» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Αφεντικό εντός η Μπιλμπάο


Προγνωστικά στοιχήματος: Αφεντικό εντός η Μπιλμπάο
Ερσίγεσπορ - Ακισάρσπορ: H Ερσίγεσπορ δέχτηκε γκολ και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Καλύτερη βαθμολογική θέση για την Ακισάρσπορ και συνεπώς περισσότερο μυαλό για κύπελλο.

Πανιώνιος - Βέροια: Δεν κερδίζει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές ο Πανιώνιος, διάστημα που δεν σκόραρε κιόλας. Αντιθέτως η Βέροια έχει δύο νίκες στην πρόσφατη τριάδα αγώνων και το μέλλος δείχνει καλύτερο.



Αρης - Αστέρας Τρίπολης: Άσχημα τα πράγματα στον Άρη, που εκτός των προβλημάτων του είναι και η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς εντός έδρας νίκη ακόμη (0-3-4). 4-2-1 μετράει αντιθέτως ο Αστέρας Τρίπολης τελευταία, ενώ προέρχεται και από τέσσερα σερί no goal.



Γκρόνινγκεν - Ναϊμέγκεν: Αποτελεί στόχος το κύπελλο για την Γκρόνινγκεν, που πάντως στο πρωτάθλημα δεν κερδίζει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Η Ναϊμέγκεν που είναι ουραγός ίσως να έχει το μυαλό της αλλού.


Βαγιεκάνο - Βαγιαδολίδ: Επαναληπτικός του 0-0. Η Βαγιεκάνο είναι ντεφορμέ και δεν κερδίζει στα τέσσερα τελευταία ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Το 3-0 της Δευτέρας επί της Θέλτα δίνει καλή ψυχολογία στην Βαγιαδολίδ.


Εσπανιόλ - Χαέν: Επαναληπτικός του 2-2. Over τελείωσαν τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της Εσπανιόλ. Αρκετά γκολ σημειώνονται και στους αγώνες της Χαέν.


Γκρίμσμπι - Κιντερμίνστερ: Πάνω από δύο μήνες έχει να ηττηθεί ανεξαρτήτως διοργάνωσης η Γκρίμσμπι. Η Κιντερμίνστερ προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες, όμως είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Λανς - Ιστρ: Εξ' αναβολής αναμέτρηση. Σχεδόν το απόλυτο έχει μπροστά στο κοινό της η Λανς (7-1-0). Πάντα αδύναμη εκτός έδρας η Ιστρ (0-2-6). Οι γηπεδούχοι είναι ξεκάθαρα το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.



Μαρίτιμο - Μπράγκα: 2-2-0 η φόρμα της Μαρίτιμο τελευταία. Η Μπράγμα είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς ισοπαλία ακόμη (6-0-7).


Μπιλμπάο - Θέλτα: Με 1-0 είχε κερδίσει στο πρώτο ματς η Θέλτα. Ωστόσο η Μπιλμπάο μετράει εντός έδρας 6-2-0. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται μάλιστα από το βαρύ 3-0 με αντίπαλο την Βαγιαδολίδ την Δευτέρα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση