» » » » » » Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Super League: Ντέρμπι στην Κρήτη!


Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Super League: Ντέρμπι στην Κρήτη!
19:30 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΦΗ

Προϊστορία (από 2012): 1-1-1
Α’ γύρος: ΟΦΗ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-0

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Πολύ κακός κόντρα στον Αστέρα, όπου έχασε πολύ εύκολα στην Τρίπολη με 3-0, χωρίς να καταφέρει να απειλήσει, παρά μόνο μια φορά με τον Κάταϊ στο πρώτο μέρος. Αν δεν ήταν ο Γιωργαλλίδης θα μπορούσε να έχει δεχτεί κι άλλα. Εκεί που φάνηκε πως ο Αναστόπουλος το είχε διορθώσει, το πρόβλημα στην επίθεση και τη δημιουργία φάσεων εμφανίστηκε και πάλι. Στο -1 πλέον από την τελευταία τριάδα και το σημερινό ντέρμπι, με το γνωστό μίσος ανάμεσα σε Χανιώτες και Ηρακλειώτες, έχει τεράστια βαθμολογική σημασία, αφού με νίκη βγαίνει προσωρινά εκτός κινδύνου. Δεν υπάρχει νίκη γηπεδούχου στις 3 αναμετρήσεις του με τον ΟΦΗ. Εκτός ο αμυντικός Ζουμπουλάκης (10 συμμ.), ο Θέρρα (2 συμμ.) και ο επιθετικός Ναζλίδης (7 συμμ./4 γκ.).


Εντός: 3-5-1
Γκολ: 13-10
Τελευταία 5: 2-1-2


ΟΦΗ: Ήταν καλύτερος κόντρα στη Βέροια, αλλά πλήρωσε τα βεβιασμένα σκληρά φάουλ των αμυντικών του, αφού κατάφερε να μείνει με 10 στο 75’ (Μπούρμπος) και με 9 στο 81’ (Ζόρο), «δώρο» που δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο οι φιλοξενούμενοι, σκοράροντας στο 85’ και φεύγοντας έτσι με τη νίκη. Απογοητευμένος ο Σα Πίντο στις δηλώσεις του, που τόνισε ότι οι παίχτες του ήταν ανεξήγητα νευρικοί στο παιχνίδι. Δεύτερο ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, μετά το 0-0 με τον Πανιώνιο, τουλάχιστον κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα στο μεσοβδόμαδο ματς του κυπέλλου με την Καλλονή, στο οποίο έφερε το ματς στην παράταση με γκολ του Παπάζογλου στο 80’, παίρνοντας τελικά την πρόκριση για την επόμενη φάση στο 107’ με τον Περογαμβράκη. Έτσι όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για όλες τις ομάδες, αλλά και για τον ίδιο, που απέχει πλέον μόλις τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (16), τη χειρότερη (5) –μαζί με άλλες 4 ομάδες- στα εκτός έδρας. Απέκτησε, πάλι μετά από 6 μήνες, τον επιθετικός Μίρνες Σίσιτς, αλλά δεν είναι διαθέσιμος σήμερα. Τιμωρημένος ο εξτρέμ Κουτσιανικούλης. Εκτός ο μέσος Φραγκουλάκης και ο επιθετικός Μακουκούλα (9 συμμ./2 γκ.).

Εκτός: 1-2-6
Γκολ: 5-16
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Ο Πλατανιάς καίγεται για βαθμούς, ενώ ο ΟΦΗ, αν και καλύτερος σε γενικές γραμμές, κουβαλάει κούραση από τα 120’ λεπτά του κυπέλλου. Πιθανή η ισοπαλία, που δε θα χαλάσει και πολύ αμφότερες τις ομάδες (3.20 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση