Προγνωστικά στοιχήματος: Σε κάθοδο η Λιλ
Καέν - Λαβάλ: Μόλις μια νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές η Καέν, που απομακρύνεται από την τριάδα. Πάντως και η Λαβάλ είναι αδύναμη και με δύο σερί ήττες.

Σατορού - Ανζέ: Μόνο στο γήπεδο της κερδίζει η Σατορού, έχοντας εκεί τρία διαδοχικά τρίποντα. Σταθερά τρίτη η Ανζέ αν και πήρε μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία.


Κλερμόν - Χάβρη: 5/6 under μετράει προσφάτως η Κλερμόν. Ολοένα και ανεβαίνει η Χάβρη, επεκτείνοντας το αήττητο της στις πέντε αγωνιστικές.



Νανσί - Σερκλ Μπαστιά: Η Νανσί κέρδισε και τα πέντε πιο πρόσφατα εντός έδρας της παιχνίδια. Ουραγός και με μόλις ένα τρίποντο έως τώρα η Σερκλ Μπαστιά (1-6-12).


Ιστρ - Μπρεστ: Η προτελευταία Ιστρ με 36 γκολ παθητικό διαθέτει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Όμως και η ντεφορμέ Μπρεστ μετράει 0-3-4 στα εφτά τελευταία.


Νιμ - Οσέρ: Επιτέλους νίκη μετά από έξι αγωνιστικές για τη Νιμ. Μαζί με Σατορού η Οσέρ είναι οι μοναδικές ομάδες του πρωταθλήματος χωρίς διπλό ακόμη (0-3-6).

Νιόρ - Τουρ: Δύο σερί νίκες για τη Νιόρ, που έχει καιρό να φέρει ισοπαλία. Πάντως η Τουρ μετρά τρία τρίποντα στα τέσσερα τελευταία και είναι καλά.


Τβέντε - Χέρακλες: Σοβαρή και αήττητη για εφτά αγωνιστικές πριν την διακοπή η Τβέντε. Σε καλή φόρμα ήταν και η Χέρακλες (2-2-0).


Σεντ Ετιέν - Λιλ: 3-1-0 μετράει στα τέσσερα τελευταία της ματς η φορμαρισμένη Σεντ Ετιέν. Μόλις ένα τρίποντο σε αυτό το διάστημα η Λιλ.


Ολανένσε - Γκιμαράες: Τέλος στο σερί των πέντε διαδοχικών ηττών με νίκη κόντρα στην Σετούμπαλ έβαλε η Ολανένσε. Τέσσερα διπλά έχει βγάλει μέχρι στιγμής η Γκιμαράες (4-1-3).


Μάλαγα - Βαλένθια: Δύο σερί ήττες για την Μάλαγα και πέντε διαδοχικά under. Η Βαλένθια ηττήθηκε στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της με τον Πίτσι στον πάγκο. Δύσκολη αναμέτρηση για προγνωστικά στοιχήματος.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση