» » » » » » Πάμε στοίχημα Κύπελλο Ισπανίας: Προβάδισμα στην έδρα στην Παμπλόνα

Πάμε στοίχημα Κύπελλο Ισπανίας: Προβάδισμα στην έδρα στην Παμπλόνα
21:00 ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΜΑΛΑΓΑ

Προϊστορία:
Α’ αγώνας: ΜΑΛΑΓΑ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 3-3
Πρωτάθλημα (04/10/13): ΜΑΛΑΓΑ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 0-1

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Έφτασε πολύ κοντά σε μια σπουδαία νίκη με αντίπαλο τη Ρεάλ, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει μόνο το βαθμό της ισοπαλίας. Προηγήθηκε νωρίς με κεφαλιά του Οριόλ Ριέρα, ο οποίος ολοκλήρωσε ωραία ομαδική προσπάθεια (16’), ενώ στο 39’ ο ίδιος παίχτης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του και πάλι με το κεφάλι. Στο 44’ όλα έδειχναν ότι μπορούσε να τελειώσει το ματς, όταν η Ρεάλ έμεινε με 10, με τον Σέρχιο Ράμος να χτυπάει άθελα του τον Ρομπέρτο Τόρρες με τον αγκώνα, αλλά οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι μειώνοντας στο αμέσως επόμενο λεπτό. Στην επανάληψη δεν έκανε και πολλά, προσπάθησε να περιορίσει τους φιλοξενούμενους, αλλά τελικά δέχτηκε την ισοφάριση στο 81’. Παραμένει ακόμα σε δύσκολη θέση, με ένα μόλις βαθμό διαφορά από την τελευταία τριάδα. Σαφώς πάντως βελτιωμένη η εικόνα της στα δύο τελευταία παιχνίδια της, σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Την Κυριακή φιλοξενείται από τη Θέλτα. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Σίσι (9 συμμ.).


Εντός: 2-2-4
Γκολ: 8-11
Τελευταία 5: 1-2-2


ΜΑΛΑΓΑ: Ανάσα ζωής για τη Μάλαγα και τον Σούστερ η εντός έδρας νίκη την Κυριακή εντός έδρας επί της Χετάφε. Ήταν αρκετά απειλητική, αλλά δεν έφτασε σε γκολ, παρά μόνο στο 75’, με την πρώτη επαφή του ανέτοιμου Σάντα Κρουζ, ο οποίος είχε περάσει μόλις στον αγώνα. Δε θυμίζει σε τίποτα την περσινή εξαιρετική ομάδα, μετρώντας μόλις δύο νίκες στα 8 τελευταία. Το ματς κυπέλλου ήταν η δεύτερη φετινή αναμέτρηση για τις δύο ομάδες, με τη Μάλαγα να χάνει εντός έδρας από την Οσασούνα με 0-1 στις αρχές Οκτωβρίου. Δεν έχει κερδίσει σε 14 επίσημες εξόδους. Την Παρασκευή φιλοξενείται από την Έλτσε. Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Γουέλιγκτον (7 συμμ./1 γκ.), ο αμυντικός μέσος Ιγκνάσιο Καμάτσο (12 συμμ./1 ασίστ) και ο πολυθεσίτης Ελισέου (12 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Τραυματίες ο αριστερός μπακ Κασάδο και ο επιθετικός Ελ Χαμνταουί (8 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 0-5-3
Γκολ: 6-11
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Οσασούνα στο πρώτο παιχνίδι της με τη Μάλαγα έβγαλε πολύ καλό πρόσωπο, ενώ προέρχεται και από πολύ καλό αποτέλεσμα με τη Ρεάλ. Η Μάλαγα είναι σε πολύ χειρότερη θέση στο πρωτάθλημα, ενώ με τις απουσίες που θα έχει, το κύπελλο είναι φυσιολογικό να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Άσος στο 2.45 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση