» » » » » » Πάμε Στοίχημα Super League: Υπό διάλυση ο Πανιώνιος


Πάμε Στοίχημα Super League: Υπό διάλυση ο Πανιώνιος
17:15 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ

Προϊστορία (από 1997): 3-5-3
Πέρυσι: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 1-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Δεν ήταν καλός στη Τρίπολη και παρότι δέχτηκε αρκετές φάσεις έμεινε στο παιχνίδι μέχρι το 60’. Σε εκείνο το σημείο το σουτ του Μπαράλες βρήκε στο χέρι του Κούρου και δέχτηκε έτσι το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης από την άσπρη βούλα. Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη (0-2-2), πλησίασε στο +4 από την τελευταία τριάδα και τα προβλήματα συνεχώς και μεγαλώνουν. Με πολλά παράπονα προς τη διοίκηση και συγκεκριμένα προς τον κο Γκλεζάκο (γ’ αντιπρόεδρος), έφυγε ο Νίκος Παντελής από τον πάγκο της ομάδας. Στη θέση του σήμερα ο Κώστας Παναγόπουλος, βοηθός μέχρι πρότινος, ο οποίος είχε αναλάβει και πέρυσι τον Φεβρουάριο, μετά την απομάκρυνση του Ελευθερόπουλου. Για την ίδιο όμως λόγο και για τον τρόπο που παίρνονται οι αποφάσεις αποχώρησε από το Δ.Σ. και η «ομάδα λαϊκής βάσης», η οποία είχε αναλάβει να μαζευτούν χρήματα και να δοθούν στους παίχτες, οι οποίοι είναι απλήρωτοι εδώ και 6 μήνες.
Έχει μείνει «άσφαιρος» στα 4 τελευταία. Αήττητος από τη Βέροια στις 5 τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε (2-3-0), όπως και στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις του ανεξαρτήτου έδρας, σε πρωτάθλημα και κύπελλο (2-4-0). Εκτός οι μέσοι Τόσκας (1 συμμ.), Μενδρινός (14 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 3-2-2
Γκολ: 9-7
Τελευταία 5: 1-2-2


ΒΕΡΟΙΑ: Μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, σε ένα ματς που γενικά είχε ρυθμό και ταχύτητα, με τη Βέροια να έχει και τις καλύτερες φάσεις. Στο 71’, μετά από στημένο του Καλτσά, άνοιξε το σκορ με τον Μπεν Ναμπουχάν, χωρίς να απειληθεί ως το τέλος. Νίκη-ανάσα για τη «Βασίλισσα του Βορρά», που επέστρεψε στις νίκες, 2 στα 3 τελευταία και άφησε μόνο τελευταίο τον Άρη, ακόμα όμως βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη (0-3-4). Μαζί με τον ΟΦΗ έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (13). Μαζί με Άρη και Λεβαδειακό, διαθέτει και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (26). Under τα 4 τελευταία κόντρα στον Πανιώνιο. Παρελθόν αποτελεί ο μέσος Φιλίπε Ντα Κόστα (3 συμμ.), ενώ πολύ κοντά στην αποχώρηση είναι ο βασικός αμυντικός Ορέστες και ο επίσης βασικός επιθετικός και πρώτος σκόρερ Μρντάκοβιτς (13 συμμ./5 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 0-3-4
Γκολ: 3-14
Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση πάμε στοίχημα: Βελτιωμένη η ψυχολογία της Βέροιας, ενώ τα προβλήματα στον Πανιώνιο τον βουλιάζουν ολοένα και περισσότερο. Δεν περιμένουμε καλό παιχνίδι, με την ισοπαλία να έχει τον πρώτο λόγο (3.05 NoviBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση