Προγνωστικά στοιχήματος: «Πετάει» η Ρεάλ Μαδρίτης
Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι: Επαναληπτικός του 6-0 υπέρ της Μάντσεστερ Σίτι. Στο πρωτάθλημα έχει μονάχα το μυαλό της η Γουέστ Χαμ, ενώ οι «πολίτες» έχουν να ηττηθούν από τις 10 Νοεμβρίου!


Κρου - ΜΚ Ντονς: Με τις δύο διαδοχικές ήττες η Κρου βρέθηκε προτελευταία στον πίνακα της βαθμολογίας. Από τέσσερα goal/goal ανεξαρτήτως διοργάνωσης προέρχεται η ΜΚ Ντονς.




Πιτέρμπορο - Νοτς Κάουντι: Επιτέλους κέρδισε μετά από τέσσερις σερί ήττες η Πιτέρμπορο. Καλύτερη από ποτέ όμως η Νοτς Κάουντι με τρεις απανωτές νίκες στο πρωτάθλημα.


Τσέστερφιλντ - Ρότσντεϊλ: Αρκετά δυνατή έδρα διαθέτει η Τσέστερφιλντ (7-5-2). Εντυπωσιακή η δεύτερη της βαθμολογίας Ρότσντεϊλ και με καλή φόρμα.


Μάκλσφιλντ - Λίνκολν: Προβληματίζει και πάλι η Μάκλσφιλντ, καθώς δεν κέρδισε στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Συνήθως πολλά γκολ έχουν τα τελευταία επίσημα ματς της Λίνκολν.

Σάουθπορτ - Ρέξαμ: Στις 12 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της ανεξαρτήτως έδρας η Σάουθπορτ έχει κερδίσει μονάχα μια φορά. Ανώτερη η Ρέξαμ, που έχει βγάλει τρία διπλά μέχρι στιγμής (3-3-8).


Τάμγουορθ - Κέμπριτζ: Μια νίκη στην τελευταία εξάδα αγώνων έχει η Τάμγουορθ. Δύο σερί ισοπαλίες για την Κέμπριτζ, που με 11 γκολ παθητικό έχει με διαφορά την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.


Μπαρνέτ - Όλντερσοτ: Η Μπαρνέτ έχει χάσει τα τέσσερα από τα τελευταία της πέντε παιχνίδια και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-2). Η Όλντερσοτ προέρχεται από 8/9 over.


Γκεϊτσχεντ - Γουέλινγκ: Το αήττητο σερί της Γκεϊτσχεντ αυξήθηκε στις εφτά αγωνιστικές, όμως η Γουέλινγκ κάτι κάνει και εκτός έδρας (4-3-6).


Γουόκινγκ - Τσέστερ: Ικανή για όλα η Γουόκινγκ και χωρίς σταθερότητα στα αποτελέσματα της. Η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην Κόνφερενς είναι η Τσέστερ (5-10-11).


Κιντερμίνστερ - Ντάρτφορντ: Πολλές αναβολές είχε το τελευταίο διάστημα η Κιντερμίνστερ, που έχει εδώ και δύο εβδομάδες νέο προπονητή. 0-1-11 η φόρμα της απογοητευτικής Ντάρτφορντ, η οποία έπεσε προτελευταία.


Ρόμα - Γιουβέντους: Νοκ άουτ προημιτελικός κυπέλλου. Οι δύο ομάδες προέρχονται από εύκολες νίκες, με την Ρόμα να θέλει εκδίκηση από το 3-0 πριν τρεις εβδομάδες για το πρωτάθλημα. Η Γιουβέντους πάντως είναι ασταμάτητη και μετρά 13 σερί νίκες εντός Ιταλίας.



Πάτρικ Θιστλ - Σεντ Τζόνστον: Αήττητη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές η προτελευταία της βαθμολογίας Πάρτικ Θιστλ. Χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της εκτός έδρας η Σεντ Τζόνστον (1-3-6).


Μαρσέιγ - Νις: Ματς για το κύπελλο Γαλλίας. Περισσότερες δυνάμεις για την Μαρσέιγ, καθώς το παιχνίδι του Σαββάτου με την Βαλενσιέν αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας. Σε καλή κατάσταση όμως η Νις, που εκμεταλλεύεται κυρίως την δύναμη της έδρας της.


Εσπανιόλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Διπλές αναμετρήσεις κυπέλλου. Από δύο σερί εντός έδρας νίκες προέρχεται η Εσπανιόλ. Σε φουλ φόρμα η Ρεάλ Μαδρίτης, κερδίζοντας και τα εφτά επίσημα τελευταία της ματς. Είναι το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση