» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Κέρδισε και καλύτερους η Μπιλμπάο


Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Κέρδισε και καλύτερους η Μπιλμπάο
23.00 ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Προϊστορία: 15-11-8
Πέρυσι: ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 2-0


ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Πετούσε... φωτιές στο ματς της προηγούμενης εβδομάδας με την Αλμερία και επικράτησε στο «Σαν Μαμές» με 6-1. Στο πρώτο μισάωρο ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0 χάρη σε τέρματα του Ρίκο (6'), Ερέρα (11') και Λαπόρτε (30'). Στην συνέχεια ήρθε η μείωση από τον αντίπαλο, όμως οι Βάσκοι απάντησαν με άλλα τρία γκολ από τους Αντούριθ (52') και Γκόμες (68', 87'.) Μεσοβδόμαδα μάλιστα και πάλι εντός έδρας έκανε την ανατροπή και με δύο τέρματα του Ρίκο (23', 67') κόντρα στην Μπέτις και με σκορ 2-0 πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Εντός έδρας δεν χρειάζεται να πούμε ότι είναι το μεγάλο της «όπλο», αφού στο πρωτάθλημα έχει απολογισμό 8-2-0. Τιμωρημένοι ο στόπερ Σαν Χοσέ (12 συμ./4 γκολ) και ο φορμαρισμένος μέσος Ρίκο (17 συμ./5 γκολ).



Εντός: 8-2-0
Γκολ: 32-24
Τελευταία 5: 3-1-1



ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Σε αντίθεση με την Μπιλμπάο, η Βαγιαδολίδ προέρχεται από βαριά ήττα. Ήταν πολύ κακή στο εκτός έδρας ματς με την Γρανάδα και έχασε δίκαια με 4-0. Ήδη στο πρώτο 20λεπτο ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 για να έρθουν ακόμη δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα. Έχει μόλις ένα τρίποντο στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές και το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται με την πολύ δύσκολη έξοδο στην αήττητη έδρα της Μπιλμπάο. Πιθανότατα επιστρέφει ο πολύτιμος εξτρέμ Έμπερτ (12 συμ./3 γκολ). Εκ νέου εκτός ο μπακ Αλκατράς (8 συμ./1 γκολ).


Εκτός: 1-3-6
Γκολ: 21-33

Τελευταία 5: 1-1-3


Προγνωστικά στοίχημα: Η Μπιλμπάο είναι συνήθως σαρωτική μπροστά στο κοινό της. Για τον λόγο ότι η απλή νίκη της πληρώνει λίγο θα ρισκάρουμε από το πρώτο κιόλας μέρος. Άσος ημίχρονο, άσος τελικό για τους Βάσκους που δίνεται στο 2,02 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση