» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Κύπελλο Ισπανίας: Αμφίρροπη αναμετρήση στο Έλτσε.

Προγνωστικά στοίχημα Κύπελλο Ισπανίας: Αμφίρροπη αναμετρήση στο Έλτσε.
21:00 ΕΛΤΣΕ – ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ

Προϊστορία (από 1997): 3-3-2
Α’ αγώνας: ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ-ΕΛΤΣΕ 2-2
Πρωτάθλημα (04/11/13): ΕΛΤΣΕ-ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ 0-1

ΕΛΤΣΕ: Ξεκίνησε πολύ καλά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λεβάντε και προηγήθηκε με τον Σαπουνάρου με κοντινό σουτ στο 26’, στο 41’ όμως δέχτηκε την ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην επανάληψη και με δεύτερη κεφαλιά στο 81’ την υποχρέωσε σε ήττα με 1-2. Δεύτερη σερί ήττα, μόνο τη Βαλένθια έχει κερδίσει στα 7 τελευταία, πλησιάζοντας έτσι στους 4 βαθμούς από την τελευταία τριάδα. Θα πρέπει πάντως να βελτιωθεί στα εντός έδρας όπου έχει κερδίσει μόλις 2 από τα 6 τελευταία, χάνοντας στα υπόλοιπα 4. Πέρυσι στη Σεγούντα η Έλτσε είχε κερδίσει δύο φορές τη Βιγιαρρεάλ (3-2 εκτός, 1-0 εντός). Φέτος πάντως την υποδέχτηκε στις αρχές Νοεμβρίου και έχασε δίκαια με 0-1 εντός έδρας. Την Παρασκευή υποδέχεται τη Μάλαγα. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Σαπουνάρου (4 συμμ../1 γκ.).


Εντός: 2-2-4
Γκολ: 6-9
Τελευταία 5: 1-2-2


ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ: Στάθηκε πολύ καλά στο Καμπ Νου, αλλά τελικά δεν απέφυγε την ήττα. Βρέθηκε πίσω στο 30’ με πέναλτι, αντέδρασε νωρίς στην επανάληψη με τον αμυντικός Μουσάκιο, αλλά στο 68’ ήρθε και δεύτερο από τους γηπεδούχους, τους οποίους περιόρισε αρκετά επιθετικά. Σταμάτησε ένα αήττητο σερί 4 αγωνιστικών (2-2-0), παραμένοντας ωστόσο αρκετά ψηλά στη βαθμολογία, μόλις 2 βαθμούς πίσω από την τετράδα. Ο Μαρσελίνο δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, αν και περιμένουμε πιο επιθετική τη Βιγιαρρεάλ σε σχέση με το ματς με τη Μπαρτσελόνα. Το Σάββατο υποδέχεται τη Σεβίλλη. Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Μπρούνο (15 συμμ./3 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 4-1-3
Γκολ: 11-7
Τελευταία 5: 1-3-1

Προγνωστικά στοίχημα: Εν μέσω πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεων, περιμένουμε πιο κλειστό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, όπως συνέβη και στον μεταξύ τους αγώνα για το πρωτάθλημα. Under στο 1.65 (BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση