Προγνωστικά στοιχήματος: «Κοιλιά» για Άρσεναλ
ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης: Έξι νίκες έχει στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα και είναι όλες εντός έδρας (6-0-2). Με νέο προπονητή ο Άρης και οχτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη.


Ακισάρσπορ - Σίβασπορ: Μόνο από την Καραμπούκσπορ έχασε μπροστά στο κοινό της η Ακισάρσπορ (5-1-1). Βρήκε και πάλι την φόρμα της η Σίβασπορ, που έχει 5/6 over το τελευταίο χρονικό διάστημα στο πρωτάθλημα.


Μπούρσασπορ - Ερσιγεσπόρ: Αρκετές ισοπαλίες έχει στα τελευταία της παιχνίδια η Μπούρσασπορ, ενώ εντός έδρας έχει πανηγυρίσει μόνο μια φορά. Ένα διπλό έχει πάντως και η Ερσίγεσπορ, οπότε αποτελεί τον ιδανικό αντίπαλο για να επιστρέψουν οι γηπεδούχοι στις νίκες.


Ίνγκολσταντ - Καϊζερσλάουτερν: Μόλις μία η νίκη στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια για την Ίνγκολσταντ. Τρεις σερί ήττες πάει πολύ για την φετινή Καϊζερσλάουτερν.


Αρσεναλ - Τσέλσι: Ντέρμπι Λονδίνου. Κάνει... κοιλιά από ότι φαίνεται η Άρσεναλ, καθώς δεν κέρδισε τα τρία πιο πρόσφατα ματς σε πρωτάθλημα και Champions League. Αντιθέτως η Τσέλσι μπορεί να μην πείθει, παίρνει όμως τα αποτελέσματα που θέλει. Όπως και να έχει πρόκειται για δύσκολη αναμέτρηση όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση