημα και ταυτόχρονα πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ μεσοβδόμαδα την Μπιλμπάο για το κύπελλο με 1-0. Παίζει πάντα επιθετικά, αλλά αυτό δεν της βγαίνει πάντα σε καλό. Σήμερα το ματς με την Βαγιαδολίδ είναι εξάποντο και το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας, Λουίς Ενρίκε είναι ότι θα έχει κατά πάσα πιθανότητα όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.


Εκτός: 3-0-4
Γκολ: 20-23

Τελευταία 5: 2-0-3

Προγνωστικά στοίχημα: Δύσκολο παιχνίδι, με την Θέλτα να παίζει καλύτερα από το ξεκίνημα της σεζόν. Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το διπλό σε απόδοση 3,10 από την mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση