» » » » » » Πρωταθλητής χειμώνα ο Ολυμπιακός


Πρωταθλητής χειμώνα ο Ολυμπιακός
Το άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα «κατέκτησε» χθες ο Ολυμπιακός, ο οποίος πήρε εύκολα τη νίκη στο Κλ. Βικελίδης επί του Άρη με 2-0. Αγωνίστηκε και πάλι χωρίς Μήτρογλου, Μανιάτη, ο Σαβιόλα μπήκε μόλις στο 77’, αλλά αυτό δε εμπόδισε την ομάδα του Μίτσελ να καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς, σκοράροντας με τους Ντομίνγκεζ (6’), Βάις (27’), με τον δεύτερο να δίνει την ασίστ στο γκολ το0υ Ισπανού.

Διατηρήθηκε έτσι στο +8 από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος λίγες ώρες πριν στη Νέα Σμύρνη, που χρησιμοποίησε ως έδρα η Καλλονή, προσέφερε γκολ και θέαμα, επικρατώντας με 5-2 (Ολίσε 14’, Σαλπιγγίδης 29’, 54’, Αναστασιάδης αυτ. 56’, Βούκιτς 59’), αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 6’.



Στα υπόλοιπα χθεσινά ματς, ο Απόλλων Σμύρνης πέτυχε την πρώτη του νίκη με τον Λόρι Σάντσεζ στον πάγκο, πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-2, αφού προηγήθηκε με 3-0 και δέχθηκε τα τέρματα στο 89’, 92’, έχοντας μείνει με 10 στο 87’ (Αργυρόπουλος), ο ΟΦΗ πήρε δίκαια τη νίκη υποδεχόμενος τον Λεβαδειακό (1-0, Παπάζογλου 7’), έχοντας και δύο δοκάρια, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησαν Βέροια και Αστέρας Τρ., Πανιώνιο και Πανθρακικό αντίστοιχα. Στην 5η θέση ξανά ο Αστέρας, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Ξάνθης το Σάββατο (0-3 από τον Πλατανιά).

Στο ντέρμπι του Σαββάτου ο Ατρόμητος νίκησε μέσα στη Λεωφόρο με 2-1, κάνοντας την ανατροπή στην επανάληψη με δύο γκολ του Ιγκλέσιας, ενώ νωρίτερα ο ΠΑΣ είχε επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις σερί αποτυχίες, με τον Ντε Βινσέντι να πετυχαίνει και τα δύο γκολ σε βάρος του Εργοτέλη.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση