» » » » » » Προγνωστικα Στοίχημα Super League: Ελάχιστα περιθώρια ο Άρης


Προγνωστικα Στοίχημα Super League: Ελάχιστα περιθώρια ο Άρης
19:30 ΑΡΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προϊστορία (από 2007): 5-3-5
Πέρυσι: ΑΡΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 5-1

ΑΡΗΣ: Με τη μέχρι τώρα εικόνα του δε θα μπορούσε να έχει πολλές απαιτήσεις στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπου έχασε με το τιμητικό 0-2 στο Βικελίδης. Δέχτηκε τα γκολ νωρίς (6’, 27’), αν και φωνάζει δίκαια για πέναλτι του Σάμαρη στον Τάτο στο 0-1. Η αποτυχία της ένταξης στο άρθρο 99 και η εύρεση επενδυτή, οδήγησε στην παραίτηση της τωρινής διοίκησης, με την Κοινωνία Μελών Άρη να αναλαμβάνει δράση παραλαμβάνοντας την οικονομική διαχείριση της ομάδας. Ο Σέρβος τεχνικός, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, που μάλλον χειρότερα έχει κάνει την ομάδα, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, με επικρατέστερο διάδοχο του τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος είχε κάνει πολύ καλή δουλεία πέρυσι και βοήθησε την ομάδα να σωθεί. Αυτό αναμένεται να συμβεί αρκετά σύντομα, ειδικά αν δεν κερδίσει και σήμερα, αφού είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα χωρίς ακόμα να έχει κερδίσει στο γήπεδο της (0-3-4).
Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, υπάρχουν και οι εκκρεμείς υποθέσεις με Κουλοχέρη, Φατί, Καστίγιο, Τόχα, Κοτταρίδη, που εκτός από χρηματικές ποινές, μπορούν να φέρουν μέχρι και αφαίρεση βαθμών. Έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (12). Μαζί με Βέροια και Λεβαδειακό, διαθέτει επίσης τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (26). Παρελθόν αποτελούν οι Ουντότζι και Ίμπε.

Εντός: 0-3-4
Γκολ: 4-11
Τελευταία 5: 0-2-3


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ήταν καλύτερος του Πανιωνίου, είχε αρκετές φάσεις, αλλά τελικά κέρδισε με πέναλτι στο 60’, όταν σουτ του Μπαράλες βρήκε στο χέρι του Κούρου, με τον ίδιο παίχτη να ευστοχεί στην εκτέλεση του και να γράφει το τελικό σκορ. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετρώντας τρεις νίκες στα 4 τελευταία, κρατώντας σε όλες μηδέν παθητικό. Μοναδική κακή παρένθεση η ήττα από τον Ολυμπιακό, που ήρθε κάπως άδικα, με ανύπαρκτο πέναλτι. Με την πρόσφατη νίκη του μπήκε ξανά στην πεντάδα, στο +3 από τη Ξάνθη. Εκτός ο κίπερ Μπαντής, οι αμυντικοί Κουρμπέλης (5 συμμ.), Πιπίνης (6 συμμ.), Μπαρτολίνι και ο επιθετικός Ναβάρο (14 συμμ./1 γκ./3 ασίστ).

Εκτός: 1-3-3
Γκολ: 5-9
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά στοίχημα: Κάκιστη μπάλα, ψυχολογία στο ναδίρ, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα. Μόνο με θαύμα θα καταφέρει να κερδίσει ο Άρης. Η λογική λέει ότι ο Αστέρας δε θα χάσει. Διπλό στο 2.00 (ChampionsBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση