» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Σε άλλο επίπεδο η Μάντσεστερ Σίτι


Προγνωστικά στοιχήματος: Σε άλλο επίπεδο η Μάντσεστερ Σίτι
Έλτσε - Βιγιαρεάλ: Επαναληπτικός του 2-2. Η Έλτσε έχει πρώτο στόχο το πρωτάθλημα, ενώ η Βιγιαρεάλ δείχνει ανώτερη και δυσκόλεψε το Σάββατο την Μπαρτσελόνα, χάνοντας με 2-1 στο «Καμπ Νόου».


Οσασούνα - Μάλαγα: Επαναληπτικός του 3-3. Πολλά γκολ σημειώνονται στα ματς της Οσασούνα, που το Σάββατο έφερε 2-2 με την Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μάλαγα αγνοεί ακόμη την εκτός έδρας νίκη (0-5-3).


Λεβάντε - Ουέλβα: 1-0 είχε κερδίσει στο πρώτο ματς η Ουέλβα. Πήρε ψυχολογία με το τρίποντο απέναντι στην Έλτσε η Λεβάντε. Από τις καλύτερες ομάδες της Σεγούντα η Ουέλβα και θέλει προσοχή.




Χετάφε - Χιρόνα: Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησε το 1-1 της πρώτης συνάντησης. Προβάδισμα στα προγνωστικά στοιχήματος στην Χετάφε που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία.


Γκρόντιγκ - Αντμίρα: Ευχάριστη έκπληξη η Γκρόντινγκ, που ανέβηκε δεύτερη στην βαθμολογία. Ουραγός η Αντμίρα, όμως συγκέντρωσε τέσσερις πόντους στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι: Ημιτελικός Λιγκ Καπ. Υπολογίσιμη ομάδα η Λέστερ, όμως η Μάντσεστερ Σίτι είναι σε άλλο επίπεδο.


Σάντερλαντ - Τσέλσι: Το μόνο που απασχολεί την Σάντερλαντ είναι να σωθεί στην κατηγορία. Σε καλύτερη κατάσταση η Τσέλσι.

Μάνσφιλντ - Όλνταμ: Χωρίς νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια η Μάνσφιλντ. 3/4 ισοπαλίες έχει εσχάτως η Όλνταμ.


Κόβεντρι - Χάρτλπουλ: 8/9 over μετράει στα τελευταία της παιχνίδια η Κόβεντρι. Από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες προέρχεται η Χάρτλπουλ.


Μπέρτον - Φλίντγουντ: 3-2-0 μετράει στα πέντε τελευταία επίσημα της παιχνίδια η Μπέρτον. Goal/goal έληξαν οι τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της Φλίτγουντ.


Μπρέχιν - Έρντρι: Οι δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας. Μάλιστα η Έρντρι μετράει στο πρωτάθλημα εφτά διαδοχικές ήττες.


Ναντ - Οσέρ: Ματς για το Λιγκ Καπ. Διαφορά της κατηγορίας, με τη Ναντ να είναι το φαβορί. Εξάλλου η Οσέρ χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της εκτός έδρας.



Γρανάδα - Αλκορκόν: 2-0 είχε κερδίσει Γρανάδα και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα πρόκρισης. Εξάλλου η Αλκορκόν είναι ομάδα μικρότερης κατηγορίας.

Μπαρτσελόνα - Καρταχένα: Διαδικαστικού χαρακτήρα η αναμέτρηση μετά το 4-1 του πρώτου ματς υπέρ της Μπαρτσελόνα. Λογικά θα ρίξει και πάλι πολλά γκολ σήμερα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση