» » » » » » Στοίχημα Λιγκ Καπ Αγγλίας: Τυπική διαδικασία

Στοίχημα Λιγκ Καπ Αγγλίας: Τυπική διαδικασία
21:45 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 31-15-41
Α’ αγώνας: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 6-0
Πρωτάθλημα (19/10/13): ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1-3

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, μετά το 2-0 στο Κάρντιφ και γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τη Νιούκαστλ με 1-3. Βρέθηκε να χάνει στο 33’ με 0-2, μείωσε με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και παρότι το κυνήγησε στην επανάληψη δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, δεχόμενη και τρίτο στις καθυστερήσεις. Στα δύο τελευταία για το Λιγκ Καπ και το κύπελλο, ο Άλαρνταϊς είχε κάνει πολλές αλλαγές και η ομάδα του το πλήρωσε πολύ ακριβά με βαριές ήττες (0-5 Νόττινχαμ, 0-6 Σίτι), αλλά με δεδομένο ότι επείγει να κρατήσει δυνάμεις για το πρωτάθλημα, κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα. Είναι στην τελευταία θέση, με τριπλή ισοβαθμία με Σάντερλαντ, Κάρντιφ, στον ένα βαθμό από τη σωτηρία.
Η διοίκηση πάντως στηρίζει τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος δήλωσε πως οι 22 βαθμοί στα εναπομείναντα 16 παιχνίδια είναι εφικτός στόχος. Διαθέσιμοι ο κεντρικός αμυντικός Τόμκινς (15 συμμ.) και ο μέσος Νόλαν (18 συμμ./2 γκ./4 ασίστ). Εκτός ο δεξιός μπακ Ντεμέλ (18 συμμ.) και ο κεντρικός αμυντικός Ριντ.

Τελευταία 5: 1-0-4


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Βρήκε αντίσταση από την Κάρντιφ, αλλά όχι αρκετή για να την εμποδίσει από το να πάρει την 7η σερί νίκη της. Ο Τζέκο ήταν πολύ καλός στο πρώτο μέρος και της έδωσε το προβάδισμα στο 14’, ενώ έδωσε το 2ο στον Νάβας, με τους Ουαλούς να ισοφαρίζουν προσωρινά στο 29’. Στο 77’ ο Τουρέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 3-1 και ο Αγουέρο τελείωσε το παιχνίδι δύο λεπτά αργότερα, σουτάροντας από πλάγια θέση. Οι φιλοξενούμενοι απλά μείωσαν στις καθυστερήσεις στο τελικό 4-2. Δε σταματάει να δείχνει τα δόντια της , ειδικά στα εντός έδρας, όπου έχει κάνει το απόλυτο στα 11 εντός, παραμένοντας στον ένα βαθμό πίσω από την Άρσεναλ. Άκρως παραγωγική σε όλη τη χρονιά, έχοντας την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (63), ενώ συνολικά έχει σκοράρει 105 σε όλες τις διοργανώσεις φέτος. Αήττητη στα 17 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (15-2-0), διάστημα στο οποίο έχει σκοράρει. 13 από αυτά ήταν Over, τα περισσότερα τα έφερε μόνη της. Στα μέσα Οκτωβρίου είχε επικρατήσει της Γουέστ Χαμ στο ίδιο γήπεδο. Ευκαιρία για να πάρουν ανάσες πολύ παίχτες του Πελεγκρίνι, κάτι που επιτρέπει και το 6-0 του πρώτου αγώνα. Σταθερά εκτός οι μέσοι Νασρί (21 συμμ./4 γκ./3 ασίστ), Ρόντγουελ (3 συμμ.), Γιόβετιτς (3 συμμ.).

Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση στοίχημα: Τα δεύτερα της Γουέστ Χαμ δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στη Νόττινχαμ, οπότε ούτε τώρα προβλέπεται να το κάνουν και ας παίξει η Σίτι και αυτή με αλλαγές. Προβλέπεται ακόμα μια βαριά ήττα για τα «σφυριά». Στο 2.00 το over 3.5 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση