» » » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Serie A: Μεγάλο ντέρμπι στο Μιλάνο


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Serie A: Μεγάλο ντέρμπι στο Μιλάνο
21.45 ΜΙΛΑΝ - ΡΟΜΑ

Προϊστορία: 15-14-13
Πέρυσι: ΜΙΛΑΝ - ΡΟΜΑ 0-0


ΜΙΛΑΝ: Έστω και με πολύ άγχος πήρε την πρόκριση για τους «16» του Champions League με το 0-0 κόντρα στον Άγιαξ στο Μιλάνο. Από το 22' έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του Μοντολίβο και δέχτηκε αρκετή πίεση από την Ολλανδική ομάδα χωρίς ωστόσο να το πληρώσει. Το προηγούμενο Σάββατο δεν μπόρεσε να κάνει δεύτερο κολλητό διπλό στο Λιβόρνο, μένοντας στο 2-2. Έτσι μένει χαμηλά στην βαθμολογία και αρκετά μακριά από τις θέσεις της Ευρώπης. Τραυματίες ο πορτιέρο Αμέλια, ο μπακ Αμπάτε (11 συμ./1 γκολ), ο στόπερ Σιλβέστρε (3 συμ./1 γκολ), ο μεσοεπιθετικός Μπίρσα (11 συμ./2 γκολ) και οι επιθετικοί Ρομπίνιο (12 συμ./2 γκολ), Ελ Σαράουι (4 συμ.).



Εντός: 3-2-2
Γκολ: 23-23

Τελευταία 5: 1-3-1


ΡΟΜΑ: Σε ένα ματς με εκατέρωθεν επιθέσεις και φάσεις απέναντι στην Φιορεντίνα πήρε σημαντική νίκη στο «Ολίμπικο» με 2-1, αφήνοντας πίσω τις τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες. Ο Μαϊκόν έβαλε μπροστά τους «τζιαορόσι» στο 7' και παρά την ισοφάριση σχετικά νωρίς στο 29' από τον Βάργκας, το τρίποντο ήρθε από τον Ντέστρο στο 67', ενώ αποβλήθηκε στο 88' ο Πιάνιτς χωρίς να αλλάξει κάτι στα επόμενα λεπτά της αναμέτρησης. Έτσι ο Βόσνιος μέσος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας, ενώ τραυματίες είναι ο μπακ Μπαλτζαρέτι (11 συμ./1 γκολ) και ο φορ Μποριέλο (11 συμ./1 γκολ).


Εκτός: 5-2-0
Γκολ: 29-5
Τελευταία 5: 1-4-0


Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Προφανώς η Ρόμα και είναι σε καλύτερη κατάσταση, όμως η Μίλαν είναι με την πλάτη στον τοίχο και θα προσπαθήσει να «ξυπνήσει». Με ρίσκο στην ισοπαλία, που πληρώνει 3,35 στην Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση