» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Ο χαμένος θα έχει πρόβλημα


Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Ο χαμένος θα έχει πρόβλημα
22.00 ΜΑΛΑΓΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Προϊστορία: 3-6-16
Πέρυσι: ΜΑΛΑΓΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 4-0


ΜΑΛΑΓΑ: Ήταν καλύτερη από την Λεβάντε και την μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας. Σπατάλησε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο, όμως το γκολ που δέχτηκε στο 19' από τον Μπαράλ ήταν το «μοιραίο» για την ήττα με 1-0. Με το ίδιο σκορ είχε χάσει και από την Ατλέτικο Μαδρίτης πριν δύο εβδομάδες κάτι που δείχνει ότι δύσκολα βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα τελευταία. Επίσης παραμένει χαμηλά και μόλις τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Τραυματίας ο έμπειρος μπακ-χαμ Ελιζέου (16 συμ./2 γκολ).



Εντός: 4-0-5
Γκολ: 19-24
Τελευταία 5: 2-2-1



ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Παρότι προηγήθηκε με τον Ντάνι Παρέχο στο 22' στην αναμέτρηση με την Θέλτα στο «Μπαλαϊδος», ωστόσο το δεύτερο ημίχρονο της επιφύλασσε δυσάρεστες εξελίξεις, καθώς ο αντίπαλος επιθετικός Τσάρλες σκόραρε δύο φορές, φέρνοντας την ήττα με 2-1. Πριν λίγες ημέρες γνώρισε ακόμη μία εκτός έδρας ήττα, αυτήν την φορά από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο κύπελλο με 2-0 και όλοι στις «νυχτερίδες» εύχονται να μην τριτώσει το κακό σήμερα στο «Λα Ροσαλέδα». Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Μπανέγα (16 συμ./1 γκολ).


Εκτός: 2-1-6
Γκολ: 26-31

Τελευταία 5: 2-0-3


Προγνωστικά στοίχημα: Δύο ματς δίχως γκολ είναι πολλά για την Μάλαγα. Και η Βαλένθια καλείται να πάρει αποτέλεσμα στην συγκεκριμένη έδρα. Goal/goal που πληρώνει 1,72 στον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση